rubrik...

Nu har jag suttit i datasalen i en pch en halv timme och haft det... roligt... eller inte..
Men nu har jag kommit på vad jag ska skriva om i text. kommunikationen - Naturbruksgtymnasiet i Sala.
Men nu ska jag gå och hämta min cykel sen åker jag hem och latar framför soffan. Det är ju project runway klockan 5! Måste jag se!!

Herrå


Handvolt- frivolt!

Hejsan bloggen!
Idag gick det väldigt bra på träningen! Vi körde bara "matt"-övningar. Men först fick vi en väldigt jobbig uppvärmning med lite styrka på det. Sen körde vi igång med bakåtövningar på tumbling/ airtrack. Jag körde bara flickisar på airtracket, känner mig inte riktigt redo för att köra på tubling än efter skadan... Känna lite läskigt att det ska bli samma sak igen typ. Men det gick ganska bra på airtracket ändå.
Men sen körde vi frammåtövningar. Jag körde mest airtracket då också (man måste ju passa på när man har grop!) Så jag körde handvolt och sedan la jag på en frivolt på den. Och sedan avancerade jag även till handvolt-sträckt frivolt! :D Det var första gången jag gjorde det, och det var jättekul!

Nu ligger jag i sängen och ska kolla på en film som jag började titta på igår.
Imorgon börjar jag 9.40 så då får jag lite sovmorgon ;)

Godnatt!


Träning strax

Nu ska jag få i mig lite mat (inte för att jag är så hungrig) innan jag drar iväg på träning med gympan. Idag är det första dagen vi ska samträna med Håbogymnasterna i deras hall, det ska bli roligt!

Så vi ses väl senare

Här kommer en bild på favortit outfiten från denna vecka också.


Veckans köp

Under veckan har jag inte haft så mycket tid åt bloggen, så jag har inte hunnit lägga upp någon bild på vad jag köpt. Så nu tänkte jag lägga upp veckans inköp.



Svarta jeans-leggings från Cubus
(fick dem egentligen av mamma)



Svart jacka med dragkedjor i guld, från Gina Tricot


Kräftskiva

Tog tåget hem till mamma vid 4 idag.
Och nu äre det dags för kräftskiva! :D


Jaa...

det känns som att klockan är mer än vad den är! En av oss har redan däckat i soffan sen en timme tillbaka ungefär.
Kvällen blev väl inte rigtigt som vi hade trott. Pizzan va god men filmen blev liiite fel...
Vi hittade filmen Crusade in jeans på bordet och trodde det var Systrar i jeans, men så fel vi hade! Den visade sig handla om nått helt annat, näligen om en kille som av misstag reser tillbaka i tiden till 1200-talet, och få vara med om ett - kort sagt- ovanligt äventyr. Men den va ganska bra ändå tycker jag, men tydligen inte Johi x)
Nu är kristallen slut också men det var inge roligt, så nu ska jag försöka hitta en film att kolla på annars blir det väl MTV eller nånting


Trevlig kväll, ses imorgon!


Laddat upp med gott!

Ikväll äre hemmakväll med syster. Har vart på ica och inhandlat varor.
Så nu har vi laddat upp med mat, dricka, godis och chips! ;D




Ha en bra fredagskväll!

"Pronta la pizza kallna!"


I datasalen

Hallå!
Sitter i datasalen nu och ska ha text kommunikation.
Har ingen aning om vad det är riktigt men jag hoppas att det blir roligt.
Drar till stan lite snabbt efter skolan och kollar om jackan finns kvar, då ska jag nog köpa den tror jag ;)
Sen ska jag cykla hem och äta mig mätt på rostat bröd med choklad. Jag är vrålhuungriiig!

Ses sen!

