Djurpark i trädgården

För en liten stund sen kom Kyros inspringande i mitt rum som en galning och hoppade direkt upp i fönstret och stirrade ut. Självklart undrade jag vad det var och kollade ut i mörkret. Först var det helt tomt men sen kom det ut en vit nos från skogen. Det var en liten grävling. Vi verkar ha en hel djurpark i trädgården, för några dagar sedan hade vi en liten orm i dammen och så rådjuren som kommer med jämna mellanrum. Plus att vi har vårt eget lilla lejon - Kyros!



30:e augusti 2010

Fösrsta dagen på veckan är snart över och den har väl vart bra förutom att vi blev pepprade med uppgifter och läxor i skolan...

När jag kom hem var jag vääldigt trött så efter jag ätit mellanmål började jag läsa om etik och livsfrågor och somnade! Så jag kastade bort boken och la mig ner för att sova i stället. JDet var väldigt skönt att få sova en timme, men sen var jag tvungen att ta itu med matten, men det gick väldigt bra faktiskt.
Jag vet inte om ni är så intresserade av att veta vad jag gör hela tiden men kommer jag inte på något annat så blir det så.

Nu ska jag äta upp det sista av mitt lördagsgodis och kolla på Fortet. Bönderna mot artisterna, eller som min kära vän sa "Elin mot Madde" haha! Lista ut vem som är vem ;)


Helgen som varit

Jag tänkte skriva ihop lite snabbt vad jag har haft för mig denna helg innan jag går och lägger mig coh får min skönhetssömn som jag så väl behöver för att orka med skolan imorgon.
Lördagen bestod av en för tidig morgon. Jag vaknade klockan 8 och gjorde lite frukost sen blev jag jättetrött igen och spenderade hela förmiddagen framför teven på rummet, låter väl väldigt roligt, men är man trött så är man. Sen åkte jag och träffade syster och så kollade vi på en innebandymatch, det var väldigt roligt faktiskt. Fast dem körde väldigt hårt mot varande och folk bokstavligt talat flög ut från plan in i skyddsnätet... :S Det såg lite roligt ut men inte särskilt skönt ut... Sen gick vi på marknaden tillsammans på kvällen. Många hade redan stängt sina tält men det fanns lite roligt att titta på. Sen var vi självklart tvugna att åka virvelvinden!

Söndagen. Idag har jag bara vart hemma och kollat på tv. Jag är en sådan människa som bara kan sitta inne en hel dag även om det är solsken och 25 grader varmt ute utan att bry mig, ibland måste man få ta det lungt.
Har även läst lite läxa och pluggat matte. Matte C tar verkligen livet av mig! Jag vet inte hur jag kommer klara det, och jag valde den här kursen friviligt?! Men det är väl bara att kämpa på, någonting man inte känner press på sig att få högsta betyg i iaf, för det orkar jag inte!

Nu ska jag göra mig i ordning och läsa min bok och som jag kommer somna i. så godnatt på er!


Rådjur i trädgården

Efter maten gick jag upp til mitt rum för att kolla på film och då såg jag ett rådjur som stod nedanför fönstret under plommonträdet och käkade lite plommon. Den va söt!



Back on track

Det blev inte så långt uppehåll för nu mår jag bättre och är tillbaka, redo att skriva massa skit igen.

Idag blev en kort dag i skolan, började 11.10 och slutade 14.10, väldigt skönt på en fredag!
Fick höra att jag ser ut som barbie idag, iaf att mitt hår gör det..och jag. Jag tog det som en komplimang såklart precis som det var menat =)
Idag kom syster hem igen för att spendera helgen här! :D
Och så fick jag denna supersöta och fina tröjan av mamma idag. Det ser precis ut som Zlatan! :D


Bloggfritt

Nu har skolan dragit igång och det är väldigt mycket just nu så det kommer bli bloggfritt ett tag. Kanske att jag lägger upp något annat roligt ibland, vi får väl se. Men nu ska jag ta hand om själv ett tag tills jag vet vad jag ska göra.

Så ha det bra så länge! ♥

Tv i rummet!

