Dagens




Tisdag

Hallå hallå!

Nu var det några dagar sedan jag skrev och det är för att jag inte riktigt haft tid eller orkat. Men tänkte att jag skulle uppdatera lite.

Hela helgen har jag bara tagit det lugnt och pluggat. I går hade jag en föreläsning och sedan satt jag kvar i skolan och gjorde lite uppgifter till en dataövning som jag har imorgon och som jag är jättenervös inför.. Jag hoppas att jag har gjort allting rätt så att jag inte sitter där imorgon och inte har en susning om vad som är fel och vad jag ska ändra.

Idag har jag haft en föreläsning i persondatorer. Känns lite lugnare nu inför tentan på fredag, jag tror nog att det kommer gå ganska bra, ska böra öva lite till så att jag känner att jag kan allting. Ikväll är det juridik, roligt roligt! Ska äta lite lunch nu innan jag fortsätter läsa det. Senare kanske jag sticker iväg och tränar om jag har tid.

Ha det gött!


Fredag

Imorse vaknade jag upp med världens huvudvärk och ont i nacken, axlarna och käken, inte skönt... Men det har gått över lite nu och snart ska jag iväg och träna. Sedan ska jag handla lite överstrykningspennor i olika färger så ja kan börja markera i lagboken.

Igår kväll var det juridikföreläsning och vi började lösa olika fall och slå i lagboken, riktigt kul faktiskt, förutom att man inte hade boken med sig, så typiskt mig. Har bärt med mig den varje föreläsning utan att vi använt den, men just igår bestämde jag mig för att inte ta med den...

Nej nu ska jag äta lite innan jag cyklar iväg.


Trött men glad tjej

Idag var det bara en föreläsning på morgonen och det var nästan så att jag inte ville gå dit. Jag var extremt trött, kunde nämligen inte somna igår igen... Men det var bara att kasta på sig några kläder, äta lite fil och sedan promenera till skolan. Det är så skönt nu när man bor nära, det räcker med att jag går upp 30 minuter innan jag ska gå!

Vid lunch åkte jag iväg och köpte en skrivare, så nu är jag superglad! Den funkar även som kopiator och scanner och så kan man skriva ut på fotopapper ;) Har installerad den så den är klar och jag har redan skrivit ut massa papper till skolan. På eftermiddagen var jag iväg och tränade också och det kändes efteråt kan jag säga. Skönt!

Nu ska jag göra lite varm oboy och titta lite på teve innan jag går och lägger mig. Känner redan att jag är trött så förhoppningsvis somnar jag tidigt ikväll.


Måndag

Hallå hallå!

Idag hade jag en föreläsning på morgonen och en på eftermiddagen. Där emellan gick jag hem och pluggade, åt lite mat och tog en tupplur då jag var så himla trött, inte så konstigt då jag var vaken till nästan 02.30.
Efter den senare föreläsningen, eller övningslektionen som det egentligen var, cyklade jag iväg till gymmet och tränade lite. Det blev inte lika länga idag för att vi var så trötta men det blev ändå mycket effektiv styrka, så lite träningsvärk tror jag nog att jag kommer få.

Nu har jag precis ätit kvällsmat, det blev en god pasta och kycklingsallad :) och nu ska jag kolla på fredagens avsnitt av idol innan Svenska Hollywoodfruar börjar.


Lägenheten

Tänkte passa på att lägga upp lite bilder på lägenheten. Fast det är bara ifrån första dagen då jag flyttade in och ingenting hade skruvats ihop eller ställts i ordning.

Vardagsrummet


Vardagsrum/sovdel


Hallen. Vänstra dörren = toan, högra dörren = garderob


Köket



Saknar gymnastiken

Jag kan inte sova...
Jag borde ha somnat för två timmar sen men det går inte.