090827

Hejsan bloggen!
Idag var det världens längsta dag i skolan kändes det som! Började 8.15 med kommunikation, men den kursen är väldigt rolig! Sen va det idrott och vi skulle springa/jogga/gå 2 eller 3 km.. gick väl hyffsat bra för mig, med tanke på att jag hatar att springa och har världens sämsta kodition! xP haha.
Sen hade vi världens längsta lunch och en kort lektion och håltimme igen i lite mer än 1 timme. Vad gör man då liksom?? Sitter och stirrar in i väggen? Nej!   Vi har ju hur nära till stan som helst... 100 meter typ... men dit orkar man inte gå varje dag så man får hitta på massa annat att göra, brukar väl gå  ;P

Sen kom jag ham och kolla på top model och roject runway.. Men jag råkade somna och missade hur alla kläderna blev... suck :P
Har läst nära bloggar också och nu är jag lite småsugen på nånting att dricka.. alltså oboy! Så det får det bli ;D

imorgon ska jag nog köpa den där jackan på Gina!! Jag VILL verkligen ha den :D

(BTW: hur kan vädret ändras så snabbt? )


skolan är igång

Hej svejs!
Det va nåra dagar sen jag uppdaterade men jag har vekligeni nte haft tid eller ork till det. Imåndags började skolan då, var ju bara uppropp sen kunde man åka hem igen. Jag var så lyckad och kom försent första dagen också :o oops...
I tisdags började då skolan på riktigt och det märktes kan man ju säga! Fick tre läxor direkt och idag fick vi två till. Är väl ganska lätta egentigen men vem pallar läxa första dagen, eller veckan för den delen?! :p
I tisdags och idag var det träning  med gymnastiken också, det gick bra. Kände ingenting i knät och det är jag glad för!

Har gjort lite läxor nu också ska göra klart spanskan till på fredag. Är ganska lätt, vi ska skriva ett brev om oss själva...Precis som vi fått göra de senaste tre åren. . . :p

Det kommer inte bli lika mycket bloggande som under sommarlovet om det fortsätter i den här stilen med skolan, så ni vet. Dessutom är det mer träning i år. Men jag skriver när jag kan :)

Vi ses när vi ses!



Bounce hyllar Michael Jackson

Jag hittade nyss en sjukt cool sak när jag läste http://josefiinposse.blogg.se/ 's blogg.
Som en hyllning till Micheal Jackson har svenska dansgruppen Bounce tillsammans med massa andra människor gått ut i Stockholm och börjat dansa på Plattan, Central stationen och Stureplan till Michael Jacksons låt Beat it.
Alltså det är hur coolt som helst när man ser det så ni måste kolla om ni inte redan har gjort det!

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM&NR=1

Jag har tidigare  inte hört talas om det eller läst om det nånstans. Inte för att jag var hemma i Sverige då, men ändå.
Detta var nånting som resten av världen borde prova sig på, precis som Bounce uppmanar i slutet av videon.


Tummen Upp!

Gå även in på deras youtube sida och kolla på deras video från Gröna Lund.




Sista dagen

God morgon!

Idag är det min sista dag av sommarlovet som har gått alldeles för fort! Vart har dagarna och veckorna tagit vägen?
Så idag ska jag försöka njuta av dagen till fullo, hur man nu gör det? Men det blit väl att fortsätta på mitt lilla projekt så den kanske blir klar och i eftermiddag så ska jag ju iväg med mamma och se Harry Potter ;D Vi ska åka lite tidigare så vi hinner kolla runt i affärer och shoppa lite innan också. Jag hann aldrig in på Gina innan tåget gick så dit ska jag för att kolla efter ett par jeans-leggings.
Idag är det egentligen träningsläger med gymnastiken, men jag ska inte gå på det. Det är mest för att prova träna i andra grupper och med andra ledare, men jag vet att jag ska gå kvar i min grupp så jag är hemma och vilar armbågen och knäna ;)

Nu ska jag ut i trädgården och kolla vad mamsingen håller på med, och kolla temperaturen i poolen, det kanske blir ett dopp sen...Om dom ens satt på värmen??

Ha det bra!




