The big bang theory

Jag måste verkligen bara tippsa om världens roligaste serie på länge!
The big bang theory. Fyra nörd-killar som är helt inne för vetenskap och teknik. En är helt pervig (till höger) och kan dö för att få träffa en tjej, en är en ödmjuk kille som bryr sig om alla (andra från vänster), en förstår inte ironi och bryr sig bara om sig själv och vetenskap (andra från höger) en vågar inte (eller kan inte) prata i närheten av granntjejen (till vänster)Och Sedan är det granntjejen Penny (mitten) som är en snygg blondin och jobbar på en restaurang där killarna ofta äter.
Tillsammans blir det här gänget otroligt roliga och de gör verkligen rollerna övertygande och roliga!
Jag kan aldrig sluta skratta och du måste  verkligen se den! :D


Kista med mamma

Igår eftermiddag åkte jag till kista med mamma. Vu gick direkt och köpte biljetter till bion: The proposal blev det :) Sen gick vi runt i lite affärer och fördrev tiden med shopping, som tjejer brukar göra.
Hittade ingenting roligt, men de gör väl inte så mycket. Får väl spara den här månadens studiebidrag lite då, känns bra ;) Bränner väl mer när jag krm hem sen. Filmen va faktiskt väldigt bra, vissa scener va ju typ genialiska tycker jag, höhöhö! Samhällets typ verklighet kom in i bilden :P
Sen gick vi till akademibokhandeln och så köpte jag nåra böcker till semestern (som FYI är om 4 dar idag istället)
Äntligen hittade jag boken jag ville ha! Saknad - Gömstället av Meg Cabot. Dom böckerna är så himla bra!!
Sen hitta jag den första Twilight boken också. Ochs en tippsa mamma mig och Tillsammans böckerna :)


090629

Måndag, näst sista juni. Om typ 4 dagar åker jag till Italien. Men det totalt sorgliga med det är att min syster inte följer med :( Om du läser det här: blää på dig! men jag älskar dig ändå ♥

Hela morgonen/förmiddagen till klockan 13.30 typ har jag spenderat framför tv:n i källaren. Det är den svalaste platsen i huset så vad ska jag annars göra. Utomhus är det till och med ännu varmare än inne. Jag har ingen lust att sola heller direkt för jag har bränt mig på axlarna och i pannan så solan är ingenting för mig!
Sen har jag busat lite med Zlatan, om det nu är möjligt med en kanin? Men har lekt lite skattjakt med han. Han fick leta efter lite kex. Men nu ser det ut som han är död :O han liger med benen helt utsträckte bakom sig..har aldrig sett han ligga så förut? Ska nog ta ner han till källaren så han blir lite sval. Sen ska jag äta mat för jag är vrålhungrig!

Ikväll ska jag på bio med mamma i kista :) Yey! Vi ska nog se det proposal eftersom hon inte är nån transformers människa, och båda vill se The proposal, se den blir det. Ibland känns det som jag svammlar lite för mycket, men sån är jag - deal with it :P haha.

Ha en underbar dag!

The city

det blev inte många minuter nere vid sjön, det stank där!
så jag gick ner i källaren - till kylan - och kolla på tv. Sen hamna jag här igen för att läsa klart en blogg. Men nu ska jag se the City, så vi ses!

-

håller på och dör av värme här hemma. ska gå ner till vattnet nu med mamma och svalka fötterna iaf :)

nu är en kanin och nosar på mina ben

På konsert i stan

Nu har jag haft dålig uppdatering i ett par dar. Men jag har helt enkelt inte orkat!
fotbollen hann jag inte se klart på men vi förlorade iallafall :( synd det
Men kvällen blev ändå lyckad på stan med min bästis Elin ♥ Vi kollade på Måns och han va verkligen skitbra!! Vi stod längst fram så vi såg ju hur bra som helst också. Hade ju såklart med mig kameran och tog över 100 bilder.. Även om inte alla blev bra. Men min kamera är ju inte den bästa när man ska zooma och så, men jag ska önska mig en ny i present/julklapp (varför fyller jag år vi julafton?!) Ibland gör det absolut ingenting, men ibland vill man ju verkligen ha någonting och då måste man vänta minst ett halvår eller mer innan man kan  få det... suck.

