Två tjejkvällar i rad

Nu är jag hemma och är trött. Har vart hos en kompis i kväll och spelade spel fem tjejer, hade skitkul! :D
Nu kollar jag på Lady gagas nya låt Papparazi där hon försöker sig på att prata svenska...låter inte så bra direkt om man får säga så...
Men alexander skarsgård är bra i videon. Men den är nästan 8 minuter lång med "kortfilmen" i början... lite segt kanske. Låten är också bra och videon är i vanlig Lady Gaga stil som vanligt.

Igår var jag också på  en sweet sixteen fest hos min gamla och kära kompis andrea. Hade det skitkul där.
Festen hade temat hollywood så man skulle klä ut sig och jag var oscars-statyetten - helt i guld ;D
Va riktigt kul med lite tävlingar i hollywood stuk och att se som andra som klätt ut sig.
Sen sov kag kvar där och på morgonen tog vi en liten frukost utomhus och gick sen till hamnen och köpte glass
Älskar dig Andrish! ♥

Sen åkte jag hem och solade ganska länge och läste svenska boken- Tristan & Isolde. Måste läsa klart den imorgon senast, sen ska jag nog sammansfatta den och skriva lite analys om den till "provet" på tisdag.

Nu ska jag gå och lägga mig strax tror jag. Ska hem till mamma imorgon
- Det är morsdag!!

See ya bloggish!

Plugg, plugg och plugg!!!!

Känns som jag har fullt upp ikväll. Gick ju på stan till klockan 5 sen åkte jag hem (oo rim! ;D )
Tog en och en halv timme att hitta present för oss! Haha, de va jättesvårt att komma på någonting, men de blev ganska bra tycker jag (;

Nu har jag gjort klart powerpointen nästan. Måste bara se om jag ska skriva in lite punkter eller hur det ska se ut... måste kanske ha lite mer text då också... får se hur mycket jag hinner göra i morgon, måste iallafall försöka göra en del på lunchen, för när jag kommer hem måste jag plugga historia, men jag har gjort lite av den också och ska väl fortsätta med det nu.
Halvlyssnar lite på fotbollen också. Barcelona gjorde mål i första halvlek - inte bra!
Jag springer till teven varje gång jag hör kommentatorerna och publiken som börjar skrika lite xD

Skolan tar död på oss!

Hallåhallå!
Sitter här vid en trög bläädator i skolan. Har suttit här en timme nu och gjort mitt engelska arbete. Vi slutate kvart i 12 idag och sen va alla datasalar uppbokade så jag fick ta den sämsta i korridoren...
Väntar på att min söt vän liza ska sluta skolan sen kommer hon till stan där vi ska shoppa present till Andrish.

Fick lite damp nyss också när jag hade gjort en fin "bild" på power poin toch sen skulle spara. Skolan har nya Wicrosoft så jag använde de nya programmet och allting finns inte på det gammla som vi har hemma så de va bara att göra om det..! Men får göra de när jag kommer hem ikväll. Måste plugga till historia provet som vi har på fredag också, första världskriget. Men så har vi fått ett papper med frågor som handlar om typ 100 år innan kriget?!?!
just nu är det väldigt mycket att göra i skolan! nationella är vi klara med nu iallafall. Men så hade geografi prov igår och engelska-redovisning har vi på fredag med.
Sen har vi fått ett nytt arbete i geografi, som vi ska göra klart på tre lektioner?!

Tack gode gud är det bara 16 skoldagar kvar, sen är det sommarlov!! :D

Nu ska jag läsa historia tror jag, men måste till ljushallen då... suck! En timme kvar tills hon kommer.

Drar till Öland

Hejsan
idag åker jag till Öland och stannar där tills söndag.
Allting är inpackat i bilen nu och vi ska åka strax. Tror inte internet finns där nere så jag kommer inte blogga nånting under helgen tror jag. Kolla in på min twitter annars.
Kanske skickar lite inlägg dit :)

https://twitter.com/MaddePihl

ha de bloggen!

090519

Imorse börjad jag halv 9 med nationella i mattematik. Va ganska svårt faktiskt, svårare än dom gammla prov vi fått göra iaf! Men jag hoppas det gick bra iallafall :) Jag satt där i nästan 3 timmar :O vilket var maxiden man fick sitta. Men jag brukar alltid ta god tid på mig på prov, känns bättre om jag inte stressar.
Sen slutade vi efter provet halv 12 typ så åt vi mat och drog sen hemmåt.

