Ny frilla och genrep

Idag var jag hos frisören och gjorde lite slingor och klippte mig. Det blev skitsnyggt, om man får säga så ;) Riktigt näjd faktiskt. Känns lite ovant när man ser det i spegeln.

Sedan blev det en liten tripp på stan då jag tittade efter lite smycken, men hittade inga, och sedan var jag och kollade på två kavajer som jag funderat på att köpa. Kunde inte bestäma mig för vilken jag skulle köpa, jag skulle vilja köpa båda men de är lite dyra så det får bli en av dem, så jag ska gå tillbaka dit någon annan dag ;)

Sedan blev det genrep inför utklädnadsshowen som är imorgon. Det gick riktigt bra och det känns som allting sitter så jag tror det kommer bli en awesome show! Pepp!

Nu ska jag sova. Godnatt!


6 månader idag

Tänkte att jag skulle skriva lite fort här innan jag måste sova. Igår var jag äntligen tillbaka på träningen efter sisådär tre veckor kanske. Dock kunde jag inte göra så mycket då ryggen fortfarande värkte... Men det var kul att vara där iaf :D

Idag blev det knappt två lektioner i skolan och sedan pyssel innan jag åkte hem och bara tog det lugnt. Nu är det officiellt slut på allt plugg!! Betygen sattes nämligen idag så det finns väl ingenting mer man kan göra. Skönt!

Imorgon ska jag till frisören och klippa och slinga mig. Vill bli lite fint sommarblond och sedan försöka få till en frisyr. Sedan ska jag nog knalla runt på stan och se om jag kan hitta några snygga smycken till studenten, vet ungefär vad jag hade tänkte mig, men jag får se om jag hittar någor snyggt som sagt ;)
På kvällen blir det genrep till utklädnadsshowen, aah jag längtar! Det kommer nog bli en av de roligaste dagarna i skolan.

Måste även passa på at skriva att lillsyrran blev 6 månader idag :D Herregud var tiden går fort!

Nu ska jag sova, eller ja, somna i boken. Vi får de hur långt jag hinner läsa den här gången. Sist öppnade jag inte ens boken innan jag blunade och sov... xD Godnatt!


Stockholm

I ondags var jag i stockholm med klassen. Avresa vid 8.00 och så stannade vi först i Täby och tittade på någon kyrka. Blev ett litet fint kort på döden som spelar schack.


Sedan åkte vi in till stan och gick runt i Gamla stan hela förmiddagen. Det var jättefint att gå bland alla gator och gränder. Vi gick även in i Storkysrkan där kronprinsessan gifte sig för snart ett år sedan, tror ni jag blev glad då eller när jag fick gå där längs gången?!



Sedan blev det en picniclunch. Jag hade med mig pastasallad som jag avnjöt i solen mittemot slottet.



Efter lucnh fortsatte vi promenera runt i Gamla stan och kom tillslut till en jättefin utkiksplats, kommerr ej ihåg vad området hette.


Gröna lund




Zorbingen

Tänkte att jag skulle visa lite bilder från när syrran och jag var och åkte zorbing ;D



Spänner fast oss i bollen

Påväg upp för backen

Här rullar vi neeeer. Och ja, jag skrek... HAHA!

Hängde skönt upp och ner när vi väl kommit ner och bollen stannat


Trött tjej

Idag har det vart en slapp dag kan man lugnt säga. Igår var jag på elbafesten och kom hem efter tre, vaknade sedan vid tio imorse så det blev inte så mycket sömn. Men det blev en liten promenad fram och tillbaka till bussen och då blev jag ganska pigg, men så blev jag jättetrött så fort jag la mig ner. Jahapp , det blev inte mer än så att berätta om dagen, kanske fyller på imorgon när jag är lite mer koncentrerad.

Nu ska jag fortsätta kolla på den lite mysko filmen på fyran...


Sjungom studentens lyckliga dag

låtom oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår

Igår var det studentfotografering i skolan. Det var så kul och en sådan underbar känsla att få ta på sig studentklänningen och mössan och gå runt i skolan. Det kändes att det bara var två veckor kvar. Två veckor! Jag kan knappt fatta att det är sant.
Sedan på eftermiddagen var det mösspåtagning då alla treor samlades och lyssnade på tal och tillslut satte på sig mössorna. Lyckorus!

