Back to school

Hallå hallå!

Nu är helgen över och idag var skola igen. Började med en ny kurs idag, Ekonomistyrning som verkar vara en ganska spännande kurs, lite roligare än den förra iaf. Har inte riktigt fattat vad kursen går ut på än men det vet jag nog snart och det kanske är först då jag kan avgöra hur den verkligen är.

Hade bara introduktionen och en föreläsning idag och sedan gick jag direkt hem och åt lunch då jag var vrålhungrig. Sedan kollade jag lite på teve innan jag somnade sittande i soffan och bestämde mig för att lägga mig och sova ett tag. Blev en tupplur på två timmar, skönt!

Till kvällsmat blev det en god sallad. Har precis skrivit ut lite papper till föreläsningen imorgon och nu ska jag ta en kaka eller göra lite varm oboy för halsen och kolla på en film innan jag ska sova. Funderar på att titta på en Harry Potter film, hm.. Ska kolla vad jag har i hyllan. Vem vet, det kanske blir Greveholm istället, jag tror faktiskt att det blir det. Brukar alltid sluta med att jag väljer den ;)




Regnigt

Idag har det varit en lån dag. Gick till skolan vid elva och satt och pluggade i några timmar, tror det gick lite framåt i alla fall. När vi till slut gav upp dog vi hem till mig så att jag fick äta lite innen vi gick till centrum och kollade efter någon passande halloweendräkt. Kändes ju kul att gå in på BR och stå tillsammans med alla barn och titta på utklädnader, helt plötsligt kände jag mig inte så vuxen längre. Jag tror i alla fall att jag hittade en dräkt, får se om jag slår till på den. Synd att det ska vara så dyrt bara, nästan bättre att sy ihop någonting själv.

Väl hemma tog jag det lungt ett tag innan jag bestämde mig för att laga mat. Insåg dock att jag inte hade någon mjölk hemma så det vara bara att klä på sig och traska ut i regnet igen, tur att affären ligger på andra sidan vägen. I alla fall så lagade jag makaronipudding till kvällsmat. Det var första gången jag lagade ihop en "riktig" middag (förutom då M & S var här) och det var faktiskt kul. Synd bara att det tar sådan tid, haha. 

Precis när jag nästan ätit upp ringar telefonen och jag får veta att jag måste iväg och köpa biljett till en sittning innan dem tar slut. Så det var bara att klä på sig ännu en gång och traska ut i regnet. Men nu regnade det ännu mer så jag tog regnjackan då jag skulle cykla en bit, smart drag! Tur att man hade vattenfast mascara också ;)

Väl hemma satte jag mig framför teven med en varm kopp nyponsoppa och tittade på Greys anatomi innan jag tog en varm dusch och tillslut gick och la mig. Och här är jag nu och skriver detta. Nu ska jag sova. Ska iväg till skolan vid nio imorgon och det gäller att jag är pigg. Sista dagen att plugga. Jag börjar bli nervös..!

Godnatt!


Plugg

Idag fick jag äntligen sova ut ordentligt och det var hur skönt som helst. Jag trodde att klockan skulle vara vid tolv nästan men den var bara vid tio och det var ju skönt då jag inte ville sova bort halva dagen.

Precis som titeln säger är det pluggdag idag. Håller på att skriva klart en rapport som ska in imorgon. Är nästan klar så jag ska se till att göra klart den nu så fort som möjligt så jag kan börja plugga externredovisning. Tenta om 5 dagar!! Ush, börjar bli riktigt nervös nu. Den här veckan som kommer kommer jag sitta klistrad vid böckerna!

Ikväll ska jag iväg och träna gymnastik med gamla laget :D Tjohoo! Det ska bli jättekul! Har längtat efter att få köra tumbling och självklart att få träffa alla!


HEMMA!

Hallå hallå!

Sitter just nu i en skön och mysig soffa hemma hos mamma och bara tar det lungt. Tog ett sista minuten tåg vid halv två och kom fram vid halv fem. Skönt att vara hemma igen! Hade ju egentligen tänkt att jag skulle stanna i Skövde längre men då jag ska till tandläkaren på tisdag och det är så svårt och boka om den tiden och jag hade turen att jag inte har någon lektion då, så bestämde jag mig för att åka hem i helgen och träffa familjen :D

Nu ska jag ska strax äta lite middag och sedan får vi se hur länga jag håller mig vaken, är nämligen grymt trött. Det blev inte så många timmars sömn då jag satte klockan på 9.10 eftersom jag hade tänkt ta halv tolv-tåget. Hann dock inte med det så det var ju onödigt att jag gick upp så tidigt...

