AAAAAAAAAAAAHHHH!!!!

Här sitter jag framför datan hemme hos pappa när jag egentligen ska var på träningen. Men som vanligt med Sj så var det nårgonting som gick fel.
Jag satte mig på tåget när det kom till stationen men så hör jag i högtalarna "Vi har ett signalfel så vi kommer inte åka längre än till Bålsta. Därifrån kommer det gå bussar för resenärer till stockholm"  Skönt tänkte jag, då kommer iaf jag fram.
Men en minut senare hör jag "Ja just nu är det kö hela vägen till stockholm med tåg och det är fullt på Bålstas station så vi kommer inte dit. Vi får se om detta tåg kanske kommer bli inställt men det kommer gå bussar. Vi återkomemr snart med mer information"
Seriöst, ska jag sitta och vänta på nån buss för att ta mig till träningen, sen skulle jag kanske inte ens komma hem heller?!
En minut senare. "Detta tåg har blivit inställt. Det kommer gå bussar till enköpning och stockholm."
Jag tänker då inte sitta och åka buss till enköping och sen till bålsta! Fan där missade jag en bra träning!! :( Jag som hade sett fam emot ikväll verkligen, har inte tränat sen i tisdags.

Tack Sj för att ni sabbade min söndagskväll. Hade jag vetat detta hade jag just nu suttit i en biosalong och tittat på Twilight New Moon!!



Sean Banan - Ruuumpaa

Dålig uppdatering.. I know. Men det här är seriöst det roligaste jag sett på länge.
Hoppas ingen har missat Circus Möller där bästa Sean Banan är med!





Ruuumpaa!


. . .

Okej nu ett mer seriöst inlägg.

Hej!
Såg att jag inte hade skrivit sen i måndags...ojdå!
Men jag har verkligen haft supermycket att göra! Tack gode gud blev det helg och jag kunde andas ut lite. Men ändå blev jag sittande här en söndagskväll och gjorde det sista på läxan. Jag och tiden är inte så bra överens alltid.
Men jag var duktig dag och fick lite friskluft när jag tog ner srudsmattan. Tog på mig ett par mjukisar och fliströja + jacka och mammas fina leopardgummistövlar och klampade ut ;D
Sedan hade jag träning i 2 ½ timme, fast det gick inte så jättebra :/

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa en bok vi har i historian. Ganska intressant men jag förstår inte så mycket tyvär... We

Godnatt! ♥

ÄNTLIGEN!

DARIN SKA
VARA MED I
MELODIFESTIVALEN!

ville bara säga det

;D


Flera tankar i detta inlägg

Yes! Jag är äntligen klar med reklamfilmen! Tjoho!
Hoppas bara att den funkar på skolans dator imorgon, får kanske bränna ner den på skiva för säkerhets skull.

När detta är en blogg.. någon annan som såg parlamenet igår - tänker just då på Josefin Bornebusch när hon härmade bloggare. Jag höll på att garva så jag nästan började gråta! Det var en superbra imitation av fjortisbloggarna i deras videoinlägg xD Sen när hon skulle vara en dålig såpopera-skådis va hon ju grym då med! Jag tänkte direkt på Days of our lives som jag följde förut. Det ska alltid vara så dramatiskti såpoperor, hur orkar dem?? Josefine är iaf min nya favorit i Parlamenet.

Nu ska jag se på Chuck som börjar klockan 20.00
Sen klockan 21.30 börjar den nya serien på Svt som handlar om mode. Den verkade väldigt intressant så det ska jag kolla på ;)

Ses och hörs!


RSS 2.0