Midsommarhelgen

Jag började midsommar hemma med släkten. Sedan drog jag vidare för att fira med vännerna. Det blev en rolig och härlig midsommar!

Igår blev det en dag hemma då jag bara tog det lugnt. Jag var så himla trött men jag vet inte varför, kanske behövde ta igen mig efter veckan.

Nu ska jag strax åka hem till mamma och så ska vi på namnsdags kalas :D




Måndag

Och så har veckan börjat. En dag på jobbet som vanligt, allting rullar på men jag längtar till på fredag - midsommar och framförallt helg ;D När det var slut åkte jag och gjorde lungröntgen och imorgon får jag förhoppningsvis svar. Vill att det ska gå bort nu, det var ej skönt när jag nös i bilen på vägen hem... AJ!

Nu har jag fört över bilder från kameran också så jag kanske berättar om studenten snart också. Men först ska jag se klart Project runway och sedan blir det Real housewives of Beverly Hills. Tror jag ska hämta en pepparkaka nere i köket också ;)


Fredagens outfit


1 år

Omg jag höll näsan på att glömma bort.

Idag är det ett år sedan kronprinsessan Victoria och prins Daniel gifte sig! :D

Även ett år sedan jag åkte med gympan till Italien, världens bästa minnen därifrån ♥

Slutsats: 19:e juni kommer alltid att vara ett minnesvärt datum.


Lugna dagar

Efter en utekväll i fredags har det nu blivit två slappdagar. Huvudet värket till och från och ryggen gör väldigt ont. Men imorgon efter jobbet blir det lungröntgen för att se vad det är och förhoppningsvis får jag svar på tisdag.

Eeeh, ja det var väl det jag hade att skriva. Nu ska jag fortsätta titta på världens bästa hotell. Jag såg det aldrig när det gick på tv men det var ju jättebra!


Girls night out

Gokväll!

Nu ska jag åka ner på stan och träffa tjejerna för att ta en drink. Trevligt trevligt!

Och nu måste jag springa till bussen. Ha en trevlig fredagskväll! I will ;)
(En liten outfit bild får komma imorgon)


Ett steg mot vuxenvärlden

Igår blev det en heldag hemma i sången framför datorn och teven. Blev dock tvungen att göra ett snabbt ärende på stan vilket inte slutade så bra när det började spöregna, inte bra när man är förkyld! På kvällen kom syrran hem och tog hand om mig och så hade vi en trevlig helkväll tillsammans i mitt rum. Gick igenom alla studentpresenter och tittade på allt jag hade fått. Är såå glad över presenterna! :D Tack så jättemycket!

Idag åkte jag till "jobbet", var lite jobbigt med näsan men det känns som att det är påväg mott bättringshållet nu i alla fall :) När det var slut gick jag till arbetsöredlineng och skrev in mig. Ett steg närmare vuxenvärlden. Det var väääldigt lååång väntetid och sen skulle man hålla på och krångla och skriva in massa saker på nån dator vilket jag inte fick veta förns efter en tid så då fick jag sitta där ännu längre... Men nu är det klart.

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Godnatt!


Grrr

Gordmorgon!

Idag skulle bli andra dagen på Allégro men förkylningen har nu tagit över och gör så att jag får ligga hemma hela dagen och förlora lite pengar... Hoppas att det går över lite till imorgon så att jag kan gå då.

Nu ska jag ta och göra mig lite frukost, har ändå varit vaken sedan halv sju även om jag sovit till och från sedan dess. Måste få tag på nässpray och halstabletter sedan också.

Hoppas ni får en härlig och skön dag i alla fall. Jag fortsätter att snora på...


Första dagen

Idag var första dagen på Allégro. Var väldigt nervös när jag gick dit men det gick ju finfin. Verkar vara väldigt bra. Imorgon fortsätter det och vi får se hur det går under dessa tre veckor :)

Nu ska jag strax sova, blir tidiga mornar dessa tre veckor.

Godnatt!


ARBETSLÖS

Ja så var man det också nu när skolan är över. Hade en underbar student som jag tänkte berätta om senare, nu ska jag nämligen kolla på Glee ;) Och vi börjar väl sommar(lovet?) med en fin liten förkylning, varför bryta den underbara traditionen liksom...

Imorgon börjar jag på Allegro som jag kom in på. Tre veckor ska jag vara där och jag hoppas att det blir kul och att det ger mig någonting nyttigt till framtiden :) Är lite nervös faktiskt. Sedan ska jag väl till arbetsförmedlingen och skriva in mig också, blir spännande.


IMORGON SMÄLLER DET!

Nu ska jag strax iväg och klä vagnen med klassen :D
Kommer bli en väldigt fin vagn med fina ord!

IMORGON IS THE DAY!

Jag kan knappt fatta att det är sant! Jag tar studenten imorgon!!

:D:D:D


Sista dagen i skolan

Idag tog jag årets första dopp och det blev i svartån. Jag var nämligen med i skolans å-race idag. Jag och S bildade det enda tjejlaget bland de treor som var med och tävlade. Vi gick och köpte en liten blå madrass på Clas Ohlson innan det började som vi sedan blåste upp. Så hade vi på oss en varsin blå flytväst som jag hade tagit med, jättesnygga var vi! Det var ganska kallt i vattnet först men det blev varm väldigt fort. Vi kämpade för att vinna men det var ganska svårt att ta sig fram när det var så grunt. Fyra kom vi i alla fall ;)

När å-racet var över var det dags för å-draget då en klass i trean kämpade mot personalen i dragkamp över svartån. Självklart vann eleverna i år också och lärarna fick bada. Men man måste ju följa traditionen så det vinnande laget fick också hoppa ner i ån och bada ;)

Jag älskar att det finns massa traditioner på skolan. Tyvärr får jag inte uppleva dem något mer då allting tar slut imorgon. Men det har varit tre fantastiska år på Rudbeck!


Nationaldagen

Goddagens!

Idag har man hunnit med mycket innan klockan ens är två, känns väldigt skönt och bra. Har hunnit åka till centrum fram och tillbaka två gånger och sedan har vi flyttat ut Zlatan till hans nya utebur som vi hämtade hos bästis i veckan.
Han har ännu inte vågat sig ner till undervåningen men han kommer nog dit så småningom.
Bild kommer, gick väldigt segt att ladda upp den just nu...



Nu blir det lunch med sill och potatis, gott!


Sol vind och vatten





Hej

Städa altanen - check!
Kvar nu är att dammsuga och städa rummet. Fick vänta med det då lillfisen sov, men nu är jag för trött så det får bli imorgon.

Nu blir det fotboll. HEJA SVERIGE!


Härlig dag

Igår blev det en solig och härlig dag med klassen.

Blev en roadtrip iväg och med grillning till kvällen och en massa skratt.

"Handen på stjärten. Hej."




Utklädnadsshow

"Vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar!"

"Och så finns det dem som har flera hundra dagar kvar!"

Tjohoo! Fina sånger som sjöngs under dagen då det var utklädnadsshow, en otroligt rolig och häftig upplevelse!!! Jag skulle lugnt vilja göra om det igen. Det kändes nästan overkligt när man stod där inför hela skolan och dansade men det var ju såå kuul! Måste bara säga också att våra dräkter blev jättesnygga! Det tog lång tid att få klart dem men resultatet blev super - Buzz Lightyear. Var kul att gå runt på stan hela dagen i dräkten när alla tittade på en höhö.


RSS 2.0