Se den! för...

...Shiiit va bra filmen va! Bättre än dem första två enligt min åsikt. Den va faktiskt väldigt rolig och så hade den ju mycket mer romantik i sig, triangeldrama..! I'm just saying.

Det blev ingen klippning idag, får göra det senare bån gång. Istället blev det shoppingrunda på stan med syster.

Hittade dessa snygga billor på Kicks


Och den här fina tröjan på BikBok



Eclipse

Nu ska jag ner på stan och antagligen klippa mig. Sen blir det bio med syster! Eclipse - premiär! Vi har ju bästa platserna i hela salongen också mohahaha! Jag ska bjuda på popcorn och dricka, det var ju min studentpresent till henne ;)

Ha det gött! ♥


En dag med bästa kompis

Igår va jag med bästa kompis hela dagen. Vi drog runt på stan med en godispåse och lyssnade på gatumusikanterna som satt lite varstans. (Jag älskar deras sommarjobb. Det livar ju upp staden när det spelas glad och trevlig musik överallt.) Var ju tvungen att träffa henne innan jag åker iväg igen. Kommer sakna henne och alla andra grymt mycket. En tråkig sak är att jag missar när Elin fyller 18 feta år! :(   Men jag gav halva min present till henne igår som jag hoppas att hon tyckte om :)  Andra halvan får hon när jag kommer hem ;)

Sen blev det lite film och så cyklade jag hem igen. Det blev riktigt med vardagsmotin igår, sånt gillar vi. Höhö



Nu är jag hemma igen

Igår blev det en lång resa hem till underbara sverige, men jag ville inte åka hem :( Det var så himla kul där borta och jag ville ha mer tid med laget och för att lära mig nya saker. Jag hann med lite iallafall, det blev rondat- salto på tumblingen och sträckt frivolt med halv skruv. Sen blev det en hyffsad handvolt- sträckt frivolt.

Det har vart en underbar vecka och jag längtar redan tillbaka. Lite jobbigt var det med så mycket träning men det var klart vi var tvungna att passa på så mycket som möjligt när vi väl tagit oss dit.

Nu blir det några dagar hemma sen åker vi igen då. Italien all summer long.


Här gick vi en liten promenad för att köpa glass




Mot Italien!

Idag har jag införskaffat det sista jag ska ha med mig, idag är nämligen den stora dagen kommen. Eller egentligen är det väl imorgon, men idag åker vi till skavsta och sover för att imorgon bitti ta planet till ITALIEN! Shit vad kul det ska bli. Vi kommer ju träna hårt men det kommer så klart också vara hur kul som helst. Vi hoppas på att jag klarar några nya övningar ;D När man har en störra hall med fler tillgångar så går det snabbare och blir lite enklare att lära sig nya saker.

Sen ska jag steka och bli lite brun tills jag kommer hem, så kommer jag inte vara så blek när jag åker tillbaka sen heller ;) Nu måste jag gå igenom väskorna en gång till för att se att jag har med mig allting och kolla vikten en sista gång. Det såg ut som att jag skulle klara vikten igår, nästan på gränsen... Det kanske finns saker jag kan plocka ut, även om jag inte vill ;P

Ha det bra allihopa, jag kommer sakna er! ♥

Fullt på dagens schema

Härligt å se att ni fortfarande hänger med och läser =)

Idag har det varit fullt drag här hemma. Jag har vart ensam hemma hela dagen men jag hittar alltid saker å göra. Solade ute i någon timme och åt en god och onyttig lunch. Sen har jag tvättat massor och kört diskmaskinen och plockat ur den. Ibland kan jag faktiskt vara riktigt duktig, bara ingen tjatar på mig hela tiden så ;) Det är då man får energin och kraften att man vill vara hjälpsam liksom. Låter kanske konstigt, men jag gillar att ta egna intitiativ.

Jag har även provat att väga väskorna, men jag råkade ta fel väska till handbagaget som väger 3.6 kilo bara den. Jag ska ha max 10 kg, måste hämta den andra foort!