Tillbaka till Måns - Konserten va skitbra enligt min och alla andra som var där:s åsikt. Men tydligen tyckte recsesenten för VLT att det va tråkiga låter..?!?! Hallå! Vaddå tråkiga låtar? det var ju hans stora hits han sjöng. -Brother, Hopa and Glory, Hold on, cara mia med fler. Hon va antagligen inget stort fan av han eftersom hon inte förstod hur bra det var.. Men alla får ha sina åsikter och det respekterar jag.








Fotboll!

Taggad för match eller vad?! :D


Rix Fm

Ja, igår var jag som sagt på rix fm festivalen här i västerås. Vi kom precis innan det började men vi kom ganka långt fram ändå! mosade lite bara så blev det bra ;P
Som vanligt var det ett "förband" innan som spela och sjöng. Dom va jätteduktiga! Mend eom höll på kanske liite för länge, 40 minuter liksom. Det var ju mer än artisterna fick vara uppe på scenen.
Men sen började det äntligen och  Lili och Susie kom upp. Fick höra deras it mama och nån mer och show me heaven.



Sen kom Basic element. Hade först ingen aning om vilka de var inte heller när jag såg dom. Men när låten började så visste jag driekt! ;) haha



Och sen var det Kim - från made in sweden- !! :D han va asgrym!!!   Han sjöng ju jättebra live! :D   och han hade ju lungt bäst energi på scenen, som han hoppade runt och sprang runt vid publiken och låg och krälade på golvet.
I my ♥  säger jag bara
Och ett riktigt stort lus var också att han tagit med sig Robin bengtsson från idol med sig!! :D:D:D
AAAAHHHHH!!!! Dom va JÄTTEBRA och SNYGGA!





Sen kom Velvet. Hon va bra



Janet -också från made in sweden- kom sen. Hon va asbra!! älskar hennes låt let go, som hon sjöng sist. Hade suttit och sjungt den hela dagen typ igår xD haha!  Hennes kläder va också snygga!




Sen kom Erik Hassle! :D Världens bästa sångare!
snacka om att folk började skrika och sjunga med i hans låtar! ;D



Sen kom Star Pilotes




Och tillslut kom ÄNTLIGEN Daughtry! :D
Hade människorna runt mg skrikit innan var det ingenting jämfört med nu!! Deras förmodligen största fans stod precis bakom mig och jag höll på att bli döv :P


rix fm festival

hallå!
Nu är jag klar och ska strax åka ner på stan för att se på rix fm festivalen med Elin. Men hon har segat lite så vi blir väl liite sena :P
hoppas vi kommer se nånting iallafall! Och att vi kommer in på området.

090625

idag gick jag upp väldigt tidigt känns det som! Gick upp halv 10 typ för att kolla på Blue water high. Det är ju skitbra så jag måste se det!
Sen tog jag lite frukost innan Days of our lives började halv 11. Även fast jag åt rätt nyligen är jag redan hungrig, och ahr vart det i en halvtimme minst typ. Måste ta nått mer att äta nu!

Har tagit ut Kyros också eftersom det är så varmt inne, så han får ligga i skuggan där ute och chilla :P



Nu ska jag måla naglarna så jag blir liite fin till ikväll när jag ska ner på stan och kolla på rix fm- festivelan. Dåligt att man måste betala 20 kr för att komma in vid scenen för att se bra. Men det är bara för att nån sponsor inte är med längre så staden måste få in lite pengar för att dom fixar allt det här.
Sen ser jag så klart fram emot karusellerna, men vet inte om jag hinner åka nåra idag, annars får jag väl göra det imorgon elle på lördag :D   Synd att dom också har blivit skitdyra de senaste åren!!

090624

Ska äta lite mat. Sen måste jag ner på stan och köpa ett par jeansskjorts som jag lagt undan på cubos.. Det va sista paret i storleken också, så jag måste köpa dom!