Tjohoo! Nu har jag fått in teven i rummet och det känns hur skönt osm helst! Äntligen kan jag ligga kvar i sängen på mornarna och slippa gå iväg någonstans. Det blev lite tomt i rummet nu bara. Databordet försvann och jag har ingenstans att ställa min stereo, men jag får skaffa ett bord till den.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan bädda ner mig i sängen och kolla på Time out. Sedan ska jag fortsätta läsa min bok! Jag vill ha meeer! Det är lite mer spännande nu också när jag inte har sett någon film av den så jag vet inte vad som händer. Spännande! :D

Imorgon börjar skolan på riktigt :(

Godnatt! ♥

Första dagen i skolan

Så var man hemma efter första dagen i skolan. Jag längtar redan till nästa sommarlov, eller jullovet iaf, fast det är så kort! :( Men jag är extremt trött och imorgon ska jaggå upp ännu tidigare, jag får väl se till att lägga mig i tid ikväll då. Igår somnade jag inte förns halv 2 eller 2. Jag låg och läste sista boken i twilight serien och när jag väl har börjat läsa vill jag inte sluta. Desstom behövde jag inte sluta eftersom jag inte kunde somna så det var bara att läsa på. Det mörktes iaf på natten att det kanske blev för mycket då jag drömde att jag skulle bli en vampyr och voltouri kom och allting för att förvandla mig xD

Iaf så gick allting väldigt segt i skolan. Det var kul att träffa alla igen men jag känner att jag vill bort och vara fri och kunna göra precis vad jag vill. Jag har fått nog av skolan nu..

Nu ska jag kolla lite på shane dawson och sen ska jag nog sticka ner till datan där nere och fixa en bild om jag hinner innan Fångarna på fortet börjar klockan 8.


Städhjälp

Kyros kom å hjälpte mig för att städa lite. Inte för att han gjorde så mycket... förutom att riva ut allting...


Storstädning på gång

När jag nu gick upp så sent idag så bestämde jag mig för att dra igång direkt efter frukosten. Började med att försöka tvätta bort röklukten ur håret men det sitter fortfarande kvar så jag får väl göra ett till försök senare. Sen har jag tvättat lite och haft storstädning i rummet, passade även på att städa lite i syrrans rum som är hyffsat tomt nu när hon har flyttat :( Kommer sakna henne grymt mycket!! ♥ Men jag får åka upp snart och hälsa på henne.

Nu ska jag städa bort lite saker från min byrå och sen ska jag sno syrrans tv och ställa in i mitt rum. Något positivt fanns det kanske med att hon flytta :P


Vi fick kräftor!




Idag blev det en riktig sovmorgon till halv 12. Vi kom hem strax innan 2 inatt så jag behövde sova efter en helkväll. Det var riktigt roligt. Vi lade i nät och satte oss vid brasan och grillade korv och sen gick vi flera gånger och tömde korgarna eller burarna eller vad de kallas. Det blev väldig många kräftos sammanlagt som dem sedan delade upp. Detta blev vad vi fick med oss hem. Så ikväll blir det kräftskiva här hemma :D


Fiska kräftor för första gången

Idag har det inte varit något toligt väder så jag har bara suttit vid datan och kollat på filmen Inglorious Basterds (stavning: ingen aning?!), väldigt konstig film! Men nu ska jag snart iväg och fiska kräftor med pappa. Första gången jag gör det och vi får väl se hur det går. Hoppas jag inte ramlar i plurret bara, fast det skulle ändå vara kul: första doppet i en svensk sjö i år! ;D Kvällsmaten idag blir grillad korv med bröd, gott!

Kommer hem inatt igen och då ska jag nog krasha direkt i sängen så jag inte kommer upp för sent. Det är ju sista dagen på sommarlovet imorgon, någonting roligt får jag väl se till att hitta på. Eller iaf se till att jag gör någon nytta, som att fixa klart min vägg..

Trevlig kväll!


Kvällens klädsel



Nu sticker jag iväg för att träffa tjejerna och lite annat folk =)
(Man måste ju gilla syrrans Bob tavla i bakgrunden!)