Nej nu ska jag byta om till myskläder och njuta av en lugn hemmakväll.


Lååång dag

Idag började jag 18.30 då jag hade juridik men ändå så var jag uppe med tuppen klockan 7.00. Hade nämligen bokat in mig på tvättstugan då jag behövde tvätta lite innan jag åker hem till helgen och jag kunde inte någon annan tid. Så igår gick jag och la mig tidigt för en gångs skull, tyvärr gick det inte så bra att somna då någon granne fick för sig att det var en bra tid på dygnet att dra igång hög dunkadaunka musik. Så jag kollade klart på en film och när den var slut var musiken också slut, var dock inte trött så jag läste lite för att bli trött men det fungerade inte heller...Snacka om att jag var trött imorse. Råkade somna om efter att klockan ringt men vaknade som tur var efter en kvart.

Efter att tvättningen var klar lagade jag lite pannkakor till lunch innan jag drog till skolan och satt och pluggade externredovisning i nästan fem timmar. Sedan var det äntligen dags för dagens enda föreläsning - juridiken. Gick igenom lite lagar och löste olika fall och det är fortfarande lika roligt!

Nu ska jag gå och lägga mig, tidig morgon imorgon igen. Om jag kommer ihåg ska jag visa bilder på lägenheten imorgon.
Godnatt!


Middag

Kom hem för lite mer än 1 ½ timme sedan efter att ha tränat lite. Det blev inte lika länge som vanligt och inte lika ansträngande, var för trött efter att ha pluggat massor. Stannade på affärer också och fick med mig lite mer än jag hade räknat med. Hade skrivit en lista som jag glömt hemma vilket resluterade i att två av sakerna jag behövde följde med hem. Men jag hittade lite annat gott, bland annat frysta räkor, ägg och majonäs så ikväll bestämde jag mig för att lyxa till middagen lite och göra en ägg och räkmacka till förrätt - GOTT!



Nu blir det fläskfilé och potatisgratäng med bearnaisesås ;D


Tisdag

Helgen är över och nu gäller det verkligen att plugga gärnet fram till nästa fredag då det är tenta.
Har inga föreläsningar idag men ska strax ta mig till skolan och sätta mig och plugga och senare blir det att gymma lite, var ett tag sen nu.

Hoppas att solen bestämmer sig för att titta fram, blir ju bara trött av det gråa och trista vädret..


Pigg och alert

Gokväll!

Idag har jag varit igång hela dagen. Hade övning i externredovisning mellan 8 och 10 och när jag kom hem blev det storstädning av hela lägenheten (ska passa på att ta kort imorgon, medan det är städat, som jag kan visa) och så hade jag tvättstuga mellan 12-17. Sedan har jag pluggat massa och 18.00 var det juridikföreläsning till 20.30. Trots att jag somnade vid halv två i natt så har jag varit jättepigg hela dagen. Hoppas att jag kan somna ikväll så jag är pigg imorgon också, då kommer nämligen M och S hit och ska bo hos mig hela helgen :D Kommer bli en toppenhelg!


Gymnasiken

Jag har ju glömt att berätta, i söndags var jag och tränade gymnastik här i skövde. Det var jättekul, körde massa flickisar och handvolter och hoppade lite trampett, fast inga volter. Fick dock ont som vanligt, handlederna började värka, kände av i knäna och så blev jag kall om fötterna så det gick upp i vaderna (har dålig blodcirkulation eller någonting?). Det sista var inte alls skönt, kunde knappt gå på kvällen eller dagen efter så nu har jag gått runt med benvärmare så ofta jag kan i tre dagar. Känns mycket bättre nu så nu kan jag börja träna på gymmet igen. Skaffade mig nämligen ett gymkort innan jag åkte hem så nu får jag se till att utnyttja det. Så jag vet inte om jag kommer börja i gymnasiken, känner att skadorna kommer komma tillbaka och det vill jag inte.. Kanske får ge upp min älsklingssport till slut ändå. Jag uppnådde i alla fall de mål jag hade: rondat-flickis, rondat-salto, handvolt-frivolt och sträckt med halv.
Men när jag åker hem och hälsar på ska jag såklart hälsa på laget när jag kan och då kan jag passa på att tjuvträna lite ;) Så gymnastiken kommer inte försvinna helt, jag passar på att hjula eller göra en spagathandvolt så ofta jag kan ;D


Godnatt

Det blev lite mer i kundvagnen än jag hade skrivit på inköpslistan, blev lite storhandling för denna månad, fast bara mat ;) Hade tänkt att jag skulle laga korvstroganoff till kvällsmat men klockan blev mycket och jag var hungrig så jag kokade lite ris och värmde flygande jakob, så ikväll tackar jag mamma för den goda maten ♥

Imorgon börjar jag 8.15, så för att inte vara lika trött imorgon ska jag gå och lägga mig nu. Godnatt!