Kollade på en prinsessas dagbok 2. Undrar hur många gånger jag var på väg att gråta egentligen?
Jag har märkt att jag på sista tiden är väldigt känslig när jag tittar på tv och film. Bara  om en scen är lite fin liksom så känner jag tårarna komma i ögonen.
Märkta av det igår också när vi tittate på Talang09. Den 11-årige killen som sjöng gick vidare och började gråta för han blev så lycklig, då började jag också gråta...han va ju såå söt! :)

Nu svettas jag här i mitt rum, så ska gå ner och släppa in kyros från altan och så kolla på top model, final idag ju!! :O:O:O

Trazan Cup idag ;)

Idag skulle jag då tävla med laget i Trazan trupp cup som vi är med i varje år -ofc. Våran egen tävling här i stan. :D

Det gick bra på förträningen med min klickis, men på tävlingen vet jag inte riktigt vad som hände. Jag kom iaf snett på något sätt och när jag satte i händerna gick armbågen ur led eller nånting.. =S HEla armbågen knakade iaf till. Men jag va tvungen att köra 2 varv till och de gick bra, men sen kom värken!!!
Fick kolla den hos nån läkare där och linda den.
Sen hade jag bara ett varv på hopp som jag kände att jag ville köra! och de gick bra.

Sen var det frisåendet kvar och jag kände att jag ville vara med!!! Sista tävlingen för i år liksom! Och det gick skitbra för oss. Fick sätta in en reserv också, du va stjärnan för laget då!

Vi kom 6:a av 15 lag - Skitbra!!

Nu ska jag vila armen och får se hur det går på träningen på tisdag :)

Tjejkväll för att fira 10 (11) år tillsammans

Är väl dags för en uppdatering igen då kanske..! ;D

Igår hade jag en underbar kväll/natt/morgon.
Åkte hem till Elin för att fira 10 (11...) år tillsammans med henne, Andrea, Sandra och Johanna.
Vi har gått i samma klass sen lekis till nian och håller fortfarande ihop! ♥ Älskar dom alla!

Vi åt tacos när andrea kom och sen blev det singstar ofc! Sen kom Johanna och så prata vi natten lång och gjorde många saker x)
När vi skulle gå och lägga oss upptäckte vi att det blivit ljust ute igen :P Va vid halv 4 då....

Men jag satte klockan på 9.45 för jag skulle till bålsta och tävla klockan 12 idag.

lägger in bilder från igår snart ;)


090514 - Mamma i radio

Idag hade vi spanska nationella- läsförståelse, och de va skitsvårt! verkligen!! Alla tyckte att det va jättesvårt. Man skulle läsa flera texter och svara på massa frågor. Jaja, hoppas de gick bra.

Sen gick jag tidigare från historian för att gå till tandläkaren, där jag fick en lite överraskning. Jag trodde nämligen att det bara va en lite kontroll men jag fick göra avtryck av tänderna och hela faderuttan.  Så ska jag tillbaka dit i början av juli för en em...? ja typ disskusion??

Sen gick jag på stan med Cissi och då köpte jag ett par guldtajts jag ska ha på en fest. Sen drog vi till Donken och köpte glass ;D Gott och trevligt! ♥

Sen åkte jag hem med mamma och då lyssna vi på rix fm.  Dom diskuterade vilket land som har snyggast befolkning i Europa. Då fick mamma för sig att ringa in och rösta/nominera. Hon rösta på Frankrike och så sa hon att hennes dotter (jag) rösta på Italien. Sen väntade vi och lyssna om det skulle komma med.
Och gissa vad. Mamma kom med i radio x ) Haha!! De va kul!!
Dom ba när hon sa att jag rösta på Itelien: Ojoj, är du inte lite orolig där? xD haha!


Sen blev det friståendetränin ikväll, där jag passa på att göra läxorna, sen fick jag skjuts hem och här sitter jag och kollar på ESC som suger hittills!!


Testade "mittbena" idag ;) med ny frilla

Ha det bra bloggen! :D


affärer som luras

Nu är jag hemma efter att ha varit hos sjukgymnasten.
Innan gick jag en liten sväng på stan till Kappahl. SKulle kolla om dom hade guldtajts, har presentkort där så tänkte utnyttja dom lite. Men dom hade inga i guld, så jag passade på att kolla eftervanliga svarta. Inga såna hade dom heller?!
Bara strumpbyxor så då kolla jag efter några bra som va lite tjockare kanske (inte helt genomskinliga)
Hitta knappt nåra, bara ett par som va ganska tunna.. Men så såg jag ett paket med strumpbyxor och såg på framsidan att de va såna jag ville ha.
Så jag köpte dom..
Kom hem och öppnade förpackningen.
Då va det tantstrumpbyxor.. (om man får säga så?) Men ni fattar
Men helt genomskinliga, grå-svarta typ.
Jag ba hallå?!
Hoppas vekligen att jag får lämna tillbaka dom!! Detta är lurendrejeri annars!
Man fick ju inte ens se hur dom såg ut, hur skulle jag kunna veta de då?!
Imorgon ska jag gå dit eller be mamma göra de. Dom brukar ju inte låta "barn/ ungdommar" byta saker, men dom lurar oss bara!!