Så i stället för att sova har jag surfat runt massa på internet och letat efter sånger och skådespelare och kollat på filmer på youtube. Har även varit inne på facebook och där jag hittade gymnastikförbundet och såg uppdateringar från dem i mitt förra :'( lag och då började jag sakna gymnastiken enormt mycket. Så jag sökte upp Skövdes gymnastikförening och skickade iväg ett mail till dem om att jag vill sätta upp mig på kölistan till någon av deras grupper. Hoppas att det finns någon ledig plats snart för jag vill verkligen börja träna igen. Visst jag tränar på gym men det är verkligen inte samma sak. Jag vill springa och volta och göra det jag älskar.


Trevlig kväll!


Jag hatar kassa-köer

Det tog en himla tid att handla lite mat och det tod längst tid att stå i kö till kassan. Jag höll på att få ett utbrott..!
Seriöst. Två kassor var öppna när jag kom dit och det varlång kö till båda så jag tog den som jag trodde skulle gå snabbast, men självklart med min tur så tog jag fel kassa... Efter någon minut öppnade dem en ny kassa med då sprang dom stod längst bak i kön närmast dit och jag insåg att det var lika bra att stå kvar, FEL IGEN.
Snart öpnnade dem ännu en kassa men jag hann inte dit heller för att jag stod fortfarande i kön längst ifrån. När jag näsan är framme kommer det fram nån tant och börjar prata med kassörskan som gör att hon stannar upp och registrerar varorna väääldigt långsamt. När jag tillslut kom fram och skulle börja lasta på mina varor så ska dem byta kassörska och så ska tanten göra någonting, hon går alltså före hela kön, jag har ingen aning om var hon kom ifrån och då får jag nog och går därifrån!
Tänka sig, lite längra bort fanns det två helt lediga kassor, kunde dem inte bara sagt åt oss att gå dit istället?! Suck! Då blev jag på väldgit dåligt humör.

Men jag är lite gladare nu då jag får ta på mig nya klännig som jag köpte idag. Kanske ska ha den på mig ikväll. Det är nämligen sittning och sedan blir det lite fest :)


Storhandling på gång

Godmorgon!

Idag har jag inga föreläsningar så jag tänkte ta en liten sovmorgon men det blev inte av då jag blev väckt halv nio. Men det var väl lika bra, jag gick upp och satte mig och började plugga så nu har jag lärt mig lite mer om externredovisning.

Nu ska jag åka iväg och handla. Ska införskaffa en dammsugare, skrivare, mat och lite andra saker. Hoppas jag inte åker vilse bara.. Jag ha några utgångställen som jag hittar ifrån i alla fall så det ska nog gå bra, hoppas jag ;)


Träningsvärk..!

I förrigår var jag iväg och gymmade för första gången här nere, och det var första gången jag gymmade över huvud taget på väldigt länge, och jag kan bara säga att det känns! Igår kom träningvärken krypande vid lunch och snart gjorde det väldigt ont i benen. Idag var det ännu värre men jag var duktig ändå och gick och tränade imorse och imorgon ska jag dit igen. Sedan blir det vila i några dagar eller tills på söndag kanske ;)
Det är riktigt skönt att vara gång och träna igen, även om det inte gymnastik som jag saknar som tusan! Bara att få röra på sig och göra någonting annat än att plugga hela tiden.

Idag hade jag bara en föreläsning på eftermiddagen och efter den blev det en promenad till stan. Och självklart lyckades jag gå rakt in i en skylt... Inte skönt! Kommer nog ha en fin liten bula i pannan imorgon...

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp och plugga på morgonen, pigg som en... öh... nånting.


Tillbaka i Skövde

Hejsan!

Nu är jag tillbaka i Skövde. Åkte med bilen hit i söndagskväll och det var första gången jag sträckkörde i två och en halv timme! Fick lite ont i rumpan men jag kom fram tillslut. Igår var det skola och samma sak idag. Hade dock bara en lektion imorse klockan 8.15 och klockan 18.00 har jag lektion igen så jag ska börja laga lite mat nu. Ikväll serverar jag mig sjöv kött och potatisklyftor med bearnaise sås. Gott!


Hemma!

