Stooorm

Sen i går eftermiddag typ har det varit storm här nere. Och det har fortsatt hela dagen idag. Det går knappt att gå ut, men vi trotsade naturens lagar och åkte till msögen bryggan och köpte rökmackor till lunch/middag. Sen tog vi en "sovstund" innan vi gick ut på en promenad till hamnen här vid husen och kännde på Carolas fläktar gånger hundra. Det gick ju praktiskt taget att luta sig mot vinden.
Imorgon åker vi hem igen och sen är det väl tillbaka till vanliga livet igen.. nbnboriäqeräärätrhrthi.. så känner jag. kan inte sommarlovet vara typ hur länge som helst. Eller kan inte Italien vara hur länge som helst. Men när jag kommer hem får jag iaf gå på nåra kalas och förhoppningsvis få tårta :D
"O tårta, på en torsdag" xD haha! Elin fattar.

Ha det bra /Pihlen


Kungshamn

Här kommer nåra syskonbilder från semestern här i Kungshamn







Båt på grund

En båt har gått på grund här utanför, ren underhållning för vissa.
Nu kom sjöräddningen också...

Dagens upplevelse - Ribbåt

Nu är jag hemma från Italien igen. Men det blev ingen lång vistelse hemma. 11½ timmar fick jag på mig att packa om väskan och sova för att sen dra vidare mot Västkusten- Kungshamn. Så här har jag varit nu i nästan 1 ½ dag.
Igår kväll chilla vi bara i huset och kolla på tv.
Idag har vi åkt till smögen och så åkte syster och jag nån Ribbåt. Det va det roligaste jag varit med om!
Vi va typ 8 pers som som åkte plus två som körde. Så åkte vi ut bland öarna i 60 knop. Har ingen rikgtig uppfattning om hur snabbt det är, men det gick jäkligt snabbt!! och kul va det - som tusan!! Man bokstavligt talat flög frm på vattnet. Vi fick ha skidglasögon på oss för att det blåste så mycket och så fick man halvt stå upp ibland när vågorna blev stora. Man flög 2 meter upp känns det som och sen rakt ner i vattnet igen. Det går verkligen inte att beskriva känslan..
Så fick man ju en liten rundtur på vattnet också och se nåra öar och den vackra omgivningen. Ett plua var ju också att man  inte blev blöt ;D Får lägga upp en bild nån annan gång om jag får dem :)

Sen senare ikväll gick pappa, johi och ut på en promenad emd yros ut på klipporna och kollade lite i området och på utsickten. Vi har världens finaste utsickt från huset.






Här är utsickten från balkongen


Ha det!  

XOXO MaDDe


Italien

Här kommer ännu ett inlägg från Italien. Idag blev det helt svart på himmlen innan lunch så större delen av dagen har hittills spenderats hemma i lägenheten. Men bestämde vi oss för att gå ner hit till stranden igen.
I måndags va vi på en kvällsmarknad och så hittade jag en jättesnygg väska.
Men det går inte att lägga in bilder nu... SUCK! skulle lägga in nåra bilder från Mirabilandia somvi va på i torsdags också men jaja.. det får bli en annan gång.