Harry Potter in my <3

Nu har jag fixat och trixat lite med bloggen under kvällen.
Längst ner på varje inlägg har jag nu en liten hälsning varje gång.. El hälsning och hälsning :p men ett litet avslut, så man slipper tänka på vad man ska skriva i varje inlägg ;)

Men nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag på bio med mamma och äntligen se Harry Potter! :D Jaaa!
Som jag har längtat alltså!
...hoppas bara att den är bra nu då... Men det kommer jag säkert tycka. Jag älskar ju Potter! Det är seriöst min favorit bok- serie el vad man kallar det. Nu kommer jag väl låta lite täntig el så... men jag kan ju typ alla besvärjelser och musik intron till varje film och ja you name it.
I början när första och andra boken kom ut gillade jag inte potter alls, jag förstod inte vad det som var så bra?
Min syrra fick första och andra boken...men jag vet inte ens om hon läst dom? Men efter ett tag så började jag bli lite intresserad och läste första boken och den var ju superbra! Så såg jag filmen också och jag tyckte om den med. Sen kommer jag inte riktigt ihåg om jag läste eller såg andra boken/filmen först?
Men sen slutade min syrra få böckerna för hon va inte intresserad, och i stället önskade jag mig dem.
Så varje födelsedag/jul fick jag den senaste boken och jag såg alltid fram emot att få nästa. Till slut visste jag att jag skulle få den senaste boken som kommit ut i julklapp. Och samma kväll jag fått boken började jag läsa direkt.
Så har det pågått i alla år till 2008- då den sista boken kom ut :(  Och nu är jag ju helt besatt av Harry Potter.

Så morgondagen ser jag verkligen fram emot, ska bli superkul!!
(måste lägga in nåra smiley's till)      :D:D:D:D:D

090822

Ja det tog liite längre tid att komma tillbaka :P Men nu är jag här och ska berätta vad jag haft för mig idag.
Direkt feter frukosten gjorde vi oss i ordning och åkte till centrum där vi kollade på Alcasar som uppträdde och de va ju grymt bra som vanligt! ;D Jag älskar att dom har sån energi och ger allt för att bjuda in publiken. Sen är dom ju riktigt duktiga med all koregrafi som dom har till varje låt. Även fast det var en rätt liten scen idag så hade dem full koll på varandra och på vad dom gjorde och det blev en riktigt bra show!
Sen gick vi runt lite och kollade lite på allt möjligt som fanns där.  (Självklart åkte vi upp till skoaffären sen och tittade (; )

Nu har jag målat lite mer på vagnen också, och jag tycker faktiskt det blir riktigt fint :) Lägger inte in nå fler bilder på den för att det ska bli en överraskning sen när den är klar.

Nu tittar jag på friidrotten. Alla sitter samlade i vardagsrummet och myser tillsammans :D
Bolt ska strax springa, men det som är mest intressant är stavhoppet! Steven Hooker vann guld, på två hopp! :o


BRB

hallå hallå bloggen.
Har precis kommit hem efter att ha vart på lite utflykt. Hinner inte skriva nånting nu, så jag berättar om det senare ;D. Ska ta lite mat nu sen ska jag fortsätta ska jag fortsätta pimpa gåvagnen ;D

Brb ;)

badar ute . . . NU?!

Maten var jättegod! Moster hade lagat nå kött och potatisbitar, som typ varit i ugnen tror jag..? :P
Tack för maten! :D
och som ni ser så har jag nu ändrat bloggen. Det blev svart. Är väl typ passande till hösten som närmar sig med myrsteg. Fast det känns som den är här redan nu, jag sitter med två tjockttröjor på mig!

Sitter och kollar på friidrotten nu och äter godis. Men nu riktas min uppmärksamhet utåt i stället! Mamma och moster har precis hoppat i poolen ute?! Ja dom är galna :P Men det är väl typ 23 grader fortfarande så det är inte så kallt. Men som sagt - jag sitter och fryser här inne så det blev inget badande för mig. Jag nöjer mig med att titta på i stället. Ska gå ut till dom nu...

Japp....

Hemma

Nu är jag framme hos mamma, el jag kom fram för en haltimme sen, där det lagas mat för fullt ;D
Nu ska jag fortsätta med bloggen och se om det blir bra..
Tog lite tid första gången jag skulle fixa den, men då var jag ju amatör ;P  Hehe.
Har myst lite med Zlatan nyss också. Nu springer han omkring i rummet och gör ... nånting..? :P haha. han tvättar sig ;)

Mot stan

Hej!
Nu har jag fixat en ny header till bloggen, som jag ska försöka fixa imorgon så då får ni nog se den :)

Kan avslöja att det är lite mörka färger och enfärgat ;)
Nu ska jag göra mig i ordning och få i mig nått mellanmål, sen ska jag åka ner på stan och kanske titta in på Gina, om jag hinner, efter ett par svarta byxor. Sen tar jag tåget till mamma.
Imorgon är det Håbo dagen där och då kommer det random artister dit och uppträder.