Nu är jag äntligen hemma! (Eller ja, för typ två och en halv timme sen.) Och det är så skönt! Direkt när jag klev innanför dörren kände jag doften av hemma och det var varmt och skönt sådär som det bara känns hemma.

Jag har fått god mat och myst i soffan framför Idol, slutet av Kristallen galan och nyheterna och nu är det dags för mig att krypa till kojs. Har ju varit uppe sedan klockan 7.00 imorse (inte för att det är speciellt tidigt, men jag var inne i stan igår kväll en kortis och tog en drink och kom inte i säng förns klocka ett, så det var tidigt) och vart igång hela dagen så jag är bara lite trött nu.

Ska upp skaplig tid imorgon och åka in till centrum en snabbis med mamma och titta på skor och sedan blir det kalas :)

Home sweet home!


På tåget

Äntligen hemma i min fina hemstad!

Nej ,vänta, jag skulle ju inte hit idag. Vi åker 6 mil till..

På tåget

Gokväll!

Jag befinner mig just nu på tåget i Örebro. Har rest i en och en halv timme och har lika lång tid kvar.
Har gjort lite skolarbete och tittar nu på idolavsnittet som jag missade i tisdags. Det enda som inte är så bra med att jag tittar på det är att jag har väldigt lätt för att börja skratta och gärna gör det högt. Får nog försöka hålla mig nu..


Rise and shine

Idag har jag inte lektion förns 15.15 men jag var ändå uppe med tuppen. Hade nämligen tvättstuga idag då jag har massa kläder att tvätta och som jag gärna vill få tvättade innan jag åker hem idag så det var bara att ta den första bästa tiden för dagen. Skulle egentligen gjort det igår men skolschemat ändrades så då fick jag byta tid.
Det var ändå skönt att gå upp tidigt. Nu får jag massa saker gjort, jag har redan städat hela lägenheten, inte dammsugit och så, men jag har plockat undan allting som legat framme och organiserat allting så nu är det snyggt och fint.

Åt lite frukost nyss och alldeles strax ska jag gå och hänga upp sista maskinen på tork och sedan ska jag fortsätta packa inför hemresan.


Min nya kompis

Vilken tur jag hade som hann hem precis innan det började spöregna, för typ andra eller tredje gången idag..
Jag var iväg till affären och handlade lite och hämtade ut denna fina bok som jag kommer använda en del dessa tre år.



Nu ska jag göra lite pannkakor till lunch och sedan ska jag iväg på nått kalas för alla nykomna till Skövde, har ingen aning om vad det är men det blir väl kul :)

P.S Nu började det spöregna igen...


Roligaste kursen hittils

Idag har det varit en lång dag i skolan. Dock så har det inte varit så mpnga lektioner, 2 lektioner och en föreläsning, men dem är långa. Kom hem för en liten stund sedan efter dagens sista lektion, Juridisk översiktskurs, som nog är den roligaste kursen av alla enligt mig. Det är intressant och kul att få lära sig om lagar och begrepp och allt som hör juridiken till, så där har jag nog valt helt rätt med inriktningen affärsjuridik.

Nu ska jag inhandla Sveriges Rikes Lag och sedan ska jag bara mysa i soffan och titta på fotboll resten av kvällen!

Update: Blev lite halvhjärtat tittande på fotbollen. Men varje gång Sverige gjorde mål lyckades jag tittade bort. Hur stor är chansen? Och den stora frågan: Turfågel eller otursfågel?


Veckan som gått

Ännu några dagar har gått här nere och imorgon är det skola igen. I onsdags och fredags blev det utekväll och på torsdagen hade jag två lektiner inna det var nollefestival med lite lekar i parken. Igår och idag har jag bara tagit det lungt och boat in mig i lägenheten. 

Nu ska jag fixa mitt nya internet och sedan betala skolböckerna som jag hämtade ut på posten för någon dag sedan. Ska försöka hinna med att läsa igenom lite externredovisning också innan det är dags att äta och titta på IDOL som börjar ikväll.


RSS 2.0