090621

Söndag.
Imorse kom min söta... syster in och typ väckte mig fem i elva. så jag blev väl tvungen att gå upp och äta frukost. Sen kollade jag lite på tv och tränade knäna samtidigt (jag är effektiv!) Sen har jag spelat Wii :D  jag började äga på baseboll, eller iallafall på training. Sen när jag skulle spela match gick det åt skogen så jag stängde av xD
Och jag blev väldigt svettig av att spela så en dush satt fint.

Nu försöker jag och min bästis komma på vaad vi ska göra idag.. ?! Solen börjar titta fram nu här igen iallafall och hon har tydligen värsta sommarvädret hos sig 4 kilometer bort..

Ängsö

Idag åkte vi allihopa till Ängsö och tog en fika. Eller vi åt vofflor, vad man då kallar det för.. Lunch kanske :p
Det var verkligen skitvarmt där! Men det va lite kallt hemma så vi tog på oss långbrallor och typ nån extra jacka, men när vi kom dit så var det asvarmt när vi satt i solen!
När vi kom hem så upptäckte vi att det hade regnat där också, tur att vi slapp det iaf ;)

(Imorse skaffade Kyros en ny kompis - grannens katt kom på besök genom busken  ;D
Fast dom va kanske inte såå snälla mot varandra direkt. Varje gång dem kom precis framför varandra började dem fräsa och nån slog till med tassen :p
Men dem va jättesöta illafall!! :D

Midsommar

Igår på midsommar så var jag hemma hos pappa och firade med släkten :D
Det va roligt och trevlig att få träffa släkten igen, vilket var ett tag sen känns det som.

Så här såg jag ut på midsommar med min nya lugg (som jag nu gilar ;D )



Och Kyros var ju med såklart! :D


Har inte så mycket mer att skriva om det känns det som :p
och jag orkar för övrigt inte skriva mer heller  :p

Gymnastik - min sport

Alltså det är helt sjukt hur uppslukad jag kan bli av youtube!
jag har suttit här i nästan en timme nu och bara tittat på gymnastik filmer.
Jag har hittat de grymma Bromma gymnasterna, som jag verkligen måste ge kredd till. Dom är super duktiga och jag inspireras verkligen till att kämpa med gympan och att försöka utvecklas. Inte för att jag nån gång kommer bli lika duktig som dem grymmaste i Sverige (vilka de nu är ?) men jag vill bli bättre än vad jag är nu.

Jag har ju nyårslöfte - samma som förra året- att vara mindre rädd och börja prova saker!
Jag höll det iaf direkt efter juluppehållet, då jag på första träningen gjorde rondat flickis på tumbling :D

Det enda som håller mig tillbaka när träningen börjar igen är min armbåge, som jag skadade den sista tävlingen på första varvet- första grenen! Den känns fortfarande inte bra och jag undrar hur länge det kommer ta innan jag kan träna ordentligt på den igen?!
Den har höl mig tillbaka de sista träningarna så jag endast kunde köra airtrack, typ flickis bara! och massa saker på en hand eller utan händer. Men det är inte så kul!
Och så lunde jag förstås köra lite trampett också men jag har ju ont i knäna också så det gick inte så bra :(

Nu under sommaren ska jag vila upp mig, förutom att jag ska träna knäna, så de  blir starkar :)


Slutligtvis. Vad kan jag säga..

JAG ÄLSKAR GYMNASTIK!
det är den bästa och roligast sporten som finns att utföra och titta på!


gammla frillan

Blev ingen bild på nya frisren, du ser sen på misdommar hur den blev :)


jag kommer sakna det långa håret utan lugg... :(
...att kunna gör massa olika frisyrer...

klippning avklarad

Nu är jag tilbaka från stan. Jag gick och klippte mig.
Det blev ganska bra....   Allting runtomkring blev bra med längden och uppklippningen och så, men lugget... katastrof typ, tyvär.
Jag ville ha nån liten snelugg bara men fick nån halv-affro-lugg?!
När jag kom hem iallafall tog jag fram saxen och gjorde om det till en vanlig lugg.
Så nu har jag lugg!     Vi får väl se hur länge den blir kvar, men det får duga just nu iaf. Man måste våga lite förändringar.