Dagens låt: Coldplay - Lost!


Vi ses!


MTV VMA

Hejsan bloggen!
Idag har jag hunnit äta lite frukost och tittat på Days of our lives som vanligt! Sen har jag börjar göra ett litet armband i vitt och blått, som kanske kan komma till användning till någon outfit någon gång..
Satte mig sedan vid datorn för nån timme sen. Så började jag kolla på Ginas hemsida efter lite nya kläder som kommit om jag ska dra dit idag eller imorgon. Och jag har blivit K Ä R ! Hittade världens snyggast jacka som jag bara måste ha! Men jag kan inte bestämma mig för svart eller ljusrosa???

Nu ska jag njuta av min rostade macka med choklad på och rösta till MTV VMA som är den 13 september och jag ska ungt bänka mig framför tv:n, som alltid!

shopping igår

Igår kväll gick jag på stan med Johanna och Liza sen gick vi på bio och såg Sommaren med Göran. Den va hur rolig som helst! Har du inte sett den, se den! Jag skratta hur mycket som helst, precis som alla andra i salongen gjorde!

Jag köpte det här linnet på Vera Moda.


Tropic Thunder

hej igen!
Nu har jag tittat på filmen och den va väl....ehm ja vad ska man säga egentligen? Den va rolig ibland men vid vissa tillfällen undrade jag bara "vad är det här?!" Det va kort sagt en annorlunda film. Men själva handlingen va ju faktiskt bra och rolig.
Dom ska spela in en krigsfilm i djungeln men blir av misstag med i ett riktigt krig, vilket alla inte verkar förstå. Och det mest konstiga i hela filmen enligt mig var - Att en unge va ledaren för alla knarkmänniskor?! Ehm...Okej?
Jaja.. ska man sätte ett betyg på filmen blir det nog 3 av 5  . . . typ . . .

Nu lämnar vi det...
Nu ska jag börja fixa en ny layot till bloggen med ny header och allting


Ha det! :D


090820

Hallå!
Idag har jag världens trääningsvärk i kroppen efter första träningen med gympan i tisdags. Vi körde väl inte jättehårt men ändå väldigt hårt tycker nog alla som va där :P Jag har till och med träningsvärk under fötterna och i tårna!
Låter väldigt konstigt, men det känns så iaf. Så idag är det en hemmadag då jag bara chillar.
Ska äta lite lunch nu sen ska jag nog titta på en film, det blir nog Tropic Thunder som jag har velat se ett tag.

 vi ses!

(4 månader tills jag fyller år idag ;D )

Lagar mat

håller på att laga lite mat nu till mamma och mig; Pasta med tomatsås och köttbullar.
Sen ska vi sitta ute i solen och äta :D


Serier

Godmorgon!
Idag var jag hur trött som helst när jag skulle gå upp,tänkomdet hade funnits en tv i rummet, men de va väl lika bra att det inte fanns det så jag kom upp och blev pigg. Just nu kollar jag på Days of our lives, som som vanligt får helt konstiga vändningar och allting blir helt galet, man vet aldrig hur det ska gå!...vem kommer på alla avsnitt egentligen? Den här serien har ju hålt på hur länge som helst. Men den ärändå ganska rolig att följa, även om det ibland blir lite segt..:P
Nu när skolan börjar så börjar ju också alla serier som man följer. Men jag har fått sluta följa en del serier för att det blev så mycket att göra i skolan plus att träningen alltid låg precis på dem tiderna då mina favoritserier var :(
Så nu har jag missat en eller två säsonger av Gossip Girl och Ugly Betty, men det får jag väl ta igen nån gång, kanske på höstlovet... eller jullovet...Jaja vi får väl se;)


När programmet är slut ska jag fortsätta med mitt lilla projekt ;D


Zlatan

Idag har jag också myst lite med Zlatan medan jag gjorde rent hans bur..eller inte samtidigt, men medan buren torkade så fick han skutta runt i systers säng :D Haha, han älskar att vara där!  ♥♥♥
 




Han gömde sig lite under täcket x)

Pimp the Ride

hallå bloggen. Sorry för att jag inte uppdaterat nånting idag men jag har haft lite andra sakeratt göra.
Först hade jag stortädninghos Zlatan,så nu har han det mysigt och fräsht i buren och rummet.
Sen  har jag virkat lite framför tv:n för att jag inte orkade göra någonting annat. Men sen börjde det sora projektet - Pimp my Ride; Kid-edition. Jag ska pimpa gåvagnen till lilla tösen :D Den va inte så fin, men när den är klar kommer den vara jättefin! (hoppas jag..)

