Tävlingen

Detta kommer kanske låta lite deprimerande, men jag har tyvär inte så stor lust att blogga.

Tänkte väl bara berätta hur tävlingen gick. Kom hem för ungefär 2 timmar sen och nu vill jag bara lägga mig och sova även fast jag sov en del i bilen. Men jag fick gå upp 5.30 i morse (alltså 4.30 vintertid!) eftersom det var två timmars bilfärd till Katrineholm.

Men det gick ganska bra för oss. Fast det var den sämsta tävlingen på länge för min del, det va tyvär inte så mycket som stämde på förträningen eller när jag väl stod på golvet. Jag glömde springa in till strömmen och kom då för tidigt på mattan så min handvolt blev helt fel! :( jag som brukar göra den jättebra annars...

Men vi fick en 10:e plats av 36 lag på tumbling, 10:a på hopp av 34 lag och 13:e plats av 20 lag på fristående.

Jag hade iaf en underbar dag med tjejerna! ♥


SLÄCK LJUSET

NU BÖRJAR EARTH HOUR

SÅ SLÄCKA ALLA LAMPOR!


Hur kunde jag glömma?

Ja, jag har ju glömt att skriva en hyper Glad och Nice sak!

Jag fick två biljetter till Muse!!! :D :D :D ♥

Jag blev överlycklig och började hoppa upp och ner i skolan när pappa skrev att han fick tag på dem.


Våren är på väg

Hej svejs!

Kom precis hem för ett litet tag sen (okej en timme, men jag glömde lägga upp inlägget..) efter att ha varit på kalas :)
Så det blev en sväng till huvudstaden idag. Det känns faktiskt som att jag har hunnit med ganska mycket idag. En lååång och uppfriskande "promenad" i morse (eller det var mer svettigt spring i trappor), övningskörning till skokloster, mat hemma och kalas. PLus att jag lärt mig en del om Shakespeare i bilen ;)

Jag har snart vart vaken i 12 timmar. Undrar när jag kommer somna ikväll... ska ju upp väldigt tidigt imorgon!


Hade nya skinnjackan på mig som jag köpte igår. Det va faktiskt +4 C


Ett tidigt lördagsinlägg

Godmorgon alla morgonpigga!

Igår gick jag och la mig ganska tidigt, va hur trött som helst, somnade i soffan vid tio. Kanske berodde på att vi hade extra träning igår inför tävlingen.
Så i morse iaf vaknade jag halv 7 och kunde inte somna om så jag gick upp och har kollade på tv.

Nu ska jag klä på mig och äta lite mer frukost, sen ska jag till centrum och dela ut reklam med tjejerna i gympan klockan 10. Tidig och härlig lördagsmorgon!


100325

Hejhej!

Ursäkta för den dåliga uppdateringen, men jag har inte riktigt hunnit. Har pluggat för fullt till mina redovisningar som för övrigt gick ganska bra! (en av dem i af..) Men nu när det är över är jag tillbaka efter hård träning i två dagar, som också gått ganska bra (el igår iaf)

På sändag är det träning så vi har extra träning i morgon också, hoppas att allting stämmer då.

Ikväll ska jag iväg på en musikal eller vad det nu är. Esteter i trean på min syrras skolan ha fixat ihop den och jag ska självklart kolla på min syster :) ♥

Nu ska jag äta och sedan fixa mig.


Museeeee

Hejhej! ♥

Igår var jag på jättebra humör. Jag fick veta att världens bästa band kommer till Sverige i sommar, och jag vill verkligen gå! I ♥ Muse!

Så träningen gick ganska bra. Jag var iaf på bra humör hela tiden och så fort jag inte klarade någonting skrattade jag bara åt det. Jag kanske borde börja göra det jämt. Fast ibland funkar det att bli arg också, motivationen kommer fram så bra då ;)

Nu måste jag börja plugga lite. Ska träna på min historiaredovisningen jag har imorgon, sen ska jag prata om min spanskabok. Önska mig lycka till (jag kan behöva det ja) !

