Valborg

Sorry att det inte blev något inlägg går. Jag satt aldrig vid datan och sen hade jag lite annat att göra. Städade lite i rummet och som vanligt blev jag distraherad av allting jag såg. Exempelvis satt jag och tittade igenom nåra skolkataloger, det är ju alltid lika kul!

Idag är det fredag och Valborg. Imorse cyklade jag till skolan och det va inte kul nr jag kom fram. Va ju helt varm och svettig. Tog ett tag innan jag kunde varva ner lite. Problemet är ju att det är lite kyligt ute så man måste klä på sig men efter halva vägen blir man lite varm och när man kommer fram vill man bara slita av sig kläderna! Än en gång - i-landsproblem!

Ikväll ska iväg med S och träffa lite folk, sen får jag se vart kvällen tar mig :) Det är ju härligt att inte behöva planera allting jämt. Kanske kan träffa bästis också, annars ska jag träffa henne imorgon :D

Nu ska börja fixa håret lite tror jag, om jag inte ska låta det vara som det är... ?

Trevlig kväll på er! ♥


Shit va mycke klockan är?!

Jag har stått och bakat bullar nu sen klockan 6 eller 7 nånting och jag är helt slut i knäna och ryggen. Jag hann inte med så mycke mer ikväll. Kanske hinner räkna några tal och läsa lite svenska innan jag går och lägger mig?

Det blev fina bullar iaf. Måste provsmaka nån gång men inte ikväll, mår lite smått illa, jag kanske inte skulle smakat av bulldegen..  MEN man kan ju inte låta bli, el hur?! ;)



Godnatt på er! ♥


Dagens Outfit



Byxor - Cubus
Tröja - H&M
Skinnjacka - Lindex


Onsdag - 100428

Trevligt trevligt att fler läser min blogg dagligen. Hoppas ni gillar den också, notera - kommentarsfält finns ;p

Idag blev en väldgit kort dag i skolan, hade bara två lektioner sen fick jag gå hem efter lite lunch. Drog en sväng på stan då för att inhandla lite saker och kolla efter mina önskesaker. Hittade dock ingenting utav det förutom väskan som inte såg likadan ut i verkligheten...synd! Men jag fick med mig en burk Dust it och ett fint och enkelt linne hem. Perfekt till sommaren.

Nu ska jag nog räkna lite matta innan manna kommer och hämtar mig. På hemvägen ska vi stanna på ica och köpa lite saker så jag kan baka bullar. På sändag ska jag nämligen stå i ett café på nån båtklubb och sälja fika. Så ikväll måste jag baka baka liten kaka (bullar!) Det blir nog alltså ingen träning för mig. Mina knän gör dessutom ont och mina fötter är halvt döda.

(Får man inflika att jag älskade mitt hår idag! Det är inte varje dag jag gör det. ;D)


hej svejs!

Sitter framför tv:n nu och bara tar det lungt framför Hollywoodfruarna. (slut nu, menmen...) Var i skolan iag som vanligt sen på eftermiddagen drog jag med M&S till ica maxi på hälla för att söka lite fakta till vårat miniprojekt. Fick fick tag på allting vi behövde efter att ha sprungit runt bland hyllorna i någon timme och lite mer och kanske irriterat någon arbetare där... Men vet man inte vart alla varor står, om dem så bara är en meter ifrån en, så måste man få fråga. El hur? :)

Imorgon är jag ledig från skolan - Skönt! :D så då ska jag göra lite läxor och sen tror jag jag ska försöka ta mig ner på stan på cykeln och hitta lite saker på stan. Har satt ihop ett litet collage med min önskelista just nu. Titta nedan ;)  Allting är från H&M.



Godnatt! ♥


Bounce!

Igår var jag iväg till huvudstaden med familjen. Johi och jag skulle gå på Bounce sista konsert. Vi alla tog en lunch på nått café sen gick syrran och jag runt och kollade lite i affärerna innan vi gick in i globen. Va hyffsat mycket folk där, men vi hade skitbra platser :D Tack mamma! (påskharen)
Det var iaf världens bästa show med hur grymma danser och dansare som helst!


Fler bilder kommer ;)


Hej! Nu är jag tillbaka!

Har haft en liten paus i en vecka nu, har haft att göra med att jag va borta förra helgen och i veckan har jag bara inte haft tiden eller orken riktigt. Men nu är det dags att jag tar tag i att uppdatera vad jag egentligen haft för mig.
Som sagt var jag i Umeå förra helgen och det va hur kul som helst!! Vi gick tyvär inte vidare till finalen på söndagen, vi kom precis utanför.. :(  Men vi deppade inte sönder för det, utan istället åkte vi och bowlade på lördagskvällen och va med om något skitkul! Vi åkte helt vanlig stadsbuss dit och hem och på hemvägen var det ingen vanlig resa. Vi kom på bussen med den kända reggaechaffören och det var en upplevelse. Reggaemusik på högsta volym och en full buss där alla sjäng med i låtarna. Nostalgi!