Så här såg den ut innan



Och här är den efter grundmålning



Har inte hunnit göra någonting mer men jag fortsätter i morgon ;D





Smått å gott om gympan

En helt vanlig måndag av sommarlovet, sitter hemma själv vid datan, alla andra är nånstans?
Men jag känner att det är skönast att vara kvar här eftersom jag har träning imorgon :D
och då orkar jag inte åka mellan. Men äntligen börjar träningen!! Fatta vad jag har längtat, som jag alltid gör precis när vi har slutat. Det blev ju en lite mlisslyckad avslutning på säsongen så... Hoppas det är bättre i armen nu och att jag kan träna som vanligt. Fast jag vet att jag inte kan stå på händer - då skiter det sig direkt! Så det ska jag undvika, jag får väl komma efter på listan över "steg på händer" eftersom jag inte kunnat träna nånting på det i sommar och inte kommer kunna göra det på ett tag. Får väl bara hoppas på att ingen går om mig x) ligger på 6:e plats just nu, ett snäpp ovanför mitten.
På onsdag ska jag till sjukgymnasten också, ska fråga han om armbågen om det finns något man kan göra?

Nu ska jag fortsätta lyssna på lite musik, och förhoppningsvis blir jag hungrig snart så jag får äta cheesecake xD

Söndag

Dagen som gått:
Tåg tåget till mamma imorse efter en frukost. Och så var det fullt på tåget..suck! Så fick fick sitta vid dörren och bli halvt döva varje gång det kom någon som skulle till en annan vagn - Kan man skynda sig mer el?! Verkar tydligen inte så..
Sen när vi kom fram stod inte mamma där..
Syster: Vet mamma om att vi skulle komma nu?
Jag: Nej, inte om du inte har ringt henne..! (det va hennes ansvar!)
Så jag fick helt enkelt ringa mamma och be henne komma och hämta oss.
-Äntligen hemma, där jag blev fullt sysselsatt med att fixa ett fint paket (på brist av paketpapper) SLog in paketet i vitt papper och målade sen alla sidorna i lite olika fina mönster.
Vid 2 kom släkten, så blev det kalas :D Dagens höjdpunkt!  :D
"Tårta, på en söndag?" xD -Johan Glans


Mammas jättegoda tårta!! Mmmmm


Sen resten av kvällen har jag slappat, eller vad man ska säga, och känt mig allmänt uttråkad. . .
Eftersom - båda tv-apparaterna varit ockuperade -som inkluderar båda DVD:erna - friidrotten är inte så intressant - och på datorn finns det inget kul att göra - och kaninen är ingen att räkna med..!

Nu ska jag iallafall titta på filmen Bolt. Hoppas den är rolig, fast jag vet iallafall att jag inte kommer sitta skönt!


Hoppas du njutit av detta inlägg. Jag kommer iaf njuta mer av morgondagen.


lördag

Jahapp.Jag har egentligen inte någonting vettigt eller intressant att skriva så kan väl bara berätta att
- Igår hade vi filmkväll här hemma (med pizza och choklad ;D ) de va riktigt mysigt och roligt. Kollade på "Hannah Montana" igen ;D sen "17 again" och tillslut "Natt på museét 2". Men vid slutet av natt på museét somnade jag :P så jag får väl kolla på slutet nån annan gång då ;)

Ikväll ska jag bort till en kompis och träffa tjejerna, det va ett tag sen, så det ska bli jättekul! :D Har saknat dom massor♥


Så vi ses!