Men först, mat!


Crazy

Måste bara visa den här.
Titta, njut och bli avundsjuk




snö? SNÖ?!

Ursäkta, var det inte meningen att våren skulle komma nu? Det är ju snöstorm ute!! Jag som precis hade tagit fram vår/höstjackan för att det var så varmt ute, tillbaka med dunjackan nurå. Och jag som skulle komma igång med körningen, lär ju dröja innan jag får köra på dem större vägarna nu... suck.

Men man ska vara glad ändå, när sommaren kommer börjar vi väl gnälla på att det är för varmt. Varför kan vi aldrig vara nöjda?

Make it Work!


100320

Här kommer ett kort lördags inlägg innan dagen är slut.

Har inte gjort så mycket intressant idag egentligen. Hala dagen blev förstörd tack vare den dumma spanskaboken som jag inte är klar med än. Så det blir till att sitta hela dagen med den imorgon också plus att jag ska träna på min historiaredovisning.
Nått kanske lite roligare var att jag färgade håret. Blev lite ljusare, inte världens skillnad, men jag är nöjd och glad. =)

Nu ska jag kolla på lite Hannah Montana avsnitt innan jag går och lägger mig ;) Godnatt! ♥


Så vare fredag igen

...Ja denna vecka har verkligen gått fort. När jag kom till skolan kändes det som om jag nyss satt där och väntade på mattelektionen.

Snart är det påsklov och sen är det bara två månder kvar till sommarlovet. Jag kan knappt tro det själv, sommaren känns ju just nu hur kångt borta som helst. Men jag hoppas verkligen att solen kommer fram snart igen och värmer upp landet så man kan sluta tränga på sig så mycket kläder så fort man ska gå ut.

Nu ska jag taen dush och hitta något att ha på mig. Ska åka hem till bästis sen, så får vi se vad vi hittar på =)

Ha en trevlig kväll!


Mot sängen..

Ja det är nog dags att gå och lägga sig så jag får lite sömn. Jag ska försöka att inte försova mig i morgon också. (Jag glömde ställa in alarmet innan jag somnade...)
Men vi har bara en lektion på morgonen, resten är inställda. Men jag blir nog kvar ett tag och pluggar lite i datasalen ;)


Dagens outfit med mobilkameran

Godnatt!


Redan? Seriöst..

Idag när jag gick hem från bussen såg jag en väldigt märklig syn som jag inte riktigt tyckte passade sig. Den är bara den 18 mars idag, men ändå så hade grannarna satt upp påskris! Hallå, är inte påsk första veckan i april eller nått? Varför börja redan nu? Det förstör ju allt det roliga.
Det är precis som med julen. Affärerna börjar julpynta och sälja julsaker i början av november. Då är man redan trött på julen när den väl kommer på riktigt.

Nej, svenska traditioner är ju det bästa som finns! Då tycker jag vi ska sköta om dem ordentligt. Fast det kanske är många som redan har börjat med påskpyntet?





Pluggar på bibblan

Hej svejs!

Sitter just nu på stadsbiblioteket och ska plugga lite. Har ett långt hål till halv 12. Det skulle vart längre men våran snälla lärare flyttade sista lektionen till förmiddagen så idag får jag sluta tidigare ;)

Nu ska jag börja arbeta lite så jag blir klar och slipper stressa i helgen.


Lite sömn på bibblan

Hejsan bloggen!

Igår var en ganska bra dag. Åt en jättegod lunch med mamma på stan och sedan gick jag på UF mässan. Det var riktigt coolt faktiskt och se alla där. Sen blev det två lektioner i skolan och sedan hem direkt och plugga lite matte, äta mat och direkt till träningen som slutade 9. Så övningskörde jag dit och hem också så jag kom hem lite senare ;)
Därför hann jag inte skriva någonting igår, men det gör kanske inte så mycket?