En dag på stan

Nu har jag spenderat några timmar på stan. Tänk vad svårt det ska vara att få klippa sig. På första stället var det världens kö och halva personalen skulle gå på lunch så vi gick vidare till ett annat ställe och fick en tid en halvtimme senare, toppen! Men det var bara syrran som blev klippt och sen tog hon lunch...?! Hallå, jag då? En kvart senare fick jag iaf sätta mig i stolen och få håret avkapat.

När jag var klar räffade jag bästis, så gick vi och prata och tog en sväng förbi ica där jag köpte mig en chipspåse. Jag var så himla sugen på någonting gott, det är ju ändå fredag idag.

Nu är farmor och farfar här så ska vi har surströmmingskalas. Fast jag äter räkmackor i stället, surströmming är ingenting för mig!


Marathon på Mtv är alltid bra

Nu var det väl ändå dags för ett inlägg. Idag har jag bara slappat hemma med syrran och kollat på tv. Det var Laguna Beach marathon på mtv så det spenderade vi en del av dagen med. Jag hade väl egentligen tänkt åka till stan och klippa mig men det blev ingenting med det. Imorgon ska jag träffa bästis på stan så då kan jag passa på att göra det då.

Jag har fortfarande inte börjat på någon ny header. Har ingen inspiration alls och så har jag ingen bra bild som jag kan ha på den här datan, eller kanske...

Natten och morgonen var för övrigt inte så sköna, tänderna värkte av gummisnoddarna som spände som tusan. Det gör fortfarande ont vilket inte gör det så lätt att tugga maten eftersom det är en tand på varje sida av munnen både upp och nere...suck. Som sagt: tänk på slutresultatet!

Ooo jag känner lukten av mat nu, luktar wook. Gott!

18e August 2010

Kom hem från tandläkaren för ett tag sen. Fick mig en liten överraskning då dem satte in en gummisnodd i munnen på mig. Det känns redan att den jobbar på med att dra tänderna åt sidan, inte så skönt. Men jag får stå ut ett år till, vill man vara fin får man lida pin!

Idag händer inte så mycket, jag ska vara hemma och bara ta det lungt å kolla på film. Så ska jag även försöka göra klart en försenad present som jag har skjutit upp lite för länge nu :p Men nu ska det bli klart! Jag kanske kan passa på att fixa en ny header också, vi får väl se =)


100817

Ååååh så var dagen över och jag får äntligen sova. Jag har vart trött hela dagen sen dem åkte hem. Men jag har vart lite aktiv och hjälpt till med att duka och fixa till kalaset, men så hade jag lite pauser ibland också och kollade på tv. Nu ska jag nog kolla på en film innan jag somnar.

Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till staden för att besöka tandläkaren. Typ äntligen, har väntat väldigt länge nu på att få komma dit. Jag har fått skjuta upp det hela tiden för att jag varit borta. Egentligen skulle jag fått kommit dit i slutet av juni men då var jag borta, sen skulle jag kommit förra veckan men då var jag borta. Så nu!

(Jag har insett en sak, jag lyckas alltid blunda på kort?! kanske inte på det nedan men annars...)
 


Godnatt på er! ♥


Dagen på Grönan

Nu har tjejerna åkt hem för snart två timmar sen. Dem sov ju kvar hos mig inatt efter grönan, så tog dom tåget hem den sista biten idag.

Vi hade det sjukt roligt igår. Det var flera år sen jag var på grönan sist och hade inte åkt de nya karusellerna. Jag trodde till exempel inte att vilda musen skulle va så rolig men jag skrek nog mest i den tror jag. Sen var Insane helt INSANE! Den var jätterolig! :D Självklart hade vi glasspaus och åt sockervadd. Sen gick vi i spökhuset som tyvärr va lite av en besvilkelse. Jag såg tre spöken där inne, två av dem gick bara förbi men den sista skrämde iaf livet ur mig och dem andra.

Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst men det skulle ta hela dagen så här får ni nåra bilder istället.


