Nyår

Jag har haft ont i halsen i en vecka nu utan att det blivit bättre.. Har gjort mitt bästa för att det ska försvinna genom att dricka varm oboy, mycket vatten och ätit bafucin. Dock har jag kanske förvärrat det genom att gått ute en del och tagit en sväng på krogen i onsdags. Men jag klär mig alltid varmt för att inte frysa: Halsduk som täcker bra, mössa och luva på det och självklart mina tumvantar.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Ska ta en dush nu och sedan fixa naglarna, det är så himla kul. Fick ett paket med massa fina pärlor så man kan fixa dem fint i julklapp. Har även fått ihop en stor samling med massor av nagellack. Får se vad det blir för färg idag. Sedan ska jag äta kräftor med pappa innan jag åker hem till mamma för att tillbringa kvällen där. Ska försöka att spela lite sims där också, hehe!

Hoppas ni får en underbar kväll! =)


Balen

Här är en liten bild från balen som jag kan bjuda på.


Det var en jätterolig kväll. Första träffades klassen och så gick vi tillsammans till balen där vi bjöds på middag, kött med potatisgratäng och kantarellsås tror jag det var. Sedan fick vi chokladtårta med grädde till efterrätt. Efter middagen var det dans, först lite vals och sedan började dem spela mer pop eller schlager.. Det var inte så jättekul där så vi drog till krogen i stället, första gången för mig!:D Där var det väldigt kul, lite jobbigt med en stor balklänning bara..


Sommarkjol

Från Cucbus med fint blommönster.





Tandställning



Nu är det inte långt kvar tills jag kommer le så här fint igen på kort. I slutet av januari (tror jag) har jag haft tandställningen i ett år och då är det bara ett halvår kvar tills jag får ta ut den, om dem hållar vad dom lovat. Jag fick nämligen skriva på ett papper om att jag var villig att ha den i två år, vilket jag egentligen verkligen INTE var men annars skulle jag väl kanske inte fått den. Dessutom blev det ett halvår försenat för att dom hade missat en datalj vilket resulterade i att dom inte kunde dra ut en tand som planerat. Jag skulle kanske fått tagit ut den om några månader då i stället... Skulle väldigt gärna vilja ta ut den innan studenten. Just nu känns det inte som att någonting händer med tänderna, men man får väl hoppas på att tändläkaren vet vad hon gör. Eller så jävlas hon bara för att jag ska ha den i längre. Förmodligen inte, men ibland blir man så irriterad på metallbiten imunnen som orsakar mig smärta att man får dem tankarna.

Har jag stått ut ett år kan jag stå ut ett halvår till. Tiden går fort!


Narnia

Och så var julen äntligen över, typ...

Idag har jag tillbringat hela dagen på stan. Hade körlektion tio i elva som gick väldigt bra förutom att jag kanske råkade slira lite för mycket och var på väg ut från vägen... Meeen det gick bra! :D

Efter det mötte jag upp min söta syster coh sä hämtade vi ut biobiljetterna. Sedan blev det att spendera två och en halv timme på stan. Vi började med att äta på donken i lugn och fin takt och sedan gick vi runt i olika afförer och tittade. Jag fick med mig en söt sommarkjol hem, det var extrapris så då måste man ju bara slå till ;) Blev även ett besök på banken innan vi traskade tillbaka till bion och såg Narnia the voyage of the dawn treader. Den var superbra! Hade nämlign fått i julklapp av syrran att titta på den med henne :D

Nu ska jag mumsa i mig min marabou och titta på Chuck.


Provar olika frisyrer

Jag lyckades inte med att somna, typiskt, men då kanske jag kan somna lättare ikväll. Igår somnade jag framför teven kvart i tio och vaknade lite då och då men halv elva bestämde jag mig för att stänga av teven och tvätta ansiktet och sedan sova, då gick det inte...Suck! Inte konstigt att man var trött imorse trots att jag vaknade tio över åtta. Menmen.

Nu har jag i stället hållt på i några timmar med att prova lite olika frisyrer. Jag tycker det är jättekul att hålla på med håret och sätta upp det på olika sätt. Jag försöker just nu få en liten bild av hur det ska vara imorgon på balen. Detta är det senaste jag gjort, en stor boll bak på huvudet. Jag ska nog inte ha så imorgon men det var kul att prova hur man gjorde.



Ska på något sätt få fast ett fint spänne jag köpt och kanske få allt hår över ena axeln...
Jag är fortfarande förvirrad!