Idag var det också en kanske chill dag i skolan. Hade ett långt hål bara, men då satte jag mig på bibblan och pluggade, fast jag råkade somna några gånger... oops! Men det var bara skönt, för jag var inte så trött när jag kom hem.

Nu ska jag börja med min spanskabok och se om det går att förstå någonting av den..tveksamt. Jag får använda mig av en ordbok.

Ha det gött!


Ingen kommentar

Idag är jag grymt trött! Skoldagen var inte så bra den heller. Hade bara en lektion idag, utan att jag visste om det. Men efter att ha suttit i skoln i 2 timmar och inte gjort så mycket gick jag till sista lektionen och fick veta att den var inställd. Så jag åkte hem och tog en tallrik gröt och sitter nu här helt slut i soffan och glor på tv.

Så kommer nog kvällen att fortsätta också, plus lite läxor som måste göras...

Hoppas på en bättre dag imorgon...tveksamt.


Hemma från tennisen

Ja för typ 50 minuter sen kom jag hem från tennisen. Det var riktigt jobbigt. Fick springa mycket och armen är helt slut nu. Jag hade redan träningsvärk från badmintonen i torsdags, nu kommer det bli ännu värre. Men det är skitkul och vi får se om jag är här och kan spela nästa söndag också.

Angående igår kväll.... Ja vad ska jag säga. Jag tycker inte rätt låt vann. Men bara det går bra för henne i ESC så är jag nöjd. Jag kunde inte bestämma mig för vem jag skulle rösta på så jag röstade flera gånger på Ola, Darin och Erik! Men tyvärr gick det inte så bra för dem :( Även fast dem var bäst!

Nu ska jag duka lite, ska bli fika och kalas för mamma som fyllde år för en vecka sedan. "Ah, fikabröd!!"


Say what?!

Tyvärr! Jag är för upprörd för att blogga.

Godnatt!


Han är tillbaka!

Han är tillbaka!

Sveriges sötaste, underbaraste, roligaste och härligaste kille är tillbaka!

Ikväll får vi äntligen se Björn Gustafsson i tv rutan igen! Han ska nämligen vara med i Melodifestivalen i Salem Al Fakirs nummer och sitta vid flygeln iförs peruk och stora glasögon. Jag tror det kommer bli en hit, hoppas i alla fall på det ;D



Källa: Aftonbladet¨

Nu är det 50 minuter kvar!


Det är bakstuga här hemma

Idag har jag redan varit i centrum med mamma och inhandlat lite hårfärg. Jag bestämde mig igår för att jag vill göra det lite blondare om det går, får väl se hur resultatet blir. Kanske inte hinner göra det idag, just nu är det nämligen bakstuga här hemma. Jag har redan gjort en tigerkaka som står i ugnen och nu ska jag börja med en rulltårta. Sen kanske jag gör kokostoppar också om jag hinner, måste ju göra lite läxa också. Så, så ser dagen ut för mig.

Ikväll är det ju final i Melodifestivalen!! Jag kommer rösta på Darin, Ola eller Erik... har inte bestämt mig än, eller så röstar jag på alla tre ;D Vilka är era favoriter?

Grymmaste tavlan

Oj! Hur blev klockan så mycke? Aja, har inget viktigt att göra just nu så jag njuter bara av kvällen ;)

Innan vi åkte hem så stannade vi på hälla och skulle titta efter en matta till mitt rum. Det blev en del saker handlade..men ingen matta! Men vad gjorde det, jag hittade världens finaste tavla som jag bara visste skulle passa in så snyggt i mitt rum! Jag älskar när det är svart-vitt och bara lite färg i/på saker.