(Problemmet är  att varje gång jag klipper lugg så ska dom tunna ut den på nått fult sätt så den ser uppklippt och risig ut! Varför, jag säger bara det, Varför?! Men jag märker ju inte vad det är dom gör för doms tår för spegeln. Och jag tror bara att dom ska tunna ut den, men sen ser jag direkt att dom har förstört allting!
I framtiden ska jag boka tid nånstans så jag inte känner mig så stressad och så ska jag förklara ordentligt, eller så låter jag dom bara klippa det "långa" håret och klipper luggen själv när jag kommer hem!) Varför slös pengar på nått som inte blir bra?! ;)

Tack för att jag fick skriva av mig lite. Jag lägger väl upp en bild inom kort (om jag får till nån snygg bild vill säga ;) )


Ha de. xoxo.


Skolavslutningen

Här är en liten bild från skolavslutningen. (el varning stor bild på mig!!)
Eller när jag kommit hem då efter att ha kollat på studenterna och så :)



klipp klipp

halloj!
idag är det... eh... torsdag  :P Gick upp halv 7 imorse och åkte med mamma till västerås. SÅ idag har jag slappat framför tv:n på förmiddagen och sen har jag ätit lite korv och dushat.
Nu ska jag npg dra ner på stan och klippa mig :) det va väldigt länge sen jag gjorde det!! Även om jag inte vill klippa av mitt hår. Hoppas hon inte säger att det är för risigt bara och måste klippa av mycket :S Då säger jag seriöst ifrån! Nu har jag sparat det sen i höstas vill inte klippa av det då heller! :(
Men vi får väls e hur det blir då. Kan visa en liten bild när jag krm hem :)
 
Nu måste jag skynda mig till bussen hejdå!

Nytt fristående

Jag försöker att hitta lite bra musik som vi eventuellt kan ha med i vårat fristående som vi gör på gympan.
Har hittat nåra bra låtar på spotify hos pappa. Men jag har inte det här så jag kollar lite på youtube.
-Vi ska nämligen göra ett helt nytt fristående. Vi vill göra ett eget och lite roligare, man måste uppdatera ibland så man hänger med i trenderna. Ju st nu är det väldigt populärt med att man gör olika saker i friståendet. Typ två eller tre grupper gör olika rörelser samtidigt, om ni förstår vad jag menar..?
Och så behöver det inte vara så  pröktigt längre heller. Alltså man kan lägga in lite mervanlig dans eller anorlunda steg för att göra det lite roligare.

På en tävling vi va på nu i våras, var det ett lag som hade med break dance. En kille breakade och körde lite "flairs".
Det va riktigt coolt!

Vi vill ha med masken i vårat fristående, men vi får väl se hur det blir med det :P
Jag har inte vart med på det nya friståendet så mycket så jag vet inte vad dom har gjort för någonting än heller. MEn försöker ändå att komma på lite bra rörelser man kan ha med :)

Aja, vi ses bloggish!

Palla att blogg.se inte funkade tidigare idag.. :( så därför krm allting nu...liite sent!)

Solen är här!

Äntligen har solen kommit fram! :D Nu känns det som sommarlov.

Ligger ute på altan just nu och solar, har legat här ett tag men solen har försvunnit titt som tätt bakom hyperstora moln.


(FYI. Detta skrev jag då egentligen vid 14.00 men blogg.se funkade inte då?!)

Kyros äger

sitter här framför datan och kollar på gymnastik på youtube.
Och så myser jag med Kyros som ligger i mitt knä :D

FYI - Jag har världens bästa katt! ♥


Söndag = övningsköra

Söndag är lika med övninsköra.
Även fast det regnar så tog jag mig till bilen med pappa och körde runt på gryta i en halvtimme eller så ..?
Gick faktiskt rätt bra, förutom att jag glömmer att koppla när jag ska stanna och inte vrider på ratten tillräckligt eller försent. Men som sagt - övning ger färdighet   (förutom när det gäller självmord..) detta kommer antagligen försvinna nån gång.)

