Glee & Britney Spears

Tar en paus från matten just nu, tror jag har börjat förstå derivata nu, och kollar på Glee.
Det är Britney Spears tema och jag bara njuter av att kolla på de omgjorda videorna och av att kunna sjunga med i alla låtar. Helt underbart att man fortfarande kommer ihåg texterna till alla sånger. Jag måste börja lyssna på lite mer Britney igen! Hennes musik blir aldrig omodern!


Pluggar på

Blev en kort dag i skolan idag som sagt. Det passar mig utmärkt då jag måste plugga till matteprovet imorgon. Håller just nu på med att skriva ett cv till svenskan som ska vara klart på fredag plus att jag har läxförhör i psykologi då och kanske även i staden&framtiden. Många bollar i luften. Men jag tränade inte igår och ska ej göra det ikväll heller då mor min inte är hemma, så det blir lite mer pluggtid då.

Nu ska jag skriva klart och sedan ta lite mellis innan jag börjar med matten eller körteorin.

Ha det!


Veckans naglar

Ser ut såhär




110225

(Detta kan bli ett lite rörigt inlägg)

Jag känner mig ej särskilt duktig på att blogga just nu, men jag har hela tiden massa skolarbeten att göra och när
jag inte gör dom så tränar jag eller sover. Jag är jättetrött hela tiden. Måste se till att somna tidigare på kvällarna, tyvärr är det lite svårt ibland när ens lillasyster börjar skrika men ibland kan jag helt enkelt bara inte somna..

I helgen tog jag det bara lungt på fredagen och lördagen, men men på söndagen blev det hårdträning. Jag åkte nämligen iväg med laget och tränade lite spinning, boxning och gym. Kan säga att jag att jag hade en riktig träningsvärk efter det!

Imorgon blir det en kort dag i skolan imorgon igen. Har slutat tidigt både igår och idag vilket har vart jätteskönt. Imorgon får vi se om jag tar mod till mig att göra en sak efter skolan som jag tänkt på ett tag nu... Säger inte än vad det gäller ;)
Har precis sett klart på cougar town nu och ska jagt sova.

Godnatt!

(Datumet ser väldigt konstig ut nu när det är 2011, har fortfarande inte vant mig vid att det är ett nytt år.. :p)

Graffiti nails



Naglar jag målade igår med graffitilack jag fick i julklapp =)

 


Studentmössan beställd

Nu är jag ett steg närmare studenten! Beställde nämligen studentmössa igår!
Äntligen är det snart dags. Jag har en känsla av att detta halvår kommer att gå riktigt fort. De sista veckorna kommer nog gå fortast och vara de roligaste. Ser fram emot utklädnasdshowen som vi ska ha, sommar sommar sommar. Fick en liten flash forward blick in i framtiden nu. Även om jag är skiträdd inför framtiden så ska det bli så himla skönt att ha skolan färdig och att få ett bevis på det. Ett starkt och värdigt bevis = Studenten!

Men innan dess måste man ju plugga lite till. Men inte ikväll för ikväll är det handboll som gäller!
Heja Sverige!! :D


Nyårsnaglar


Veckans/förra veckans favoriter

Jag älskar att ha jeans, linne och en kofta över. Detta linne passar alltid bra ;)




Kort dag i skolan

Idag var det en rätt så ovärd dag i skolan. Kom till lektionen, fick ett papper sen fick jag gå. Varför finns pluggnet när lärare inte vill använda det? Det var dessutom den enda lektionen jag skulle ha haft på hela dagen.. Men sen jobbade jag med projektarbetet och städade bort det sista julpyntet på skåpen så vi fick en stor godispåse ;D

Sedan blev det avfärd hemmåt för att äta lunch och här sitter jag nu efter att ha skrivit lite loggbok. Ska börja jobba med ett etikarbete nu och sen måste jag nog räkna lite matte.


Filmstund

Har precis kollat på film med syrran - Starstruck - den va jättebra men lite lam som alla disneyfilmer är. Idag har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite trafikskyltar. Nu ska jag nog läsa klart Potter eftersom jag somnade igår, som vanligt.. Sen ska jag försöka få ihop recensionen så jag har en sak ur världen ;)

Kommer ej på något mer att skriva så detta fick räcka!


Grattis pappa!

Idag är jag ledig och det är jätteskönt. Det ska bli en fixdag idag. Har städat rummet lite och tvättat. Ska nog åka ner på stan snart också en snabbis. Sen ska jag plugga en del. Måste läsa klart Harry Potter boken och skriva klart recensionen om den och så försöka mig på lite matte om jag orkar.

Idag fyller far min år så ikväll blir det till att fira honom :D


Tillbaka

Så var skolan igång och så även bloggen. Har haft lite uppehåll från den nu för jag inte inte haft någon riktig lust till att skriva någonting. Bättre att avstå än att skriva lite skit, även om det kan vara skönt ibland. Jag har varit väldigt trött och lat de senaste dagarna och bara tagit det väldigt lungt. Jag var dessutom sjuk i nästan en vecka, och tro mig -jag var sjuk! Värsta förkylningen jag haft på länge. Men nu är jag frisk, lite snorig bara men det skyller vi det kalla vädret på även om det inte är så jättekallt ute längre.

Som sagt skolan är igång igen. Första dagen idag och jag är redan stressad för att hinna med massa saker. Ska börja jobba på en stor uppgift nu så den blir klar någon gång och förhoppningsvis kan jag börja räkna lite matte imorgon.

Kanske blir en en uppdatering om den sista veckan på lovet senare om jag känner för att ta en liten rast.

Tills nästa gång: Ha det!


RSS 2.0