öerhöorhorrererjiorjwäoweäp

SÅ känner jag ungefär just nu
OMG vad jag dampar på internet. Idag är det hur segt som helst! Fast så är ju bilddagbokens server hur trög som helst också men även youtube är trögt på att ladda..suck. Vet inte vad jag ska göra idag? antagligen bara ta det lungt och ikväll kommer syster hem så då ska vi antagligen kolla på film (gissa vilken)
Känner att det inte blev ett så seriöst inlägg och jag et inte vad jag ska skriva mer så jag ska sluta plåga er med massa BS.

Ha det bloggish!

nattmacka

helt plötsligt blev jag sugen på en nattmacka - rostat bröd med smält choklad - Mmmmmm!!!
Blir kanske ett avsnitt till innan jag går och lägger mig, känner mig inte så trött faktiskt..

Jag älskar Youtube!!♥

rubrik ;)

Hallå bloggen, nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem vid 4 men då var jag så himla trött och blöt och kall efter att ha cyklat i spöregnet hem från Cissi.
Cyklade till henne igår (jag känner mig duktig och miljövänlig) och så hade vi det trevligt - så trevligt att jag bestämde mig för att stanna över natten :D Så idag flumma vi vidare idag innan jag åkte hem och precis då började det regna -Suck! När jag kom hem blev det direkt in i "värmen", på med myskläder och in under filten i soffan och titta på tv. Och där har jag spenderat kvällen ;) Idag var det sista avsnittet av Blue water high :( buhuu! Den serien är vekligen bra (ävenom den är lite fake, men vad gör det?!) Nu slipper man iallafall gå upp halv 10 på måndag, tisdag och torsdagar :P äen om jag inte gjorde det så ofta, kollade mest på reprisen på kvällen. Herregud det är sommarlov - jag måste få sova! ;D
Men som smart som jag är ibland så ställde jag väckarklockan på halv 10 igår morse och kom på presic innan jag skulle kliva upp att det är onsdag , vilker är lika med INGE blue water high!! ÅÅÅÅH kände jag bara då, och inte kunde jag somna om heller... Men resten av dagen bev ju iallafall bra som ni nyss fick veta ;D

Nu ska jag kolla lite på Hannah montana (Jag såg filmen igår - ÄNTLIGEN!!! :D:D:D gud va lycklig jag blev när jag fick den.) Sen ska jag kolla på seventeen again, om jag inte hittar någonting bättre på tv och kollar på filmen imorgon kväll stället ;)

Ha det bloggen!

kvällen spenderas..

Ikväll äre det jackass maraton på MTV, Jag sitter bänkad i soffan ikväll! ;D
Igår var det Viva la Bam maraton, faktiskt nya avsnitt jag inte sett förut :O
herregud vad jag skrattade ihjäl mig! xD


blev en väääldigt liten bild?? går inte att fixa..

Madonna i Göteborg

Hallå. Nu är jag tillbaka. Det har varit lite dött här i nåra dagar men jag har inte haft tillgång till att lägga upp bilder så jag struntade helt enkelt i att lägga upp nånting över huvud taget då. Men nu måste jag berätta om Madonna som jag va på i söndags.
Vi åkte dit på söndagmorgon och kom fram nån gång vid lunch. På eftermiddagen åkte vi in till centrum av göteborg, eller vad man ska kalla det? som inte låg så långt bort. Kan ju säga att det tog ett tag att hitta nån parkering. Fatta hur många det va som skulle på konserten 55 000 - 60 000 typ nånting?
Men sen gick vi iallafall på avenyn och vilka stod där helt plötsligt?? Måns Zelmerlöw och Marie Serneholt!! AAAhHHH, va min reaktion typ. Fett va coolt ju!! Vi stod och titta på dom ett litet tag..våga ju inte gå fram till dom och störa och ingen annan verkade heller göra det så.. :P Dom skulle ocskå på Madonna (såg det på Måns blogg nu att han va där (;  )
Sen träffa jag en gammal kompis jag inte sett på länge, i göteborg av alla ställen =)

Konserten va sjukt bra tycker jag. Fatta hur pigg, snygg och fräsh hon är för att vara strax 51 år?! Hon hade med bra låtar fast nån va lite tråkig då satt jag mest och tänkte på annat :P hahaha. Ska ta och lägga in fler Madonna låter i mediaspelaren när jag kommer hem till mamma. Hörde flera låtar jag inte hört förut som va skitbra.
Och 4 minutes va grym!