Radiobilarna var en favorit hos mig!


Grönan

Godmorgon!

Nu har jag gjort mig i ordning men måste bestämma vad jag ska ha på mig idag, måste ha någonting som matchar en rosa väska eftersom det var den enda jag hade som jag kan ta med mig. Så blått kanske inte är det bästa... Vilket jag hade tänkt ha på mig!

Om en timme ska jag hoppa på tåget där tjejerna redan sitter och så drar vi iväg mot huvudstaden. Vi hade en himla tur med vädret idag också :) Kommer bli en superdag det här!

Blir nog inget mer inlägg när vi kommer hem, då ska vi väl hitta på annat. Hoppas ni får en trevlig dag!


kommer aldrig på nån bra överskrift...

Ikea besöket innbar storhandling av massa inredningssaker till syrran som flyttar nästa helg. Men jag blev inte helt tomhänt, fick en matta till mitt rum. Den va jättesnygg och passade perfekt. För att jag var så duktig och gick runt som en söt och snäll liten flicka som aldrig klagade fick jag en glass från donken sen också :D :P Tack mamma!!

Imorgon ska jag till grönan med tre vackra flickor. Sedan ska dem sova kvar hos mig så idag har jag dammsugit hela nedervåningen och städat i mitt rum, fick man det gjort också ;)

Om en och en halvtimme börjar The Dudesons in America på MTV, något jag måste se! Nya Jackass typ. Så tills dess Nu ska jag kolla på filmen State of play.

-Update: Jag är tydligen inte så bra på att räkna minuter. Det stod att filmen var 127 min, jag tolkade det som en timme och 27 min... Duktigt Madeleine! Så det blev inge tv tittande. Insåg även att jag sett filmen förut.

Godnatt!

Mot Ikea

Söndag. Syrran kom hit för en timme sen och så har vi ätit smörgostårta. Nu ska vi iväg till IKEA och leta efter nånting, har ingen aning om vad, jag följer bara med för att jag inte har någonting att göra här hemma.'

Så vi hörs senare ikväll kanske.

Ha det!    (Borde jag komma på något annat att skriva varje gång :S ...)


Sovdags

Äntligen är det kväll/natt och jag får sova. Har dock lite skallebang och så är jag hungrig, men jag har borstat tänderna och jag orkar inte gå upp för att hämta huvudvärkstablett så jag ska väl bara sluta klaga nu då.

Ska fortsätta kolla på New Moon nu eftersom jag somnade någonstans i mitten igår, och om jag lyckas hålla mig vaken till slutet nu kan jag somna i boken i stället ;)


Slänger in en bild från träningslägret bara för att jag saknade det så mycket idag

Godnatt! ♥


Ett dopp i poolen (ska uttalas med lite gnällig och långdragen röst)

Hallå!

För första gången på länge fick jag sova ut idag och var inte alls trött när jag gick upp. Kanske berodde på att jag somnade gansak tidgti igår när jag kollade på film. Det blev New moon, läste ut boken för snart en vecka sen och jag har blivit helt fast! Började på tredje boken Eclpise direkt och är snart klar med den. Man blir verkligen mer insatt av böckerna och förstår allting mycket bättre. Dessutom får man läsa om många fler händelser och detaljer, mycket roligare! Nu längtar jag efter att få se tredje filmen igen, hoppas den kommer ut på dvd snart.

Idag har jag baa vart hemma och gjort lite olika saker. Har mixat ihop Usher's låt OMG och gjort en film från lägret i Italien. Väntar bara på att jag ska få en filmsnutt av en tjej så är allting klart :D
Jag har även tagit mig ett dopp i poolen. Eller det blev lite längre än ett dopp, jag var kanske i en halvtimme minst. Tog på mig cyklopet och dök runt som en galning. Man får väl passa på medan solen är framme och det är varmt i vattnet. Jag är en riktigt badkruka annars.

Nu ska jag försöka hitta på någonting annat att göra, får se vad det blir. Tills vidare

Ha det!


Gårkvällens outfit



Klänning: H&M
Hade även ett svart skärp i midjan och örhängen jag fick i present.