När det var slut blev det dansträning inför utklädnadsshowen som kommer bli så himla kul, men jag är faktiskt lite nervös :$ Haha


Morgondagen

Nej nu ska jag gå och sova. Imorgon ska jag upp tidigare än vad jag egentligen skulle behöva. Har nämligen sovmorgon då jag inte börjar förns vi har stdentfotografering 11.30 men jag ska va i skolan 11.00 för att byta om och fixa det sista och sen måste jag nog ta ut pengar på stan först och så ska jag dusha och kanske locka håret (håret måste jag iaf fixa på något sätt och det lär ta ett tag) så ja jag kanske går upp 7.30 då? Då har jag knappt tre timmar på mig innan jag måste gå till bussen. Hmm. Nää vi sätter nog klockan på 7.00 så vet jag att jag hinner. Kanske hinner med en liten lunch då innan jag går också. Egentligen skulle jag nog cykla (vilket jag gjorde idag :D ) men då blir jag nog väldigt varm och det blir ej bra. Så det får bli bussen imorgon.
Undrar hur jag ska få med mig allt imorgon. Fast det blir förhoppningsvis bara en väska och så kartongen med mössan.

Tack för mig nu har jag skrivit av mig lite. Stockholm kaaanske jag hinner berätta om imorgon, känner nämligen att det kan bli en stressig dag..

Nej, som sagt, nu ska jag sova. Godnatt.

(Måste bara få inflika att jag precis fick veta att jag klarade nationella provet i matte c ! :D)


SUCK!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH VAD IRRITERAD JAG BLIG PÅ BLOGG.SE!!!!

EFTER ATT HA SKRIVIT ETT LÅÅNGT INLÄGG OM GÅRDAGEN SÅ FÖRSVINNER ALLTING NÄR JAG SKA PUBLICERA DET. VARFÖÖÖÖRR?!?!?!?


Jobba, jobba, joobbaaa

Den här dagen har gått väldigt fort men samtidigt varit lång. Jag klev upp vid åtta för att göra mig i ordning innan jag traskade iväg till båthamnen där jag har varit hela dagen och sålt fika. Det var jättekul och vi hade strålande väder hela dagen. Dock så brände jag mig såklart på axlarna och lite i ansiktet, kommer svida fint imorgon ;)
När jag kom hem vid fyra så satte jag mig direkt och fortsatte på mitt arbete som jag förhoppningsvis ska få klart ikväll. Jag är nästan klar nu så vi får väl se. Så har jag pluggat svenska hela dagen också, har nämligen prov på det imorgon. Dessutom har jag nått religionseminarium imorgon som jag inte hunnit läsa så mycket till ännu, men det ska jag väl hinna med också förhoppningsvis.

Vid halv sju åkte jag iväg till träningen för att prata lite och sedan åkte jag hem igen. Jag kan nämligen inte träna för min rygg som gör väldigt ont just nu. Hoppas att det går över till på tisdag så jag kan träna då, vet inte när jag kommer att träna annars.

Nu ska jag fortsätta med plugget. Ha det gött!


Zorbing

Godmorgon!

Jag sitter redan ute på altanen och jobbar med ett skolarbete, har suttit här i en timme nu faktiskt. Släppt ut katten har jag gjort också. Jag ska nog sitta här och jobba på tills jag ska göra mig iordning för att åka till stationen och möte upp syster som kommer hem idag. Då ska vi åka direkt till mamma och sen ska vi mot stockholm för att åka zorbing :D Tjohoo! Jag tror det kommer bli hur kul som helst! Vi ska då sitta fastspända i en megastor gummiboll och sedan rulla nerför en lång backe, låter konstigt men jättekul!

Det blir nog alltså inget mer bloggande idag förutom ikväll då kanske. Mamma ska följa med så jag ska be henne ta massa kort och kanske filma också ;)

Idag är det dessutom tredje dagen utan tandställning och det känns helt underbart! Det känns väldigt mysko att känna tänderna bara, det är nästan lite läskigt faktiskt, är det verkligen så dem känns? Haha. Skönt att slippa mat som fasnar nu ;D

Ha en superbra lördag!