ha det så länge! ♥

biopremiärer

Ikväll är det biopremiär för harry potter och halvblodsprinsen. Och Nu ska jag föra en diskussion som vi nyss pratade om.
-Varför få kändisar gå och se förhandsvisningar på nya filmer som kommer?! Varför ska inte dom också vänta tills det är premiär för "vanligt folk". Jag fick höra att det kanske skulle göra reklam för filmen men på vilket sätt då? Jag bry mig väl inte om vad kändisar tycker om filmen om det är så dom ska göra reklam för filmen eller bara visa sig där för att visa att kändisar också går på filmen?? Men ändå så är detta en orättvis faktor i samhället som jag tycker ska upphöra. Vad har dom gjortför något som ger dom tillfällen att få allting före oss andra? Bara för att dom undehåller oss eller för att dom ger någonting till samhället. Men gör inte läkare någonting mer otroligt då? Varför får inte dom komma på biopremiärer och belönas för sitt hårda arbete? Detta är kanske inte det största bekymret i världen - Vem som får se en film först - Visst kändisar kan vara lika stora beundrare av saker och ting som oss andra men ändå så är det bara dom som får mäjligheten. Om inte vi En på miljonen typ vinner en tävling och får gå på premiären, men som sagt hur stor är den chansen? Eller att man är kompis med nån kändis eller dess barn och får följa med... Ja kul för dom! Men jag tycker att vi andra som också kämpar oss fram genom livet och inte har fått just sångtalanger eller skådespelartalanger borde få en chans att göra lite exklisiva grejer vi med. Vi borde belönas då och då för att vi tar oss fram med våra arbeten (även om jag fortfarande går i skolan, men även det är jobbigt!!) Jag säger inte att skådespeleri och artisteri inte är rktiga arbeten, för det tycker jag och jag vet hur hårt man får jobba när man är på topp, men som sagt har inte läkare det kanske minst lika jobigt?
Så sammanfattningsvis - vad ska man säga?-  Varför får känisar fler möjligheter än kanske "vanligt folk"?

Webbkamera på badet

Här är en länk till badet där vi är varje dag.
http://bananabeach.storeware.it/site/home.asp
(jag kan väl ställa mig där på fredag klockan 12.30)
Så har dom en webbkamera som är på typ dygnet runt så man kan se vad som hände där. Gå in och titta vett ja :D



(Nu ska jag lägga in ett till -onödigt men väldigt intressant- inägg)

På sranden

Det är väl egentligen inte meningen att man ska gå in på datorn när man är på semester.. Men har man tillgång så kan man väl göra det ibland ;)
Sitter här på stranden och det håller på att börja regna, inget dröm väder direkt.. men förhoppningsvis försvinner det snabbt, somdet brukar göra. Idag fick jag världens godaste lunch också - Bläckfskringar medpommes - Mums!
Nu ska jag väl gå ner och kanske läsa lite elelr spela strandtennis som vi nyss va hemma och hämtade. Inget badväder är det nu heller direkt.. Ganska kallt i vattnet, men man ska väl inte klaga eller?


Här sitter vi iallafall just nu och "chillar" haha

Vi hörs när vi hörs :)

Italien

Hallåhallå!
Nu har jag varit här nere i Italien i tre dagar och det är jätteskönt!
Vi har varit på stranden bara chillat och jag känner mig allmänt ganska trött. Nästan alla gammla favoriter är här i år igen :D
Chris är här :D såg henne igår och sen mötte vi henne på stan igår kväll. och snäckan, bart har blivit jätte brun och är inte bränd :O Idag kom sista folket ner så imorgon är alla svenskar sammlade på stranden :D

Nu sitter vi i lägenheten och kollar lite på tv och leker :D

vi ses!

hänt idag

Vad har hänt idag?
Direkt när jag vaknade åt jag frukost, sen satte jag mig vid datorn och drog sedan till centrum och handlade med mamma. Sen har jag rensat ogräs i trädgården och plockat körsbär och ätit massa godis som jag köpte i hummelsta igår för 52 kronor! Hahaha rekord för min del!



sen har jag sorterat ut all choklad också då den inte skulle smällt, och det va typ halva påsen choklad xD
Sen har jag lagtt upp masa bilder på bdb eftersom jag åker imorgon :D

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska fråga om jag får övningsköra lite. Lär väl inte vara så mycket trafik ute nu eller??