Igår

Nu är jag äntligen hemma igen. Tågresan gick bra hem, lite jobbigt när man måste byta två gånger men det var också skönt att få sträcka på benen. Nackdelen var att man inte riktig hann sova någonting. Det var iaf jättekul i Kungshamn men nu vill jag tillbringa sista veckan hemma och med mina underbara vänner. Det drog igång direkt när jag kom hem igår. Hann bara äta och göra mig i ordning sen stack jag direkt iväg till Cecilia och firade henne! Det blev en helkväll där med mycket skratt och god mat, älskade chokladmoussen!! Hehe. Kommer upp nån bild sen från igår.

Nu ska jag värma lite mat och äta innan jag åker hem till mamma.

Ha det!


Igår

Nu är jag äntligen hemma igen. Tågresan gick bra hem, lite jobbigt när man måste byta två gånger men det var också skönt att få sträcka på benen. Nackdelen var att man inte riktig hann sova någonting. Det var iaf jättekul i Kungshamn men nu vill jag tillbringa sista veckan hemma och med mina underbara vänner. Det drog igång direkt när jag kom hem igår. Hann bara äta och göra mig i ordning sen stack jag direkt iväg till Cecilia och firade henne! Det blev en helkväll där med mycket skratt och god mat, älskade chokladmoussen!! Hehe. Kommer upp nån bild sen från igår.

Nu ska jag värma lite mat och äta innan jag åker hem till mamma.

Ha det!


Dagarna i veckan

Hejsan!

Sista dagen här i Kungshamn nu. Idag har det regnat konstant så vi tog det lungt med en biltur och hamnade någonstans i hamburgeland, okej hamburgsund var det, men det är konstiga namn på städerna här.

Nu på kvällen sprack det äntligen upp och nu skiner soler för fullt. Jag känner själv när jag skriver det här att min egna intresseklubb antecknar så pennan ryker. Allting låter bara så lamt... Inspirationen är inte närvarande idag.

Kan väl bara berätta att vi igår gick på Liseberg hela dagen. Åkte alla de största karusellerna, vi hade quick pass så vi bara gick förbi kön, det var riktigt skönt. Sen åkte vi även uppsvinget och jag var livrädd! Var nervös från första stund jag ställde mig i kön, men jag överlevde tack och lov.

Imorgon blir det en tidig morgon, tåget hem går klockan 8 och väl hemma blir det att direkt fixa sig för att sedan dra vidare till en kompis som fyllt 18! :D

Så vi hörs någon gång :)


Kungshamn

Hallå bloggen!

Nu befinner jag mig i Kungshamn. Jag och syrran tog tåget igår och kom fram vid halv 3. Nör vi kom fram till huset sov jag hela dagen, förutom att jag tvingades upp för att äta, men sen gick jag och la mig igen och sov ungefär fram till imorse. Med undatntag att jag vaknade varje timme. Sen hade jag en katt i sängen också som tog upp massa plats... Men det får man väl bara anse är mysigt antar jag.

Idag har vi varit på smögenbryggan och ätit glass och köpt fisk. Sen pkte vi lite snabbt ner till kungshamnbryggan och kollade lite. Ska traska ner dit snart igen och handla lite fina saker som jag hittade :)

Får se om det blir fler inlägg under veckan, tills vidare...

Ha det!


God smoothie

Hallå bloggen! Idag är det...fredag, juste ;) kändes som lördag där ett tag. Det skulle iof ha inneburit att jag missat en hel dag av roliga saker. Inte för att jag gjort så mycket roligt idag. Har legat och flytit i poolen och läst en tidning. Sen var jag ute och plockade hallon medan jag krigade med massa getingar och humlor, så blev det en smoothie. Den blev riktigt god, bestod av hallon, lite fil, lite glass, banan och is, man tager vad man haver.

Nu ska jag börja göra mig i ordning så jag kommr iväg i tid. Tills dess..

Ha det!