Värd dag

Goddagens. Idag har jag redan hunnit vara i skolan, ta en tur på stan fixa lite med håret och kollar på massa olika klipp på youtube om hur man sätter upp håret på olika sätt. Jag hade nämligen bara en lektion mellan 09.50-11.10, kändes väldigt värt att åka till skolan... Nu är jag väldigt trött som jag blir alla andra dagar vid den här tiden så jag ska kolla lite på tv nu och förhoppningsvis somnar jag. Efter tuppluren ska jag nog prova lite olika frisyrer och se om dem blir bra och passa =)

18 år!

Tjoho!! Äntlign har dagen kommit som jag väntat!

Idag kom syrran till min skola och gav mig present och lite fika och godis, Hehe!

Här är koftan jag fick. =D




Kalas

Idag har jag haft släktkalas. Gjorde en tårta imorse tillsammans med pappa, det blev daimtårta ;) Favorit osm aldrig sviker! Fick jättefina presenter idag också. Bok, presentkort på gina och kicks, armband och olika ducshtvålar.

Nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan ska jag ta mig ner på stan för att åka vidare på julbord. Hoppas på en rolig kväll!

Ha det!


Gårdagen

Jag hann inte skriva någotning efter att jag kom hem igår. Irrade omkring på stan lite länge och sprang upp och ner, fram och tillbaka för att kolla på olika saker. Fick tag på allting tillsslut och tog bussen hem.

Jag och Sandra skulle ha middag för våra underbara vänner. Så jag lagade maten med pappa och bakade lite till idag, sen var det dags att göra sig i ordning och slå in presenten.

Jag hade en jättebra kväll och fick jättefina presenter :D Hehe.

Så här såg jag ut igår :) Blå klänning från Gina tricot




Lady Gaga frilla

Igår skulle jag ta mig till att skriva lite här men så funkade såklart inte sidan... Men då får det bli uppdatering när jag kommer hem idag då.

Kan bara visa att jag hade lite tråkigt igår kväll så då passade jag på att prova göra en liten rosett på huvudet. Det funkade, kanske inte den finaste men.


Ska göra mig klar för skolan nu och ha en lektion. Sedan blir det en tur på stan för att inhandla till ikväll ;)


Lite lugnare tider nu

Nu är veckan slut och allt jobbig med den. Hade två stora uppgifter som jag skickade in i veckan och nu har jag bara ett litet prov kvar och något arbete. Känns som man kan andas ut lite mer nu men än är det inte slut. Dessutom har jag massa körteori att läsa och träna på hela tiden. Alltid är det något. Men nästa onsdag får jag lov och då ska det bli två lugna och skäna veckor, förutom ett arbete jag måste göra då. Imorgon är det dessutom en vecka kvar tills jag blir 18! Nedräkning hela veckan! Nu ska jag göra lite läxa och sen kanske  titta lite åp tv om jag hinner. Imorgon måste jag gå upp väldigt tidigt då jag ska kolla på skolans lucia som börjar halv åtta. Måste åka hemifrån senast 5.50, jippi!

Tills vi hörs igen, ha det!


...

Kort inlägg mitt i pluggandet en fredagskväll/natt klockan snart 00.00. Ett par hörselskydd skulle inte sitta fel just nu när man försöker konsentrera sig.

Vilse

Ville bara berätta att sjukhuset är en väldigt stor plats och det är väldigt lätt att gå vilse där. Var nära att tårarna kom fram i onsdags när jag skulle till tandläkaren, stressad som jag var med 2 minuter kvar tills jag skulle vara där och jag hade ingen aning om vart jag skulle. Tur att det finns snälla människor som hjälper en ibland =)


Två veckor kvar!

Jag vet inte varför, men det blir lite nu för tiden att jag glömmer bort att blogga. Men jag såg nyss att jag faktiskt skrev igår så det var ingen panik. Jag har inget behov av att blogga och jag känner inte att jag måste. Det får ju självklart inte gå före skolan, men ibland är det skönt att bara skriva av sig och berätta om saker jag gör när ingen annan vill lyssna på det. Det kan vara avkopplande men ibland också väldigt stressigt, som nu. Jag skulle egentligen bara berätta att det är exakt två veckor kvar tills jag fyller år! :D Snart, snart, snart!

Imorgon fyller en annan underbar tjej 18 så jag passar på att säga stort GRATTIS till henne ♥

Nu ska jag kanske skriva klart lite mer om ett arbete som jag inte riktigt förstår vad det går ut på och vart jag ska få olika information och intervjuer ifrån...?! Det suger att vara sjuk och missa en lektion. En annan sak som suger ät dålig leverering av information. Har inte med samma sak att göra men nästan. Men vi lämnar det och så går jag och lägger mig istället, om jag inte skulle skriva lite mer som sagt.

