30 maj 2010

Nu är det söndag igen, sista dagen på helgen. Jag ska alldeles strax åka till stacionen och ta tåget hem till mamma. Morsdag idag, så vi ska köpa lite smörgåstårta eller nått och fira.

Resten av dagen kommer väl antagligen att ägnas åt lite läxor. Känns skönt att få dom avklarade så fort som möjligt så man kan njuta av sista veckan i skolan sen och även sommaren som förhoppningsvis är här för att stanna.

Ha det! ♥

Fredagsmys

Gokväll!

Har precis ätit lite kvällsmat. Innan det tog jag cyklen till ica och köpte lite godis till mig själv. Kände mig väldigt sugen på det så då fanns det väl egentligen inget annat å göra. Skönt med lite vardagsmotion också. Tur att jag åkte innan regnet kommer, hör åskan nu. Jag älskar när det spöregnar när man bara är hemma å kollar på film.

Här får ni en liten bild på mig och godiset också

Godnatt! ♥


28e Maj - Redan helg

Äntligen är det fredag och faktiskt redan helg för min del. Matten är slut och spanskan var inställd så idag kunde jag jobba hemma med den enda lektionen jag skulle ha haft.

Vart tog solen vägen? Jag skulle ju gå ut å sola men den är spårlöst försvunnen bakom molnen nu :(
Känner inte så stor lust för att åka ner till stan nu heller. Hade tänkt ta cykeln men jag blir så varm så det är inte så skönt alltid. Jag har en del saker jag skulle behöva inhandla för sommaren, får se när det blir då.

Lalala har inge mer å skriva. Kan berätta att jag är en gnutta smått irriterad på skolan som har fått för sig att våran klass inte ska få ha Samhäll B. Vad är detta?! Det är väl klart att vi ska ha den kursen när vi går i samhäll. Dessutom vill och måste jag ha den kursen för att plugga vidare. Så nu jäklar ska vi ta ett snack med rektorn och se vad som händer.

Ha det gött! ♥

Inlägg

Ja då vare dags å skriva igen kanske då ;) Kanske låter som att det är en pina, det är det inte, men det är svårt ibland å komma på vad man ska skriva när det inte direkt händer nått särskilt intressant i livet som man känner att man behäver dela med sig av. Då känns det nästan bättre ibland att bara låta bli.
Fast jag är ingen sådan person som stör sig på andras bloggar som bara innehåller små korta och onödiga saker. Bloggen är väl till för att berätta om ens liv och vad man gör, då får man faktiskt skriva vad man vill.

Och ja nu tänkte jag bara säga att det var ett tag sen det kom upp en bild här på bloggen! Får lägga in någon bild på änderna som försökte attackera mig i lördags hos mamma. Dem kom nerflygande från taget och föjde efter mig hela tiden. Jag gillar inte änder...

Nu ska jag läsa igenom mitt tal jag ska hålla på retoriken imorgon. Handlar om min bästa kompis som jag älskar! <3

Godnatt!

Sovdags snart

Nej nu ska jag nog ta och sov lite. Jag ska ju upp tidigt imorgon för jag ska stå i cafét hela dagen å jobba. Så kvällen ägnades till lite bakning med mami, det blev rulltårta. Hoppas att den är god, men mammas bak är alltid god, samma med min! ;)

Enda problemet nu är väl att jag inte är särskilt trött. Så jag ska nog kolla igenom Hannan montana filmen lite och hitta inspiration till min outfit. Ska nämligen på fest med tema: tv karaktär. Tyvär hade någon annan också bestämt sig för att vara Maria Montazami så då ville jag vara någon annan istället nämligen Hannan Montana. Passar mig ganska bra tycker jag.

Godnatt!

Hej bloggen

Ojoj, lite dålig uppdatering har det varit här nu. Men jag har inte haft någon tillgång till datan i veckan men när jag haft det har det rört sig om 10 minuter ungefär. Sedan har det varit väldigt mycket i skolan. Hade nationella i matte B i tisdags och så skulle jag ha haft redovisning i torsdags men tydligen hann inte min grupp så den blev framflyttad : Toppen! NOT!  Igår hade vi också spanskaprov.