Tog några bilder med mobilen innan det började sen tog mamma massa kort x)

Förbandet var en asgrym DJ som spelade


Jag har signerat alla bilder så tänk inte ens på att sno dem

!

Ha det!

övningskört

Hej hej alla monsterdiggare.
Nu har jag varit ute och övningskört med mamma. det gick riktigt bra faktiskt! :D
träna på att starta i nerförs- och uppförsbacke,
sen körde jag runt i hela bålsta också.
Nu ska jag hoppa ner i våran nya pool.


Ho ho

Hallå alla nattugglor.
Jag ska väl gå och lägga mig nu har inget mer att uträtta på datan. Dessutom kommer jag inte på någonting att göra, vad finns det att göra på internet egentligen? spela spel.. det är kul i början, sen blir man beroende men sen blir man bara uttråkad.
Måste passa på att säga att jag har lagt upp filmerna från våran sista tävling vi hade i våras på youtube nu
så gå in och kolla vetja :D Det är Trazan ni ska kolla på ;)
(Det va på första mattvarvet jag skada armbågen, vilket kanske syns..jag är sist och gör fulast. Men om man ska vara positiv så ramla jag inte iallafall (: )
Jag tycker verkligen vi har förbättrats det här senaste året och jag är stolt över mig själv som uppnådde iaf ett av mina mål: flickis på tumbling. Sen va jag ju nära på att sätta handvolt-frivolt, landa lite på huk bara. Men nu när vi börjar igen ska jag satsa gärnet för att jag missa dom sista träningarna lite. JAG LÄNGTAR!


Godnatt!♥


Skogsmulle

Imorse gick jag upp vis 9 eftersom vi skulle ut i skogen :D Okej jag va inte lika taggad när jag vaknade, men jag är verkligen ingen morgon-människa! När jag vaknar vill jag lägga mig i soffan under täcket och få frukost serverad. Men tillbaka till ämnet. - Vi hämtade farmor och farfar sen åkte vi ut i skogen nånstans och plockade svamp. Vi hittadee faktiskt en hel del, inte världens guldgruva direkt, men lagom mycket :) Nu ser jag fram emot att äta dem bara - mums!
Sen kom vi hem så to djag en dusch för att få bort allt myggmedel, det va fullt med myggor och flugor så jag häll på att bli tokig, och sen tog jag tåget med syrran till mamma. Nu har vi precis ätit mat och grillad banan med choklad i folie till efterätt.
Det va min dag de :D hoppas ni har haft det bra!
See ya ;)

bla bla bla

Ikväll var jag äntligen ute och övningskörde. Det va verkligen väldigt längesen sen sist. Men nu körde jag runt ute i den "riktiga trafiken" och på en 70 väg ohoooo. xD Men det gick bra, måste bara öva lite mer på växling och så i svängar liksom, men jag får lite halvtpanik ibland liksom och glömmer bort helt vad jag ska göra. Haha det är inte så farligt som det låter, får iaf inte motorstopp mitt i vägen längre, så då är jag glad xD Men får se om jag kanske kör imorgon hos mamma eller på lördag (om nån vill..?)
Ajuste, sprutan..Det va det okännsligaste jag nånsin gjort. Herregud! Den kändes inte alls och då menar jag det!! Nånting rörde armen sen vare klart, peace of cake ;) Så ska jag göra om det snart igen inom 3 månader
Nu ska jag kolla på en serie som äger! peace out!♥♣

Träffade min sötnosar

Igår spenderade jag hela dagen hos Elin. Vi badade i hennes pool och halvt sola lite :P sen tog vi än jäkligt lång promenad med hunden. Snacka om att det va varmt. Dessutom hade jag redan fått värsta motionspasser när jag cyklade till henne på morgonen, va typ dyngsur när jag kom fram, haha trevligt.. :P
Men sen på kvällen gjorde vi oss fina och drog hem till cissi som firade sin 17 årsdag (som är på måndag, Grattis i förskott! ♥) Det va supertrevligt hela kvällen!! vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Kan ju inte säga vad vi gjorde heller ;) satt ute på haltan hela kvällen, mysigt värre! Fick ju träffa alla mina bästisar!! :D Jag älskar er alla!♥
Tack för en underbar kväll

Här va kvällens partyoutfit, fast jag hade den mer som klänning.