(Efter att ha varit hemma en vecka har jag riktig hemlängtan nu när jag kommit tillbaka hit ): )


Trött...

Hejsvejs!

Ush vilken seg dag det har varit idag. Funderade starkt på att inte gå upp imorse men det hade inte varit så smart då man missar mycket genom att inte gå på en föreläsning. Så det var bara att pallra sig upp, äta två mackor och gå till skolan.

Stannade kvar efter föreläsningen och jobbade lite med en övning tills hungern tog över och jag bestämde mig för att gå hem och äta. Efter maten tog jag en liten tupplur och nu har jag skrivit ut lite skolpapper och kollat runt på lite olika sidor efter jobb mm. Ja juste, nu kom jag på vad jag skulle titta efter, bostadsbidrag. Hm.. får nog göra det när jag kommer hem igen, tänkte nämligen åka och handla. Tar bilen till Ica Maxi, måste ändå till Rusta och lämna tillbaka några saker ;)

Om jag bara kunde bli lite piggare. Ikväll ska jag lägga mig tidigt!


Då åker jag tillbaka då

Hallå hallå!

Igår blev efter att syrran åkt hem blev det en lugn eftermiddag och kväll hemma. Lite god mat och sedan lite mys med lillsyrran framför fångarna på fortet.

Nu på morgonen har jag packat ihop alla saker och strax åker jag hem till min lilla lägenhet igen. Kommer kännas väldigt ensamt efter denna vecka..


Godmorgon!

Har gått nästan en vecka sedan jag skrev sist, men jag har inte gjort så mycket i veckan. Har mest varit hemma och tagit det lugnt och pluggat. Blev ett tandläkarbesök i torsdags, hade finfina tänder, och på kvällen bjöd jag på korvstroganoff och ris till middag och karamelliserade päron och glass till efterrätt. Igår kom det gäster hit så då blev det lite lek och fika.

Idag har jag packat resväskan och plockat ihop lite saker som jag ska ha med mig till SKövde. Ska strax åka hem till pappa och så kommer syrran hem på besök idag :D så det blir fika idag igen och senare på eftermiddagen ska vi ut och äta tillsammans.

Imorgon åker jag hem till mig igen. Den här veckan har gått alldeles för fort! Vill vara kvar längre.. Men det ska väl bli skönt att komma tillbaka också och komma in i skollivet igen.


Kalas kalas kalas :D

Goddag!

Igår efter att jag kom hem efter att ha kollat in nya shoppingcentret åkte jag iväg och hämtade bästis så åkte vi och firade J. Blev en härlig återträff med massa skratt och prat. Det var nästan två månader vi sågs sist, vilket är för längesen! 

Idag är det söndag, känns ingen skillnad från igår och kommer nog inte kännas någon skillnad imorgon elle resten av veckan då jag bara ska vara hemma, och plugga... Kul! Men det är knappt en månad kvar till tentan så det är bara att ligga i om man ska klara den. Sedan har jag juridiken också som jag inte vill hamna efter i. Har pluggat lite av det idag, antecknat massa paragrafer i lagboken, som för övrigt är väldigt jobbig att bära med sig överallt..

Nu sak jag strax åka iväg på släktkalas, tjoho! Ska bli kul att få träffa alla igen! Detta blir en vecka av massa återträffar. Efter kalaset åker jag nämligen direkt vidare hem till mamma och så drar vi till huvudstaden för lite mer kalas. Och på onsdag ska jag träffa laget igen :D

Ha en fin söndag!


HEMMA

Nu är jag äntlien hemma igen! Efter examinationen igår packade jag ihop allting och begav mig hemmåt med bilen. Kom fram någon gång mellan sju och halv åtta och det var så skönt att komma hem igen. Det kändes dock lite konstigt faktiskt då man inte vart hemma på att tag och när jag vaknade imorse visste jag inte riktigt vart jag var, haha.

Har precis ätit lita lunch och nu ska jag ta mig ut till nya det shoppingcentret på Erikslund och kolla in det. Åkte förbi där igår på vägen hem och det såg himla stort ut. Har vart inne på deras hemsida och tittat lite och det fanns ju många bra affärer i alla fall ;)


RSS 2.0