Hårbandet + dagens outfit (minus joggingbyxorna)






Fredag

Så var det fredag och äntligen helg. Slutade vid 12 och åt lunch på skolan sen drog ja runt på stan med S och tittade i random affärer. Sen drog vi tillbaka till skolan och käkade lite choklad. Sen blev det "möte" på skolgården och sen tog jag bussen hem till pappa för att hämta lite saker jag lämnat kvar där. Var meningen att jag skulle åkt hem och hämtat det efter skolan, men planerna ändrades lite, tyvär...

Men nu är mamma påväg och hämta mig så måste skynda mig:)

Lägger upp bild sen kanske på ett hårband jag köpte... om jag orkar ;P


Stand up!

Eftersom jag var så trött satte jag mig och började titta på tv3Play, tre avsnitt av Glamourama och nu kollar jag på Comedy fight club. Jag älskar stand up, det går inte att förneka. En som jag verkligen gillar i programmet är "färskingen", eller han kanske inte är så ny nu, men Messiah Hallberg. Hans stil, hans humor, ja hela paketet är så bra! Jag vill se mer utav honom i tv rutan! Någon som vet om han har någon show? Hör av er!

Snart börjar that 70s show ;D (jag låter kanske som en tv nörd, men för en gång skulle har jag inte fullt med skolarbeten, då får man bara ta det lungt.)


100311

Så vare torsdag och idag hade vi halv studiedag i skolan, så jag slutade klockan 11, skönt!
Nu ska jag gå in och kolla om jag ska söka sommarjobb. Vet inte om jag är hemma då och hinner, men jag vill sommarjobba, så får kolla när det gäller.

Nu blev jag bara jättetrött helt plötsligt. Det blir tv och data, sen ska jag jobba matte.

Ha det!

Full fart hela dagen

Hejsan!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Började dagen med att fira mamma med paket och sång vid frukostbordet (de var paket till henne jag köpte på stan i fredags ;) ) Sen har jag fixat i mitt rum, eller mamma har satt upp mina hyllor och så har jag mest tittat på och städat lite i rummet, så nu ser allting lite bättre ut än innan.
Sen fick vi lite besök här hemma så jag har haft fullt upp med att leka med lilla fröken som var ett litet energipiller som vanligt =)

Nu måste jag rusa till teven. Ska se en reklam på tv4 som visar nästa ledtråd till skattjakten ;o'

update: det visades aldrig nån reklam? :( får vänta tills imorgon då


Fredag = fredagsmys!

Ja så var även denna dagen snart slut. Har inte hunnit blogga idag.

Steg upp vid 10 och åt frukost sen åkte jag ner på stan och utförde några små ärenden =) När jag kom hem duschade jag för att få lite ordning på håret som var ett fågelbo (tack Gud för att mössor finns!) och sedan skulle jag laga lite mat. Våran mikro är trasig så jag fick värma den djupfrysta pastan på något annat sätt och bestämde mig då för ugnen. Jag kunde varit smart och valt stekpannan i stället, då hade det nog gått lite fortare och så hade det kanske inte blivit bränt. Men nu vet jag det till nästa gång ;)

Resten av dagen har jag gjort lite annat. Kollat på film - Blood Diamond. Det var den bästa film jag sett på länge! Verkligen! Att den får med verkligheten och får upp ens ögon. Sedan alla fantastiska scener, både dem hemska och dem vackra bilderna.
Jag vet inte riktigt varför jag inte sett den förut. Jag ville se den när den kom ut, men det blev inte av. Sen har jag haft filmen ett tag men inte riktigt känt för att se den, men tack för att jag äntligen gjorde det.
Nu känner jag lite mer uppskattning för mitt liv än förut.

Nu ska jag titta på Sisters keeper
Godnatt på er!