Ikväll var jag också ute med laget och samlade in pantburkar, och snacka om att vi fick ihop mycket!! Vi höll på från 6 till halv 9. Undrar om ica blev lite irriterade på oss när dom fick springa fram och tillbaka hela tiden för att vi gjorde maskinerna fulla...det va kanske bara bra för dom.. :P Nu jäklar är det bara en dag kvar sen drar vi till Italien!! Jag läääängtar :D

Blev ett ovanligt långt inlägg det här men så kan det gå.
Godnatt på er! ♥

Hallå där kött å blåbär

Allting är ihopplockat här hemma nu till resan. Nu ska det bara transporteras till andra hemmet och bli nerpackat i resväskan innan den blir ivägkörd till min reskompis. Jag hoppas verkligen att jag inte glömmer någonting, som bikinin! Vilket jag råkade göra för några år sedan när vi åkte till Italien, inte så smart kanske :P

Snart tar jag bussen till stan för att träffa mamma och syrran. Det blir middag och bio tillsammans. Vi måste ju se Sex and te City innan vi åker! ;D Som sagt ett Måste.

Ha det gött!


jagpratarfort!

Jag kom att tänka på en sak. Jag sitter och kollar på det kungliga bröllopet just nu och en av programledarna är Mark Levengood.

Här har vi tanken: Alla klagar jämt på att jag alltid pratar för fort och mumlar ganska mycket. Vad gör då inte Mark?! Han pratar som en liten speedad ipren kanin. Dessutom stammar han ibland i början av meningar och mumlar PLUS att han har en finsk dialekt som gör det ännu svårare att höra vad han säger.

Är det ingen som talat om detta för honom? Han är ju kändis och en talesperson som ses i teverutan om vart annat. Nog borde väl han då bli tillsagd att prata långsamt.

Nää, nu har jag faktiskt gått en retorik kurs, och jag kan tala om att jag klarade mig GALANT! Jag kanske pratar lite långsammare vid vissa tillfällen om jag tänker efter. Men jag är som jag är och jag tycker om att prata fort för i detta samhälle får man inte den tid man vill ha för att föra fram sin talan och då måste man föra fram det på den tid man får och detta gör man då fort! Jag tänker praktiskt och pratar fort för att få med allting.

Så låt mig prata fort. Jag tycker faktiskt att det bara är smart!  (Sen kan man ju diskutera mitt mumlande...)


2010 06 14

Godmorgon!

Måndag, men ingen skola! för det är sommarlov sommarlov sommarlov! ;)

Idag börjar många sommarjobba men jag är ledig och det känns faktiskt väldigt skönt. På fredag åker vi och jag har skrivit packlista och börjat plocka fram allting som jag ska ha med mig. Känns som att det kommer bli liiite för mycket saker, men ska man överleva så ska man! Jag vill och behöver ha med mig hela huset. Kanske inte, men det känns så iallafall.

Nu ska jag ta mitt pick å pack och ta tåget tillbaka dit jag kom ifrån igår. Fram och tillbaka.. :P

Ha det! ♥

I am and forever will be a tårtmonster!

Take it or leave it!



Men man kanske skulle ta å träna lite nu... ;P


David Garrett

Jag var bara tvungen att skriva mer om denna man. David Garrett som har spelat fiol sen han var fyra år. Han slagit världsrekord i att spela snabbt och han är en riktig jäkel på att spela Micheal Jackson's Smooth Criminal.

Kolla bara in det här!

Så här såg jag ut igår


Syrran tog studenten

Igår var det skolavslutning. Den började inte förns halv 10 men jag gick upp halv 7 för att locka syrrans hår. Hon tog studenten igår och det är klart att hon skulle bli fin! Vad gör jag inte för henne ♥ Hon fick biljetter till biopremiären av Eclipse av mig, kan säga att hon blev överlycklig. Nästan hela tjocka släkten kom och firade och det blev supergod mat och tårta!


SOMMARLOV

Äntligen och gud så skönt! Nu är man äntligen ledig och kan bara slappna av och inte behöva göra någonting.
Första dagen ägnar jag åt att bara ta det lungt i sängen med datorn. Lyssnar på fiolmusik av David Garrett och kollar runt mest. Det blåser ju så förbaskat så att gå ut är ingenting som direkt lockar när det inte heller finns någon sol.

Imorse vaknade jag halv 7 av att jag hörde alla i huset ropa och springa omkring. Partytältet hade lyft och blåst över på grannens hus xD hahaha kanske inte är så kul... men jag tycker det! Sen va hamocken (stavning?)nerblåst från altan också, ojojoj...


070610

Hej svejs!

Idag har det varit en ganska chill dag. Hade endast en lektion där jag stod och delade ut böcker på skolgården till alla som villa ha. Sen satt jag lite i datasalen och jobbade med det sista arbetet men jag blev så hungrig så jag cyklade hem.

Nu är jag hungrig igen och väntar på att folket ska komma hem med pizza. Sen vill jag bara SOVA. Får inte jag sova middag blir jag hur trött som helst. Jag behöver eftermiddagsvila, så enkelt är det.