Min sötnos

Bort med allt ljus

sommaren är lika med ljusa morgonar. Man vaknar på morgonen och har ingen aning omm vad klockan är, för att det är så ljust ute, den kan vara 6 eller 10..vem vet? och så tittar man på klockan och inser att den kanske bara är 8. Självklart vill man bara somna om och sova i två timmar till men det är lite svårt när det är så ljst och varmt för den delen också. Någon som känner igen sig?
Men nu kommer det äntligen vara mörkt när jag vaknar på morgonen för vi åkte till IKEA och köpte en superbra rullgardin som stänger ute allt ljus. Så äntligen kan man få sova längre på morgonen.

Nu ska jag åka iväg och ta fästingspruta. Hoppas det inte gör ont, jag hatar sprutor!

peace out♥♣

Kalas & The lonely Island

imorse fick jag gå upp tidigt (för mig kl. halv 10 typ) för att göra mig i ordning innan mamma kom poch hämtade mig. Sen hämtade vi morfar och syster och åkte hem till mamma för att fira morfar som fyllt 80 år. Fick mat och fika + en väldigt god tårta ;D (Om det inte redan är klart så älskar jag tårta!!) Kan väl passa på att säga också att kalaset i söndags var för farmor som också fyllde 80 år.
Just nu lyssnar jag på The lonely Island på spotify, jag blev lite inspirerad när min mobil ringde tidigare ;D jag älskar dom! hahaha. Lyssna på Jizz in my pants - det är den jag har som ringsignal - nej jag kunde inte hitta någon bättre! MEn det är iallafall en kille från Saturday night Live (som va värd för MTV movie awards) som är med i alla låtarna. I Jizz in my pants är det en kille med och så ses Justin Timberlake lite i videon. Men Dick in a box är det bara han från SNL (internet funkar inte så jag kan inte söka upp namnet) och Justin Timberlake som sjunger.
Sen har SNL-snubben och T-Pain som gjort och nån mer..? :P haha. Kanske Justin där med.. som ni fattar har jag inte all info :P
Kolla också in The lonely Islands video på Youtube där dom dansar med Beyonce till hennes omtalade Single ladies. Den är skitrolig!
tack för denna gång         peace out♥♣


Grattis sötnos

Nu har folk fyllt år 4 dagar i rad här så jag passar på att säga Grattis till alla! ♥
Men idag är det Grattis till min älskade kompis Suss. Har känt dig i ett år nu och jag är verkligen glad för det! Du är verkligen en underbar människa, längtar tills vi ses ♥

måndag...vet inte vad jag ska göra idag..vet inte vart alla människor är ens?? Ikväll ska jag iallafall försöka övningsköra lite om jag får.. känner att jag ahr tappat suget lite, what's the big deal typ.? Men jag vill ju ha körkort så då måste man öva! ;)
Ajuste igår på släktkalaset va det kul som vanlig. Jag älskar att fira med släkten, särskilt när alla kommer, och det var nästan alla där igår; saknades bara en kusin. Typ som vanligt blev det grädd/jordgubbstårta MUMS! När nästan alla hade gått gick jag och tog tårtan som var kvar också mohaha!   Ha det bloggen! Peace out♥♣

Gamla godingar

Hallå hallå bloggen!
Nu är jag hemma i huset igen, vad skönt! Och det är rikitigt sommarväder idag också, tur de, för jag ska nämligen på släktkalas idag. Och vi tycker om att sita ute och fika då ;D
Under hela semestern har jag skrivit upp massa låtar som jag har hört lite överallt, både nya och gamla låtar, för att sedan ta hem dom på spotify, och det är precis vad jag nyss har gjort. Nere i Italien varje vardag klockan 19.00 på MTV hade dom top 50 på olika kategorier. Och där fick man höra nåra riktigt gamla godingar. Bla. min favorit 'Ypu gotta fight for your right to pary' Jag älskade den låten när jag var mindre xD

Nu måste jag nog börja göra mig i ordning så jag inte är sist (som jag alltid brukar vara :P men det är inte alltid mitt fel faktiskt! ) Så vi ses kanske senare idag.    Peace out  ♥♣

RSS 2.0