Vi ses bloggen

Trööött lördag

Som vanligt efter att jag varit ute en fredag är jag skittrött idag! Men följde iallafall med ut och handlade idag i typ 2 timmar. Kollade på bilar och blommor och inredning.

Sen har jag gjort det jag älskar mest här i livet- legat framför tv:n sen klockan 4 :D

Kollar på sommarkrysset nu för den som intresserar sig, och jag måste bara säga att jag inte gillar eros så mycket..!
och fick nyss veta att dom inte ens spelade på riktigt?! varför ens ha med en orkester?!
Har inget mer att säga..



bild från klassfesten förra fredaged ;D

Ses när jag orkar blogga igen. Är lite glest med inlägg nu för tiden, men ha överseende med det =)

Gosnatt!

Avslutningsfirande

Igår hade jag en jätterolig kväll/ natt.
Det blev avslutningsfirande - så klart! Efter att vi har kämpat så jäkla hårt det här skolåret!
Träffade Suss och Malin på stationen så åkte vi hem till en kompis och hade det trevligt innan vi tog bussen tillbaka till stan och gick till Vasa. Där var syster så jag "hängde" lite med henne först. Sen träffade vi massa folk som droppade in til parken hela tiden :D
Sen drog nåra iväg till nån fest men jag stannade kvar och träffa nåra i klassen och hade det skitkul i den blöta parken, de genomsura skor och den tillbakakommande kylan.

Kort sagt - ännu en lyckad fredagskväll :D

090611

Idag va jag ledig! typ... Hade inga lektioner och sen var det bara å-draget och dragkampen mellan lärarna och en klass som jag inte orkade gå på. Har blivit lite förskyld här hemma, helt täppt i näsan. :( KAnske efter att jag badade för första gången i år i söndags.  Men det va jätteskönt i vattnet! Man va hellre i vattnet än uppe, då man frös. Så varje gång det blev kallt hoppade vi i från bryggan ;D

Men det håller väl på och gå över förhoppningsvis. Imorgon måste jag ju vara fräsh och fin för skolavslutningen.
Kom på att jag måste prova min klänning tillsammans med skorna och koftan. Har redan provat kläderna en gång men inte med skorna till. Men det kommer nog att passa =)
Sen måste jag prova göra en frisyr också som jag ska ha, för att se om det blir bra när jag gör den ;) vill inte ha nån katastrof imorgon bitti!

Nu är jag lite hungrig, funderar på att dra till icagrytan och köpa pizza slajs och lite chips till imorgon ;)

see ya!

Natti min Pingla! (av S)




Klockan är över 22.00 dags att gå och lägga sig.
Har sovmorgon imorgon, äntligen!! Så det blir cykeltur till skolan - och hem.
Ska träffa syrran efter skolan också. <3

Godnatt!






090609

Idag var det en ganska onödig dag i skolan. Hade två lektioner, sen var det två timmar tills kampen mellan vår skola och en annan skulle börja, så då åkte jag hem. Sen palla jag inte åka tillbaka för att kolla för att sen åka hem igen..

Varje dag får vi reda på fler betyg och hittills har det gått ganska bra för mig :D Känner mig riktigt nöjd, förutom med estetisk verksamhet :( Men vad ska jag göra åt läraren?!?!?!?! Hon va ju helt...!

När jag tog bussen hem iallafall så bestämde jag mig för att göra det jag tänkt göra så många andra gånger men aldrig riktigt orkat. Jag gick av några hållplatser tidigare och tog en riktig promenad hem. Det var riktigt skönt faktiskt! Tog en kvart minst och så hade jag iPoden i öronen med ny, skön musik. Det var jag ensam med naturen och detta är nånting jag definitivt kommer göra fler gånger. Men resten av veckan typ ska jag cykla till skolan, Som slutar på fredag!
Äntligen! Yippie ka yey M.F*  (ursäkta språket, ni som fattar förkorningar)

övningskört

shoo!