Cykelpremiär

Tjohoo. Idag har jag haft cykelpremiär för i år! Blev en tur och retur till skolan för lite dansträning nu på kvällskvisten, trevligt trevligt. Kan väl säga att min kondis ej är på topp... Passade på att köpa lite lördags- (fredags) godis också när jag ändå var på stan. Orkade nämligen inte göra det efter skolan då jag hade väskan fullproppad med bäckr som jag lånat på biblioteket. Så var jag hungrig också och ville hem och äta.

Ikväll ska jag vara hemma och ta det lugnt och plugga, yeeey... Får väl se hur det blir med pluggandet. Nu är i alla fall matten över, YEEEY! Räknade mitt sista tal idag på nationella och nu slipper jag det äntligen! Inge mer matte!!!

Ha det gött!


Glad, irriterad, stressad

Hallåhallå!

Just nu är jag väldgit glad, men samtidigt lite sur, irriterad och stressad. Studentklänningen jag beställde var tydligen slut så nu står jag utan klänning igen :( inte kul! om en vecka är det studentfoto och jag vill gärna ha en klänning då. Sen så är jag superstressad över skolan, jag har massa saker kvar att göra men jag har ingen ork och ingen tid känns det som... Längtar tills dessa tre veckor är över, eller egentligen bara tills nästa vecka är över för då är allt plugg slut sedan är det bara roligheter kvar.

Imorgon har jag nationella prov i matte C, jippi. Har dock ingen press på mig vilket känns skönt men jag ska göra mitt bästa så att jag kan känna mig stolt över mig själv. Nej nu ska jag borsta tänderna :D

Godnatt


Freedom!


Dagens outfit



Höhö, kunde inte bestämma mig för en bild så det fick bli en bildbomb :D


IMORGON IMORGON IMORGON

IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON

Studentklänning fixad! kanske...

Oj herregud vad det regnar ute. Nu börja det blixtra och åska också, läskigt men mysigt.

Sitter just nu och gör klart en redovisning som jag har imorgon. Ska prata om Mocamique och varför det är fattigt och sedan jämföra med Sverige. Men vi är tre stycken i gruppen så det blir inte jättemycket som jag ska göra när vi delat upp allting :)

Juste, jag har beställt en studentklänning nu :D Tjohoo! Jag fick den jag ville ha från början. Den har alltid tagit slut när jag ska beställa den, men igår hade den kommit in igen såg jag och idag slog jag till innan den tog slut igen ;) Dock så är den i fel storlek men det ska nog gå att sy om den lite. Hoppas bara den är lika fin på mig som den ser ut på bilden, annars har jag kanske en back up plan...kanske.... Syrran satt igår kväll också och gjorde en hel lista med länkar till vita klänningar till mig  Snällt! ♥ Tack så mycket! Ska kolla klart den om ett tag och se om jag hittar nån där annars :) Om den jag beställde inte funkar.

Nu ska jag fortsätta plugga, blir ingen träning ikväll, känner att jag måste plugga och så vill jag vila så att jag blir helt frisk nån gång :)


Glad

Hallå hallå bloggen!

Åååååhhh jag kan inte låta bli att vara glad. Bara två dagar kvar nu!! :D Längtar så himla mycket på att få se resultatet.

Så nu har jag fått ur mig det även om det finns mycket mer glädje inom mig. Hostan är kvar men det är mycket bättre nu. Nu kan jag sova hela natten igenom. Bär med mig en vattenflaska överallt hela dagen lång så att jag har när jag behöver, smart tjej ;)

Nu ska jag skriva klart min loggbok och sen är projektarbetet SLUT! Sööönt! Bara 100 saker kvar att göra innan man kan andas ut sen då... Denna och nästa vecka kommer nog vara dem jobbigaste ever, fast det blir nog mest denna vecka då jag måste göra klart allt det sista under helgen sen är det bara prov och redovisning på nästa måndag och tisdag. Sen tror och hoppas jag att det är slut.

Nu ska jag fortsätta leta studentklänning innan jag ska sova. Har bara en lektion i morgon bittt och sen är jag ledig resten av dagen :D Ha det gött!


