Dagens upplevelse - Ribbåt

Nu är jag hemma från Italien igen. Men det blev ingen lång vistelse hemma. 11½ timmar fick jag på mig att packa om väskan och sova för att sen dra vidare mot Västkusten- Kungshamn. Så här har jag varit nu i nästan 1 ½ dag.
Igår kväll chilla vi bara i huset och kolla på tv.
Idag har vi åkt till smögen och så åkte syster och jag nån Ribbåt. Det va det roligaste jag varit med om!
Vi va typ 8 pers som som åkte plus två som körde. Så åkte vi ut bland öarna i 60 knop. Har ingen rikgtig uppfattning om hur snabbt det är, men det gick jäkligt snabbt!! och kul va det - som tusan!! Man bokstavligt talat flög frm på vattnet. Vi fick ha skidglasögon på oss för att det blåste så mycket och så fick man halvt stå upp ibland när vågorna blev stora. Man flög 2 meter upp känns det som och sen rakt ner i vattnet igen. Det går verkligen inte att beskriva känslan..
Så fick man ju en liten rundtur på vattnet också och se nåra öar och den vackra omgivningen. Ett plua var ju också att man  inte blev blöt ;D Får lägga upp en bild nån annan gång om jag får dem :)

Sen senare ikväll gick pappa, johi och ut på en promenad emd yros ut på klipporna och kollade lite i området och på utsickten. Vi har världens finaste utsickt från huset.






Här är utsickten från balkongen


Ha det!  

XOXO MaDDe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0