Presenter

Jag kan inte sova så jag passar på att skriva lite inlägg här. Glömde ju berätta vad jag gjorde idag också. Jag njöt av den svenska sommaren för första gången! Var ute och cyklade med bästis på förmiddagen och träffade fyra söta katter. Sen fick vi sällskap hemma där vi passade på att bada i poolen, första gången jag badar i Sverige i år tjoho! Nu är det väl bara en riktig sjö som fattas... Men jag har ju några veckor på mig ;)

På eftermiddagen tog jag mig ner på stan för att leta present till en härlig tjej som blev 18 i veckan. Imorgon får vi se om hon tycker om det vi ger, men de tror jag nog. Alla säger ju att det är tanken som räknas.

Jag tycker det är svårare att köpa presenter till kompisar nu när man blivit äldre. När man var liten visste man vad man önskade sig. Nått gosedjur när man var liten, smink och smycken när man blev lite äldre... Nu då? Vad ska man ge nu? Folk önskar sig inget riktigt konkret, och gör man det är det ofta något väldigt dyrt. (Vi lever ju i en teknik värld.) Så det gäller att vara påhittig, även om ingen nog egentligen bryr sig om att få något. Det är som sagt tanken som räknas i slutändan (heter det ändan? inte änden då? Var tvungen att googla det här men fick inget svar).


Dagens berättelse

Idag blev jag jätte stressad som jag ofta är när jag är på stan och ska med tåget. Sj hade gett information på internet att det gick 22 över varje timme. Klockan är 13 över och jag går det fortaste jag kan genom hela stan och ser ut som ett fån. När jag kommer fram två minuter innan avgång och kollar vart jag ska gå står det att tåget inte går förns 53! What?!

Jaha, och där står jag i mina varma jeans och svettas och veta inte vad jag ska göra. Med ett upprört humör går jag in och köper en glass. Dock tror jag att glassen kommer ha smält tills jag ska betala för ingen verkar ha bråttom idag. Egentligen inte jag heller, men jag vill ha min glass. När jag väl kommer ut sätter jag mig på en bänk i skuggan, stoppar musik i öronen och njuter av glassen, det härliga vädret och utsikten. Det glada humöret kommer fram igen.

Tänk vad humöret är skiftande...


Härlig kväll!

Nu är jag hemma igen.

Igår hade jag en riktigt härlig eftermiddag och kväll. Fick grillad mat och sedan åkte vi iväg på en lite båttur. La till utanför någon ö och så bjöds det på fika och många härliga skratt. Det var mer än ett år sedan jag åkte motorbåt sist och då blir slutsumman cirka 5 gångerkanske...? Jag är alltså ingen van båtåkare, det var lite läskigt när det gungade och man stod på kanten. Men jag karade mig från plurret ;)
När vi sedan kom hem blev det film. Vi såg I love you philip morris... Väääldigt mysko film! Förstod inte riktigt vad som var meningen med den. Lite rolig var den ibland annars mest mysko.

Här får ni en härlig båtbild på mig. (Vad mycket 'härligt' det blev idag..?)




Idag kör vi!

Sådär ja! Idag mår jag bättre och ska om en liten stund ta tåget hem till bästis och tillbringa dygnet där. Får se vad vi hittar på. Hade väl inte så mycket mer att säga... Jag lagade lite fiskbullar med potatismos till mig själv till lunch, duktigt? Jaaa de var det väl ;) Anyway anyhow...

Ha det!


varför?!

Jag hatar när man har bestämt planer och sedan förstörs allt av att man blir sjuk. Skulle träffat bästis nu men vi får ta det imorgon istället då. Då jäklar ska vi ta igen allting och köra all in! ;) haha

Nu ska jag strax hem till mamma så ska jag krya på mig och bara kolla på tv och film hela kvällen. Kanske lite Shane Dawson på youtube också ;)

Ha det bra!


100801

Hallå bloggen!

Jag är hemma igen efter en heldag i leksand. Det var riktigt fint där uppe, jag har ju aldrig varit där förut, men jag kanske åker upp och hälsar på syster nåra gång under året ;)

Här får ni dagens outfit också med nya tunikan jag köpte i veckan




RSS 2.0