En dag i Stockholm

Igår gick jag upp tidigt och åkte till vår vackra huvudstad med mamma för att titta på en konsert med Caroline af Ugglas kör på Cirkus. Det var hur bra som helst, satt bara och log hela tiden. Vilken energi det var! Så var Martin Stenmark med också och sjöng två låtar och Caroline själv sjöng sin låt Snälla snälla. Synd att inte syrran var där då :p

Efter konserten tog vi spårvagnen tillbaka och gick runt och tittade i mååånga affärer i jakt på en studentklänning. Hittade ingen som jag köpte men jag hittade några fina som jag ska fundera på. Den 27:e måste jag ha en klänning då vi ska ta kort så jag måste skynda mig nu med att hitta en. Börjar faktiskt bli lite nervös över att jag inte ska hitta någon. Jag är väldigt kräsen nämligen så det är inte så lätt.

Jag fick inte med mig någon klänning hem men jag fick med mig två snygga linnen från Zara, två likadana, en i svart och en i vitt.






Söndag

Godmorgon!

Vakade upp för en stund sedan utan hosta men så fort jag började gå omkring så kom den tillbaka... Idag har jag tävling vilket nog kommer gå jättebra för mig. Vet inte ens om jag kommer få vara med på något varv men jag ska ändå åka dit och förträna för att se hur det går. Annars sätter jag mig kanske i publiken och kollar och filmar laget. Annars kanske jag kan va kvar nere på golvet och smyga mig till en bättre plats för att filma ;)

Så nu ska jag ta fram alla saker som jag ska ha med mig och sen måste jag hinna plugga innan jag ska iväg, har hur mycket som helst att göra...


Vuxenpoäng till mig

Goddagens!

Idag blev det ännu en kort dag i skolan. Så när jag slutade gick jag och kollade på studentklänning. Hittade en jättefin som jag skulle vilja ha meeen den va så dyr att jag aldrig skulle köpa den, om jag inte vann en miljon bara sådär ikväll, då skulle ja nog köpa den :p

Sen åkte jag hem till bästa kompisen för att hämta en kaninbur som lilla Zlatan ska få och vara i ute. Fast jag fick inte med mig någon kaninbur hem för den gick inte in i bilen xD Det fattades si sådär två centimeter i bredd... Men det var en chansning vi gjorde. I stället bjöds det på goda bullar och så satt vi och pratade en lång stund :D

Innan jag åkte hem var jag tvungen att tanka då bensinen ej skulle räcka. Jag hade aldrig tankat förut och visste inte vad jag skulle göra xD Så jag ringde pappa och så fick han berätta stegvis hur jag skulle göra. Det gick och jag klarade det :D dock med telefonen mot örat hela tiden Hahaha! Fick nämligen lite panik väl där så jag ringde mamma också, egentligen bara för att berätta att jag var på väg hem, men så funkade inte pumpen och då var det bra att jag pratade med henne. Men nu har jag tankat själv för första gången. Ett steg närmare vuxenvärlden! :D


12e Maj 2011

Äsh när jag ändå håller på och skriver kan jag lika gärna fortsätta och berätta om dagen ;)

Idag hade jag bara två lektioner på eftermiddagen så jag tog bilen från mamma vid tolv. Dock var det lite onödiga lektioner, den första slutade efter tio minuter och på den andra gjorde jag ingenting förutom att få reda på hur jag ligger till betygsmässigt, yey för dem lektionerna... Men då blev det till att chilla ett tag innan jag gick för att kolla efter studentklänning men när jag kommer dit så är det lunchstängt, såklart...! Jag vet när dem har lunchstängt men jag tänkte inte alls på vad klockan var när jag gick dit. Jaja, jag fick en skönt promenad i det fina vädret genom stan i alla fall :)

När skolan iaf var slut stannade jag kvar med klassen och målade på vår kalender som vi blev klara med och ska sätta upp imorgon. Där har vi planerat och ritat upp vad vi ska göra den sista månaden innan studenten, måste säga att jag gillar 19:e maj bäst ;) höhö, undra varför ;P

Efter lite målande brummade jag hem och åt och väntade på att ESC skulle börja :D men nu är det slut och nu är det dags för mig att sova. Så god natt än en gång :)


1 VECKA KVAR!

om man räknar med idag ;)

:D


JAAAA! :D

När jag ändå hade datorn på (för att pyssla med skolarbete!) så ville jag ju såklart passa på att förmedla min lycka som jag känner just nu. Sverige gick till final! :D Tjoohoo, Eric du är bäst!!! Heja heja!!

Nu jäklar väntar en spännande final på lördag och då hoppas vi att Tyskland kan va lite snabbare med att städa på scenen så Eric får spränga alla glasen!