Ha det gött! skriver nog ett sista inlägg ikväll ♥


Dunderklumpen

Jag har jättekul just nu! Sitter och tittar på alla sånger från Dunderklumpen på youtube. Jag älskar Fraväl med En dum en xD  Åååhh jag vill se filmen nu! :D

http://www.youtube.com/watch?v=MlUbWsFXqJk



godnatt

Nu börjar jag bli trött och har ingenting att göra. ska göra mig i ordning inför natten så jag kommer upp i tid imorgon. Efter frukosten ska jag kanske övningsköra om jag är på humör, vilket jag hoppas jag är :P

En dag kvar :D


kaksmet is tha shit!



Kaksmet is tha shit! :D

(nu har jag bilder på Måns längre ner :D )

dundrande åska..

Imorse va jag så himla trött men ja vaknade av att åskan dundrade på som tusan. Så jag var tvungen å gå upp och kolla att taakfnstret va stängt så det inte regnade in. Tur så var det stängt, men inte så kul för mig. Gick tillbaka och la mig i sängen en halvtimme till för jag orkade inte gå upp..
Men sen va jag tvungen att gå upp pch äta frukost så jag skulle hinna göra mig klar tills pappa skulle komma och hämta mig här hemma. Jag va nämligen tvungen att lämna tillbaka skjortsen jag köpte igår, annars skulle jag inte hinna göra det innan söndag.

Så nu är jag hemma igen med skoskav och har allmänt tråkigt. Elin kommer hem på sändag när jag åker :( nuu kommer sakna dig!! ♥ och alla andra också!

Nu ska jag se om jag kan hitta på nå kul å göra typ photoshopa lite kanske...

tandläkare = tröst-shopping

Imorse fick jag gå upp vid klokcan 7 för att följa med pappa till stan. Jag hade nämligen tid hos tandläkaren 8.40, men dom va ju sena så klart... suck. Och allting blev som vanligt bara skit! Visst, nu vet jag vad dom ska göra för något och så, men det  kommer ta två freaking år innan allting är klart sa hon?! :O Hallå, kunde dom inte tänkt på det lite tidigare eller? Fatta; jag har gått ut gymnasiet då!!
Men sen hade dom tydligen upptäclt nånting som kanske kunde vara ivägen för tänderna som skulle flyttas, och då skulle det inte bli någon behandling alls. Nehe.. Vad f*n händer då da?!?! Ursäkta mitt språk men jag blir så himla arg på dom bara! Hur trög får man bli?!

Så efterått vid halv 10 gick jag på stan och tröst-shoppade. Det är väldigt bra terapi! Blev ett par blå mjukis skjorts från HM, men dom ska jag lämna tillbaka, dem satt inge bra tyvär :(
Sen gick jag till Gina för att göra av med mitt presentkort. Så det en bikiniöverdel och lite andra saker :) Sen kände jag mig lite gladare. Jag älskar nämligen att gå på stan tidiga mornar när det knappt är nå folk ute och det är ännu mysigare nu på sommaren :D

Sen bussen hem så har jag bara slappat framför tv:n, gosat med kyros ute, fixat naglarna och städat lite i rummet och sorterat saker.
Imorgon måste jag lägga fram allting och packa ner det jag ska ha med mig till Italien från pappa.

Ses ♥

rubrik typ.. Kyros

Idag... - TV inget mer med det..

Kyros gosade jag med massa också. Han fick gå ut typ direkt när jag kom till mamma imorse vid 8. Sen fick han vara ute i nåra timmar..

Efter han kom in va han iallafall helt slut verkade det som. Han gick typ och gömde sig direkt efter att ha ätit. Sen skulle jag kolla vart han va någonstans eftersom jag  inte hört eller sett han på en timme typ, men kunde inte hitta han. Fick lite panik då bara! Men sen hittade jag han i en soffa där han låg helt utslagen - Bokstavligt talat!



Sen vaknade han till när jag började ta kort på honom.



Ibland har han sån himla skön stil alltså! Han är ju värre än sengångaren i Ice Age (krm inte på hans namn)
hhahahaha! xD Men det är min fina kissemisse och jag älskar han enormt mycket!






RSS 2.0