har nyss vart ute och övningskört med mamma :D det gick skitbra den här gången! och nu känns det som att jag har lite kläm på det hära ;D

ska köra till gympan sen, måste ju stajla lite.... haha!
Vi ska ha avslutning idag alla grupper tillsammans tror jag. Vi ska åka och bada nånstans vid enköping typ och grilla käk, vattenkrig som vanligt och så blire väl party party.. eller inte =P
Vi kommer iallafall att ha jätttekul! Som vi alltid har. Älskar er alla! ♥

seriöst..?!

ja den här dagen har varit ganska meningslös om jag säger så. Kollade på HP2 (tittade på ettan i onsdags el torsdags?) så nästa gång blir det trean :D

Tittar på matchen lite halvhjärtat nu i andra halvlek...det är ju ingen rolig match direkt!! Vi ligger under och släpper förbi alla danskar och missar målet hela j*vla tiden?!

Vad händer ikväll då?

Jag fortsätter väl att sitta i fotöljen och slappar, för att vara pigg imorgon då jag ska ut och ävningsköra med mamma efter frukosten ;D

see yaa! ♣

slappaste dagen på länge

Idag har jag haft den slappaste dagen på länge.
Vaknade lite innan 11. Så kollade ja när tågen gick och bestämde mig för att ta det som gick 11.52.
Åt frukost, klädde på mig, packa väskan - klar!

Nu på för och eftermiddagen har jag inte gjort mycket. Läst tidning, fikat, suttit vid datan i nån timme minst och bara slapp surfat.

Ja är så himmla trött efter gårdagens klassferre.
Först hade jag lite förfest med Malin och Suss och gjorde i ordning oss sen drog vi till festen.
Vi hade det verkligen skit kul! även om det inte kändes som att de var så många där från klassen. Men skönaste människorna hade jag runt mig och det va verkligen veckans höjdpunkt!

lägger upp nåra bilder sen kanske ;)

Happy, happy, happy!

Okej jag kommer med glädje besked..

Fick tillbaka historiaprov idag på Första världskriget och jag fick
ALLA RÄTT!!!

Haluuu, är jag glad eller?! :D:D:D Ehm..JAA!

och....

Jag har MVG i Matte A och Engelska A

I am the happiest person in the world right now.

Lite skryt men jag ville bara skriva av mig lite ;D måste ju få vara glad

En vecka till skolavslutningen

Idag är det en vecka till skolavslutningen!! Jag kan knappt vänta!
Äntligen är sommaren här (fast det känns inte som det då det är svinkallt ute!) och man kan äntligen få sova ut och bara njuta av ledigheten.

Ikväll äre klassfest med våran underbara klass. Hoppas det blir lite varmare, då vi ska ha sommartema..fast man fick typ skita i de om man ville. Men Malin, Suss och jag kör på såklart. Ska fixa oss tillsammans före och sedan traska tillsammans till festen. Vi får se vad kvällen har att bjuda på.
Först ska jag äta lite middag med pappa och marianne sedan drar jag.

Ny cykel till mig :D

Idag va det en vääldigt jobbig dag i skolan. Första lektionen råkade vi typ somna tre stycken....oops! Fast jag lyckades precis hålla mig vaken ;) Men vi hörde i alla fall vad läraren sa så då borde det inte göra nånting eller hur?
Alla va allmänt trötta - resultatet av regn och ingen sömn i natt. Men blev det gympa och då blev jag lite pigg i allafall, inte för att vi hade gympa men vi fick veta betyg så körde vi hopprep, limbo och höjdhopp.

Sen var det dags för svenska prov/ uppsats om medeltiden i litterarur historia. Gick ganska bra tycker jag, bara jag inte missuppfattade uppgiften så..? :o (;
-matte lektion
-hem
-åkte och köpte en ny cykel till mig med pappa :D:D:D Yeey!
En röd, får lägga upp en bild ån annan gång. Har ingen kamera här.

Nu ska jag chilla i en timme framför datan och sen se desperate housewifes (stavning?) klockan nio.

See ya bloggen.

RSS 2.0