 

Speeddating

Igår gick ja upp tidigt och gjorde mig i ordning för det var nämligen dags för projektarbetets stora dag nämligen speeddatingen! Det gick jättebra måste jag säga. Hade en jätterolig dag med förbereldelser, själva timmen och allt jobb efter. En lyckad dag med ett lyckat projekt och nu återstår efterarbetet.

Idag ska jag försöka plugga och göra lite olika arbeten och läsa lite religion och körteori. Ska nog börja med det på en gång efter frukosten så jag får lite gjort innan jag åker hem till mamma för första gången på snart två veckor. Ikväll ska jag äntligen träna igen, har saknat det jättemycket, så mycket att jag till och med har drömt om det ibland. Dock var jag lite för bra i drömmen och jag vet att jag kommer vara mycket stelare än sist.

Nu ska jag göra lite frukost efter en konstig natt av sömn. Tror att jag somnade vid halv elva...Jag var trött! Men jag fick inte sova så bra i natt då jag blev väckt ett antal gånger... Kan jag få fylla år snart så mina hörselskydd kommer? ;)


Veckans som gått

Måndag:
Jag vaknade tidigt på morgonen och kunde sean inte somna om så jag kollade på tv med Kyros och somnade till slut. Fick sova i tre minuter då telefonen ringde och sen kunde jag inte somna om så det blev tv ett litet tag till innan det blev dags att göra sig i ordning till skolan.
Hade svenska nationella muntligt inför klassen vilket gick super och det var skönt att få det gjort. Efter skolan blev det en runda på stan med julklappsinhandling och sedan satt jag på körskolan och pluggade och hade sedan teorilektion.

Tisdag:
Vaknade tidigt denna morgon också (fast jag hade sovmorgon...) av ett sms där det stod att jag hade fått en lillasyster! :D Blev jätteglad för det men somnade om direkt. Dock väcktes jag igen av sms från tandläkaren... och då var det fem minuter kvar tills jag skulle gå upp. Jag kunde sovit dem fem minutrarna...
Dagen bestod av en lektion och resten spenderades med klassen då vi klädde in våra skåp och gjorde det julfint. Reslutatet blev skitsnyggt! ;D På kvällen blev det pluggande till prov.

Onsdag:
Hade egentligen sovmorgon idag med men jag hade tandläkarbesök klockan 10 och jag skulle åka buss dit så det blev att gå upp en timme tidigare. Allting gick bra där, förutom att tänderna ömmade som de alltid gör direkt efter, och sedan åkte jag till skolan och hade samhällsprov i ekonomisk politik. Ingen aning om hur det gick, får väl se, får väl se. Sedan åkte jag hem och tog det lungt och sov bort hela eftermiddagen framför Harry Potter och De vises sten. Jag som ville se den sov igenom nästan hela filmen :( Men som tur var blev jag väckt av bästis som frågade när jag skulle komma till henne. Ville nämligen inte sova hemma själv en natt till så jag sov hos henne istället :) ♥

Torsdag:
Idag skulle jag vart ledig! men jag fick gå halv 7 för att jag hade Risk ettan som man av någon dum anledning måste göra för att få ta körkort nu för tiden. Så jag spenderade förmiddagen med att lära mig om risker i trafiken, plus att vi fick fika- det gillas!
Efteråt åkte jag hem och väntade på att resten av familjen skulle komma hem med lillsyrran för första gången. Det känns lite annorlunda att säga att man är storasyster, men det känns bra! På något sätt fick man en större ansvarskänsla.

Fredag:
Idag blev det lite mer sovmorgon än de föregående fredagarna. Jobbade med projektarbetet hela förmiddagen, betalade för balen :D och hade en kort lektion då vi i stället fick gå och kolla på julkalandern som spelades upp i skolan. Jag älskar att det händer så mycket saker på skolan, särskilt runt jul. Julkalender, juldans (som man bara deltog i i ettan, men ändå) och på sommaren är det utklädnadsshowen.

Efter skolan fixade vi det sista till speeddatingen som går av stapeln imorgon. Känns lite nervöst men vi får se hur det kommer att gå.

Nu ska jag försöka slå in lite julklapper och snart är det mat. Sedan blir det idol.


Trevlig fredagskväll!

RSS 2.0