Hände mig en gång förut. Jag hade köpt en ring på Glitter ( ja, jag hänger ut dom!)
Hade 2 veckors bytesrätt. Efter två dagar typ gick ringen sönder så jag gick dit för att byta den. Då sa dom att jag inte fick el kunde göra det...
Berättade för mamma så dagen efter gick hon dit för att byta den och det fick hon!
Hallå vad är det för fel på dom?!    (  Fast man vet ju inte vad hon gjorde för att få byta den (x  )

090511

Godmorgon!
Idag börjar jag sent, så jag fick lite sovmorgon.. men ändå så vaknade jag nästan en timme innan jag skulle gå upp. Men de va väl ganska bra  ändå, eftersom mamma kom in och sa att vi skulle åka en haltimme tidigare.
Så nu är jag klar, har tittat på the voice där kenza gästade och ätit frukost.
Vi ska väl åka alldeles strax...
Jag ser ut som en rishög idag... :/ men palla, ganska kort dag ändå. Och så regnar det, Surt! Då orkar man inte göra sig fin.



Igår på träningen hade jag skitkul, men jag kunde inte göra så mycket, eftersom min piercing gjorde så sjukt ont!! Kunde bara köra lite tumbling, inge trampett :( Och så gick det ganska bra med friståendet. Sen träna jag på att stå på händer i stället.  (Nåra flickisar blev det också på airtracket ;)  )

Tävling - Avesta Pokalen 09

Jaa.. kom hem för en timme sen ungefär från tävlingen.
Vaknade 05.30 imorse och gick upp och packade väskan, sen bar det av till samlingen 06.20. Det regnade här, vilket va lite trist, men den blev det strålande sol på dan ju.
Aja, vi kom dit vid 8 så gjorde vi oss klara för förträningen, som var ganska utspridd då alla lagen från klasser körde samtidigt. Jag gjorde iallafall en skitbra flickis på förträningen då, men den blev inte lika bra på tävlingen dock.
Men annars gick allting skitbra för oss.
Sen blev party i bilen på vägen hem ;) ♥

Matta - 8.0
Hopp - 8.7
Fristående - 7.3   ?!?!?!


Men vi tog hem en tredjeplats :D:D:D:D:D YEEY!

Här är en lite ful bild på mig :P

Nästa år kommer vi tillbaka! Med siktet på guld!

i datasalen

Har nyss haft engelska nationella muntligt med M2 ;P
Det gick verkligen skitbra!!!   (högsta betyg :D  )

Sen gick vi och satte oss här i datasalen och har bara chillat. Kommer inte på nånting att göra ett arbete om i engelskan. Nånting som är relaterat till engelska eller något engelsk-talande land.
Men vi slutar om 5 minuter och sen har vi svenska. Då kan jag också bara ta det lungt och lyssna på andra som har bokredovisningar.

Efter skolan ska jag ta en liten runda på stan innan tåget går 15.52... Intressant :P

Sen är det äntligen helg! :D Jippi!
Men glädjen är ändå förstörd då jag måste lägga mig tidigt ikväll, eftersom jag måste gå upp vid 5 imorgon :(
Vi har samling 6.20 med gympan... Det har sitt pris att gå i gymnastik

Nu ska vi gå tillbaka till klassrummet. Ses!


Hushållsmor

Hejsan!
Har precis ätit makaroner och korv som jag lagade ;D Så har jag diskat allting och plockat in i diskmaskinen.
Känner mig väldigt duktig haha!
Jag kommer nog klara mig bra när jag flyttar hemifrån, med att städa och laga mat och diska. Har väl kanske inte lika mycket läxor då, så då hinner jag med sånt mera. Nu i gymnasiet är det ju (ursäkta) skitmycket!

Nu ska jag fortsätta räkna matte, vilket jag nog kommer göra hela kvällen. Mend et gör inte mig så mycket, tycker faktiskt att det är ganska kul...när jag väl fattar det så att säga ;P

Måste bara tillägga att; nu känns det som sommar! Solen lyser och träden är gröna, vitsippor överallt =D


Torsdag

Idag hade vi nationella prov i engelska- läs- och hörförståelse. Gick väl inte så bra, då allting va helt flummigt som det brukar vara på dom är ****proven!
Men sen slutade vi iallafall. HAde ingen spanska och igår fråga vi historialäraren om vi slapp hans lektion, vilket vi fick :D

Åt mat innan jag åkte hem men är redan hungrig?! Blir väl en rostad macka med "Nutella". Det godaste som finns!