Ja det var allt för mig nu ska jag läsa igenom min redovisning och sen ska jag somna till min bok ;)

Godnatt!


Studentmössan

Igår fick vi äntligen studentmössorna! Ett steg närmare studenten :D




Strålande sol

Hallu hallu!

Anledningen till att jag inte bloggat på två dagar är att hemsidan inte har fungerat. Blev liiite irriterad när jag hade skrivit ett bra inlägg och allting när jag skulle publicera det, men jag bygger en bro och kommer över det (den).

Idag är det strålande väder så jag ut katten och satte mig och åt frukost i solskenet. Så har jag tagit massa kort ute på den fina naturen också, någor jag gör varje år när våren och sommaren kommer :) Ska lägga upp några bilder sen när jag laddat kameran.

9 dagar kvar!


Oh yeah!


Chihuahuan från Beverly Hills

Jag kollade på filmen Chihuahuan från Beverly Hills för ett tag sen. Först verkade den lite mesig men den blev bara bättre och bättre och jag måste säga att den var hur rolig som helst!!! Hahahah, vet inte vad jag ska säga. Hundarna var så söta!!

Ja det var väl det jag hade att säga... och... SE DEN! :D


12 DAGAR KVAR!

  

*Host host*

God morgon god morgon hör du fåglar sjunga nu god morgon god morgon i kör.
Eller god lunch kanske man ska säga?

Jahapp, hostan fortsätter även idag så det blir till att bara ligga hemma och försöka bli frisk till på måndag. Inte så kul eller bra att jag missar träningen i morgon då det är tävling nästa söndag. Kanske åker hem till mor senare om hon vill ha mig där, vi får se. Idag ska förresten lillsyrran iväg på babysim, tror det är första gången? :D hihi

Jaa, nu ska jag spela lite spel och plugga. Har många inlämningsuppgifter som ska in om knappt två veckor. Det är dem plus en redovisning kvar innan allt plugg är slut och betygen sätts. Snart en månad kvar :D


13 DAGAR KVAR

inräknat med idag


Lady Gaga

Jag lovade ju att jag skulle visa hur jag såg ut på påskfesten då jag skulle vara Lady Gaga, och här är det.





Hemma framför teven

Vilken underbar dag det har varit, eller inte... Har haft huvudvärk sedan jag vaknade vid nio imorse och hostan har blivit värre. Jippi! Så det blev ingen skola idag och det blir ingen utgång ikväll :( Men man ska inte klaga.
Idag har jag nog uteslutande tittat på teve. Vad aktiv jag känner mig.. Men då går tiden iaf snabbare vilket innebär att jag kommer snabbare mot studenten :D Se där, det går att hitta någonting positivt i det negativa.

Nu ska jag *host* *host* fortsätta kolla på teve, "Vad blir det för mat?" med Per Moberg börjar ju snart och det måste man bara se!
Update- What, inge Moberg?! Jäkla friidrott...! :(
Hoppas ni får en härlig fredagskväll!


Nedräkningen kan börja!

Jag måste ju berätta någonting jättekul! Var nämligen hos tandläkaren igår och fick glada besked.

Om 2 veckor tar jag ut hela tandställningen :D:D

Yeey, äntligen säger jag bara!! Jag har haft den i nästan 1 ½ år, blev till och med kortare än vad dem hade planerat, vilket jag är glad för. Det blir ju väldigt passande till studenten ;)

Så nu ska jag börja räkna ner.

14 dagar!


Ont

Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Har väl inte direkt haft fullt upp men jag har varit väldigt trött och helt enkelt inte orkat skriva, kul tjej jag vet.

Ligger just nu och lyssnar på när lillsyrran pratar väldigt högt på nedervåningen och hoppas på att alla arbeten bara kan bli klara så att jag kan sova. Just nu mår jag rätt så piss, om man får säga så. Huvudet och halsen värker, jag har ingen kraft i kroppen och så hostar jag, eller gjorde, gör ibland... Roligt såhär lagom till helgen då det skulle bli en utgång med flickorna. Jag har ont bakom örat också efter att jag klämde huvudet i bildörren i tisdags kväll. Rakt på benet kom dörren så det blev en fin bula och blåmärke. Fråga mig inte hur jag lyckades med det...



RSS 2.0