Jag kanske hinner sova lite nu annars så fortsätter jag med arbetet så jag kan skicka in det imorgon och då kan kursbetyget stå med på betygslistan på fredag...

gonatt.

Godmorgon!

Eller det kanske snarare är god lunch nu. Men jag har iaf varit uppe sen 11 så jag är ingen riktig sjusovare.

Nu på förmiddagen har jag ritat klart på väggen, så bilden är klar, nu ska jag bara fylla i med färg. Jag funderar på att göra allting i olika nyanser av lila, men jag känner ändå att svart skulle bli fint. Jag får be om lite råd innan jag bestämmer mig ;)

Om en timme ska jag åka till stationen och ta tåget hem till mamma där det kommer bjudas på sverigetårta fick jag höra nyss, Gott! Ojojoj, blir tredje tårtan i rad nu på två dagar... Men det är gott så det gör inget! 
Ikväll är det träning också, det blir den sista eller näst sista för mig. På tisdag och onsdag ska vi dela ut reklam för att få ihop de sista pengarna till Italien. Sen får vi hoppas att det är klart ;)

Ha det! ♥

17/18 års fest

Ja när jag kom hem från dopet blev det till att snabbt byta om och platta håret för att se ut som hannah montana. Sen drog jag ner på stan och mötte bästis så gick vi tillsammans till de två söta flickornas fest.
Jag hade en underbar kväll där innan jag tog bussen hem efter en liten härlig tur genom stan.

Blir ingen bild från kvällen.

Nu ska jag in på facebook och sedan SOVA!

Så godnatt! ♥

Dop

Åh äntligen är man hemma och kan få sova i sin sköna säng!
Dagen har varit lite hektisk men jätterolig!!

Idag var jag nämligen på dop till mitt lilla kusinbarn. Det bjöds på smörgåstårta och vanlig supergod tårta och så fick jag äntligen träffa släkten.

Eftersom jag inte kunde bjuda på den obligatoriska posen peace tecknetmed under dagen får ni den HÄR! ;)



Dagens Outfit



Linne - Systers ;)
Skjorts - Systers ;)

Jag hade egentligen långbyxor idag för det blåste så himla mycket,
men det går inte å ha här hemma när det är så varmt.



Turkosfärgade naglar till detta


New shoes

Hallå igen. Nu är jag hemma efter en liten tur på stan med bästis. Vi hittade presenter som jag tror kommer att uppskattas ;)

Jag hittade även ett par snygga gladiatorskor som jag inte kunde låte bli att köpa. Ville ju ha ett par svarta och dom här var perfekta! Så dom fick följa med hem i cykelkorgen. Sen hittade jag även en svart bikininederdel som jag behövde. De jag har har ingen resår kvar i midjan och det är inte så kul att tappa byxorna helt plötsligt på stranden eller få dom bortsköljda i vattnet så fort det kommer en våg.




fixa designen framöver?

Jag ska nog försöka fixa designen på bloggen nån dag framöver. Vet inte mo jag ska byta design men allting är kaos just nu och ingenting ser rätt ut... Hoppas bara att jag inte förstör allting som jag alltid lyckas göra, man vet aldrig med den här bloggen.

Tråkigt i skolan

Förlåt att det har varit lite dålig uppdatering här men jag har inte hunnit nånting i veckan. Jag hade mitt sista prov igår -SÅ SKÖNT!- så jag har pluggat till det varje dag. Sen har det varit träning och inte så mycket mer utöver det :P Men jag har helt enkelt inte suttit så mycket vid datan, tänka sig. Jag lyssnar mest bara på musik nu för tiden, spelar sönder alla Muse låtar.
Vet inte om jag har skrivit det än men Muse är inställt i sommar!! ='( Varfööörr?! Jag som hade sett fram emot det så himla mycket. Det var ju det som skulle bli The shit this summer! Ush varje gång jag tänker på det blir jag lite ledsen...

Men nu är det sista dagen i skolan och jag sitter i datasalen och har inte så mycket för mig. Ska väl skriva en rapport, det sista vi har i skolan nu innan sommarlovet. Men jag orkar inte riktigt just nu, gör det när jag kommer hem i ställer.

Men efter skolan ska jag först på stan med bästis. Vi måste hitta bra presenter till imorgon då vi ska på födelsedagsfest eller vad man kallar det nu för tiden.

Nu ska jag se om jag har någon spanska annars var detta min enda lektion idag, värda skoldagar nu den sista veckan...

Ha det!

RSS 2.0