Slut på torsdagen

Okej, nu har jag antaglien förstört bloggen och gjort saker och ting värre än det var innan. Men eftersom jag själv inte kan se resultatet på min dator får jag vänta tills jag kan sitta vid någon annan. Har plågat Elin här nu ett tag! haha xD Jag älskar dig <3

Nu ska jag förflytta mig till sängen..det lät väldigt konstigt!... Men jag ska bädda ner mig och titta på en film eller så det blir Glamourama. Vill inte somna försent, ska komma upp i tid imorgon och fixa lite saker. Måste också kanske ta mig ner på stan, ska göra lite research först ;) Hemlis!

Det har varit lite tomt på bilder, men jag sitter i mjukis varje dag, så någon bild på mig lär ni inte få. Sen händer inte så mycket mer spännande här hemma ;P

Godnatt på er! Och Grattis Anna!!


Trött dag

Hej bloggen!

Sorry för att jag inte skrivit någonting idag, men jag har inte direkt haft någon lust eller ork till det. Jag har varit extremt trött hela dagen. Jag upp klockan 6 imorse och åkte till pappa (ja det var mitt eget val, jag kunde ha tagit tåget senare men jag är lat) Så när jag kom fram tog jag en macka och la mig i sängen och tittade på Gilbert Grape - en av världens bästa filmer.
Efter filmen sov jag från halv 10  till klockan 12, världens bästa sovmorgon! Men sen vaknade jag upp och hypersvettades, eftersom jag lagt dubbeltäcke på mig för det var så kallt när jag kom. Så jag gick ner och gjorde lite spagettiringar till lunch.

Resten av dagen har jag städat mitt rum och bara slappat framför datorn och tv:n med musik på högsta volym, man blir alltid lite piggare av det.

Nu ska jag inte dra ut på inlägget nå mera. Ska se Sveriges värsta bilförare klockan 8, någon annan som brukar kolla på det? ;)

Ha det!


Shoppingdags

Godmorgon på er!

Yes, nu ska jag åka iväg med mamma till Kista och kolla runt i alla affärer. Måste bara göra mig i ordning först, har ingen aning om hur jag ser ut i håret, är nog ett enda stort kaos. 
Hoppas på att jag hittar någonting fint där borta iaf. Blir nog lite lunch eller fika där också.

Kommer inte på så mycke mer att skriva faktiskt :P haha

Ha det bra!


Hemma från Elin

Igår hade jag det jättetrevlig med tjejerna, som alltid! Vi hyrde film på tv:n och åt choklad och drack cola. Sen vid 2 gick Elin och jag hem till henne och sov. Imorse blev det frukost och musikdiggande innan jag åkte hem.
Så här sitter jag och ska göra klart ett arbete innan mamma kommer och hämtar mig.

Ikväll blir det träningen, så jag hinner nog inte blogga mer idag. Klockan 21.00 ikväll börjar ju desperate housewives! :D

Ha en bra tisdag! ♥


mot ehm.. ja xD tjejorna

Nu drar jag iväg. Trodde det skulle bli en skitkväll, för det blev lite struligt, men allting löste sig."Allting kommer lösas å bli bättre igen, om du har pengar i fickan.. lalalalala" xD hehe

Ska träffa tjejerna som bestämt, lite ändrad plan bara. Dessutom slipper jag snöstormen ;) Ibland klickar det i huvet bara, visst bara älskar man såna ögonblick och känner sig stolt över sig själv xD haha

Ha en trevlig måndagskväll =) ♥


Måndag morgon

Godmorgon!

Eller god förmiddag kanske man ska säga. Jag har iallafall varit upp sen klockan 8 imorse så jag är trööött nu. Men jag får piggna till lite under dagen. Ikväll ska jag nämligen ut och äta med tjejorna, kommer bli rksitkul!

Har ätit en dubbelfrukostidag också. Först lite fil och rån sen havregrynsgröt när jag kom till pappa.

Nu ska jag göra klart ett skolarbete. Jag vet läxor på lovet - inte coolt!
Detta blev kanske inte världen roligaste inlägg, men har egentligen inte så mycke att säga ;P


RSS 2.0