Sen ska jag plugga lite matte och sen händer väl nånting iaf. :)

•Ses•

090506

Idag var det den korta onsdagen igen då.
Nu känner jag att jag fattar matten iallafall, då vi gick igenom allting på lektionen. Så nu ska jag råplugga på den så jag kan allt till på fredag. Typ sista chansen för mig att visa att jag vill ha högsta betyg. Kanske man kan gör med nationella med?

Nu är jag vrålhungrig så skagöra mellanmål och titta på Top Model. Fast jag hatar den här säsongen. Drygaste människan är med!

Dagens låt: Stay the night - Alcazar


Ses bloggen


090405

Hallu!
HAr inte uppdaterat men jag har inte orkat. Haft annat at göra.
Idag var jag ledig då jag skull ejobba och käna pengar till skolan som vi ska ge till nån Aids organisation.
Så jag städade hela altan hos pappa. Blev fiint! Så gosa jag massa med Kyros också. Kom på att han fyllde år igår!..eller den andra maj?
Sen åkte jag hem till mamma och plugga lite matte osm jag inte fattar någonting av!! Ingen hjälp får man i skolan heller direkt! Suger!

Ajuste..Igår blev ännu en måndagskväll framför tv:n  förstörd av den där hockeyn!!!
Jag kollade väl lite på Sveriges match, som va vid 6 eller 7. Men sen skulle jag se Chuck klockan 20.00 som vanligt, men då var det hockey!!! HALLÅ! Det va inte ens Sverige som spela, vem bryr sig?!?!
Som jag nämnt tidigare: använd era egna sportkanaler som finns! Det finns ju huur många som helst nu för tiden.
TV4 sport, Canal +, Eurosport och massa mer! SUCK!

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det tåg till skolan, men Johi ska åka med mig :D

Godnatt!

Trött måndag

Igår kväll somnade jag i bion framför en prinsessas dagbok. Sen  vaknade jag vid 23.00 och gick och la mig i sängen i stället. Så imorse var jag dötrött! Fick gå upp halv 7 för att åka till pappa.
Så nu har jag varit här i två timmar snart och kollat klart på filmen och allt bonusmaterial.
Nu måste jag göra mig klar för skolan, bussen går om 40 minuter typ.
Har bara tre lektioner idag, suck, för historian är inställd. Men det är skönt, plus att jag är ledig imorgon!
Då kan man soova!

Tack för mig, leverpastej <3

090503

Sådär är tillbaka nu.
Blev en liten kort tur bara. Men jag lärde mig ändå att köra ut och gasa på i korsningar, som jag inte riktigt vågat förut. Men det gick bra då jag även fick köra hem och upp på garageuppfarten ;D

Nu ska jag göra lite spanskaläxa till imorgon som egentligen är superenkel.

Övningsköra

Nu ska jag ut och övningsköra.

Hörs sen <3

(Kolla min Twitter)

Lördag med Johi

hallå
Nu är jag hemma igen. Va roligt hos syster och vi gjorde klart hennes dans som vi ska filma imorgon eftersom vi inte han det nu, och de va kanske lite trångt..
Nu har ag inte så mycket att göra direkt.. funderar på att tita på en film, som inte gick att titta på igår kväll.

Utom min kännedom har tydligen Hannah montana the Movie haft bioprämiär redan! :O
Jag måste gå! Har väntat i en månad nu typ.
Dessutom måste jag se '17 Again' med Zac Efron. Men Johi skulle bort ikväll :(
Så orkar jag inte heller göra nått särskilt ikväll. Ska väl bara slappa och äta chips, hehe.

Ska fortsätta på mitt föregående inlägg nu.

Valborg

Som sagt i torsdags åkte jag till min bästa kompis Elin för att fira valborg med henne. Vi gick till den gammla vanliga brasan som till vår besvikelse va hur liten som helst! -Frågan är om det verkligen var en brasa?
När vi bodde där förut brukade den vara jättestor. Men nu för tiden är man ju mer miljömedveten och slängar bara på bassa ris...-
Efter en kvart iallafall hade den typ brunnit ner...
Men vi träffade Cissi där och flumma runt lite och hade det kul ♥
Men sen drog vi hem, för det va lite långtråkigt. Vi tog en godisskål och la oss fram för filmen "Ett öga Rött". Hade visserligen sett den förut men inte Elin så vi såg den´, eftersom den är sjukt bra.
Men lilla Elin somna i slutet av filmen och missa hela slutet xD Haha!
Sen gick vi och la oss iallafall för vi va döda typ..

Hela fredagen spenderade jag också med henne. Stannade kvar där och så latcha vi runt. Hoppade studsmatta och grilla på eftermiddagen/ kvällen.




För att Elin råka vara lite seg med kameran  :P



RSS 2.0