Sedan hade vi turen att få åka med uppsalaflickorna hem klockan två på dagen istället för att vänta på våran buss som gick elva på kvällen. Tack! 
 



Godmorgon

Även fast jag hade sovmorgon idag vaknade jag kvart i 7 och kunde inte somna om på grund av världens skallebang. Så jag lär nog kunna sova på bussen i eftermiddag ;)

Allting är packat och klart nu, gjorde precis klart min lunch också så jag har lite massäck.
Jag insåg igår att allting inte skulle få plats i resväskan, den va redan full när jag hade många saker kvar + att jag kom på att jag skulle ha med mig en sovsäck så jag fick byta till en lite större. Jag är en sån som kan ta med sig hela garderoben även om jag bara ska vara borta en helg. Det blir alltid lite för mycket saker, men man ska ju ha alternativ ;)

Ska göra en sista check nu, om en timme åker jag och möter dom andra på stationen :D

Kanske blir uppdateringar på twitter istället för här, Trevlig helg! ♥


Bloggtorka..

Ja tyvär har det blivit så nu under veckan, men skolan har börjat och då menar jag att den har börjat - hårt, pang bom på en gång! Varje dag har vi fått läxa att göra, plus inlagda prov. Så nu har jag fullt upp.
Dessutom ska jag åka till Umeå imorgon med laget för att tävla. Det kommer bli superkul!! :D Vi kör på lördag eftermiddag, sen hoppas vi verkligen att vi kommer vidare till finalen som är på söndag. Klart vi kommer gå vidare! ;D

För övrigt har väl inte så mycket hänt i veckan. Träning tisdag & onsdag sen skola och läxor.... Låter väl jätteroligt ;)

Idag gick jag på mässa i domkyrkan också. De va väldigt mysigt och så tog jag nattvarden. Der är alltid kul att göra lite annorlunda saker i vardagen =)

Ha det bra. Kanske blir ett inlägg ikväll eller imorgon innan jag åker. ♥


Loppis

Tjena bloggen!

Detta är en trött och mätt Madde som skriver. Har haft loppis hela dagen idag med gympan. Det gick riktigt bra för oss och Italien är inte långt borta nu ;D
Nackdelen var väl att jag fick gå upp klockan sju för att samlas åtta och börja ställa iordning allting. Sen har jag varit igång hela dagen, sålt grejer och sprungit med skyltar genom centrum och lockat kunder ;)
När allting var klart och undanplockat stod jag och moffade i mig fikabröd med alla andra. Om någon hade frågat vad vi samlar in pengar till då hade nog ingen trott att vi ska på gymnastikläger xD
Så nu mår jag som jag förtjänar. Men jag ska sätta på en bra film och dricka lite fruktjuice om det finns någon.

Trevlig kväll på er!


Promenad

Hej bloggen!

Även idag har vi fått trevligt vårväder, fast solen har gått i moln redan som vanligt. Men jag fick en promenad i solan tjugo äver tio imorse. Blev avsläppt vid kiosken och traskade hem till pappa. Det skulle jag vilja göra varje morgon faktiskt, det var riktigt uppfriskande :)

Idag skulle det ha blivit bio för min del men filmen var fullbokad och då menar jag fullbokad! Inte en enda plats ledig. Men jag har roat mig tills nu ändå och ska hitta på något annat nu i stället.

Ha det gött! ♥


De va inte jag som skapade kö idag

Tjenare på er!

Vilken underbar dag det är idag! Våren på påväg även om inte solan lyser så mycket och det är hyffsat varmt i luften.

Drog in till hemstaden en liten snabbis idag för att träffa Fru tandläkaren. Hände ingenting nytt direkt och jag fick åka hem utan smärta! Men på hemvägen var det faktiskt JAG som körde, hela vägen till mamma! :D Jag var duktig också hehe. Lite läskigt var det direkt när jag kom ut på E18 men sen var det bara att gasa på vilket inte är helt fel, fort ska det gå! Fick dessutom ta en liten rundtur i Enköping för att en lastbil hade vält i stora enköpingsrondellen.

Nej nu ska jag göra mig klar för gympan så jag slipper stressa efter maten.
Ha det gött! ♥


New Body någon?

Jag tänkte använda bloggen till att göra lite reklam här ;D

I sommar ska jag åka iväg på träningsläger till Italien med mitt gymnastiklag och ja ser verkligen fram emot det :D  Men just nu samlar vi in pengar för att kunna åka iväg, och en sak vi gör är att säjla New Body kläder. Det är sportkläder; tröjor, strumpor, underkläder mm. för både killar och tjejer.

Så om någon skulle vara intresserad av att köpa hör av er :) Det är superbra kvalité till superbra pris!

(kompisar, hör med era folks ;P el köp en present till dom vettja höhö!)


Utedag med Kyros

Nu har solen gått i moln så det blev lite kallt ute men på altan går det fortfarande att sitta. Tog med mig lilla söta katten ut också så han fick springa av sig lite på altanen och i snön/gräset.




Godmorgon!

Idag är jag verkligen pigg och glad, det kan ha och göra med vädret. Strålande sol har vi fått idag och jag ska verkligen utnyttja den innan den eventuellt försvinner bakom några moln. Sist det var sol satt jag tyvär inne hela dagen, men inte idag!
Nu ska jag göra lite frukost och sätta mig på altanen och äta sen ska jag sola lite på terassen :)

Hoppas ni får en lika underbar dag. Ingenting ska få förstöra mitt humör idag. ♥


Här kommer dagens outfit också





Jeans - Cubus
Kofta- H&M (?)
Linns - syrrans förra
Halsband - mammas




Trevlig kväll på er

Hejsvejs på er allesammans! Ja det får väl bli ett inlägg idag också då :)

Har väl egentligen inte så mycket stt skriva eller berätta. Kan väl bara säga att jag inte mådde så bra på förmiddagen idag men allting blev mycket bättre senare på dagen, så just nu är jag en gnutta mycket gladare :)
Jag tog faktiskt en promenad idag också i detta inte-så-trevliga-väder-som-slog-om-från-den-strålande-och-underbara-solen-vi-hade-igår. Detta låter ju inte som mig, promenad? ute?! Men folk kan ju förändras. Det var iaf riktigt skönt förutom att det var kallt och min näsa är känslig för kyla...

Hoppas ni har haft en trevlig måndag och annandag påsk.

Resten av kvällen ska jag spendera med Top model och Två ½ men. Sen ska jag nog kolla klart på en film och kanske läsa min bok innan jag somnar. (Inget plugg idag heller.)


Jag har ritat på väggen :D

Ny har jag fixat väggen, fast den är inte helt klar än. Jag når inte ändå upp så jag måste fixa en stege jag kan stå på. Men det ser riktigt fin ut än så länge iaf. Har någon blomma och en fjäril kvar innan det är klart, sen ska jag rita lite random streck för att "complete the painting". Jag kom inte på något bra uttryck på svenska ^^

Så här kommer det att se ut när det är klart med blyertsen.




Måla, måla

Godmorgon igen!

Så var det söndag och tredje dagen på påsklovet. Igår var jag som sagt hos kusinen och firade henne och fick jättegod mat, så träffade jag även mitt lilla kusinbarn för första gången och han va jättesöt!
Resten av dagen tog jag det bara lungt med syrran och åt god påskmiddag.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag har ritat ett motiv som jag tänkte försöka rita upp på väggen i mitt rum, om jag når...

:)


Påskafton

Godmorgon på er allihopa.

Har precis ätit en stor och härlig påskfrukost. Nu ska jag åka iväg på kalas hos kusinen och även få träffa mitt kusinbarn.

Så här ser jag ut idag.

Nya tröjan från H&M


Sommar kom!

Shit vilket fint väder det är ute. Klockan är snart halv åtta och dom sista solstrålarna lyser just nu. Nu märks det att våren är påväg. Åh vad jag längtar till sommaren. Värmen, jag säger bara det- värmen! Jag vill ha sol och bad och glass i stora lass.

En somrig bild får pigga upp så länge.




100402

God eftermiddag! Första dagen på lovet är här och jag har verkligen haft en lovdag. Eller jag började dagen med att städa rummet och dammsuga, men sedan har jag bara tagit det lungt i 2 ½ timme. Har slappat framför datan och då brukar tiden gå fort.

Igår var jag ju på bio som sagt med världens underbaraste kompis. Vi som Remember me och denva superbra! Synd bara att världens största fjortisgäng var där och satt och småprata och skratta hela tiden. Det är nog den värsta nackdelen med att gå på bio. Men jag hade jättekul ändå! ♥

Vet inte vad som händer ikväll, blir antagligen bara till att vara hemma och ta det lungt framför tv:n (man är ju inte 18 så man kan gå på krogen än...) Men nu ska jag nog äta lite sen kanske det blir en tupplur för jag är väldigt trött!!


Påsklovet är här

Hejhej!

Äntligen är det påslov och det är jag såå glad över:! :D Nu slipper man skolan en vecka med massa plugg och läxor. Har haft två prov den här veckan som jag hoppas gick bra. Får väl se efter lovet.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan springa till bussen. Ska träffa bästis på stan och gå på bio. Blir att se Remeber me. Tror den kommer vara jättebra, ser fram emot den iaf.

Ha en trevlig Skärtorsdag! ♥


RSS 2.0