Men nu är det helg och första dagen är redan över. Var hemma hos farmor och farfar å fikade sen åkte jag hem till mamma och satte upp studsmattan och solade på den medan jag läste ut min bok. Nu är det väl tänkt att jag ska skriva en recension om den som jag ska redovisa för klassen på torsdag. Ska börja med det alldeles strax ;)

Jaaaaa... veckan har varit mycket underlig! fick chockande nyheter i veckan som kanske redovisas här senare eller vad man ska säga.

Ha det! ♥

100516

Okej nu är det söndag på riktigt, och jag är sönderstressad. Ush vad mycket vi har i skolan plus att man faktiskt har ett liv på sidan om som man försöker att leva. Kompisar, familj och träning är nånting jag tycker är väldigt viktigt. Tyvär är det dem sakerna som ofta får lida för att skolan är nånting man måste göra. Sad face!

Nu ska jag skita i allting och äta min mascarpone och läsa en bok bredvid mamma, sen ska jag gå och lägga mig.

Godnatt! ♥

Lördag

Ähm ja... jag tog ju liite fel på dag där igår :P Jag trodde verkligen att det va söndag, men det var ju som tur var bara fredag.

Igår va jag hemma hos Elin hela dagen och sov kvar där. Jag råkade även somna lite tidigare i soffan när vi kollade på film så jag har ingen aning om vad den handlade om... jag får väl se om den nån gång.
Nu är jag hemma och svettas ihjäl i den stekande värmen. Men man får ju inte klaga...! Nu ska jag käka lite våfflor - Gott!

Trevlig dag på er! ♥

Återigen söndag.. Oj Fredag!

.. och jag sitter fortfarande med läxor upp över öronen. Jag avverkar lite i taget och det känns just nu ganska bra förutom att jag har glömt min miniräknare i skolan någonstan.
Jag ska snart ta tåget och ta mig till skolan för att se om den ör öppen så jag kan hämta min miniräknare som jag SÅ väl behöver! Nationella på tisdag!!

Sen ska jag hem till bästis som jag inte träffat på år och dar! Får så vad vi hittar på för någonting =)

Nu ska jag äta och gör mig i ordning, streessss..

Söndag 9e maj

Söndag, sista dagen på helgen. Jag tycker faktiskt att den här helgen har känts ganska lång, kanske för att gårdagen blev lång?
Idag ägnar jag mig åt läxor, har förhör på onsdag om evolutionen och just nu förstår jag inte så mycket vad vi ska kunna.. Kanske hinner med lite matte sen också innan jag ska göra annat.

Hoppas ni får en underbar dag!


Lördagen

Hallå!

Tänkte berätta lite om igår. Vi hade ju tävling och det gick ganska bra. Fick nåra fall men alla va skitduktiga!! Jag va faktiskt stolt över mig själv också, gjorde frivolt på trampetten (va några månader sen) och flickis med nån kombination jag aldrig provat innan förröningen igår. Men det gick bra och jag va skitglad när jag körde. Sen kan man diskutera min hanvolt-frivol men jag stod halvt iaf utana tt sätta i rumpan. Vet inte vad det var men jag fick aldrig någon fart. Sen var det ganska störande när min näsa rann hela tiden :P
Vi gick inte vidare till final men det gjorde inte så mycket. Det var en erfarenhetstävling för oss och vi gjorde vårt bästa med flera nya övningar vi aldrig tävlat på förut.

Eftertävlingen hjälpte jag till att plocka undan allt i hallen sen åkte jag och syrran tåg tillbaka för att gå på bio. Det blev The last song som vi har längtat efter läänge. Den va skitbra, vad annat kan jag säga. Sen blev det donken innan i åkte hem.


Sovdags

Hallu hallu!

Nu ska jag nog lägga mig och läsa lite så jag somnar. Ska upp hyffsat tidigt imorgon för att hinna med tåget. Jag hoppas att det blir det som går 11.00, då slipper jag stressa så mycket när jag kommer fram med att göra mat, packa och fixa håret (inte för att jag vet hur vi ska ha det än?!)

Innan jag lägger ska jag bara göra klart filmen från våran härliga bussresa i Umeå med reggae chaffisen ;) Kanske lägger upp länken till den här sen så ni får se hur trevlig stämning det var.

Godnatt på er! ♥

Dagens klädval


Fredag

Idag var det en riktigt skön dag i skolan. Vi hade bara engelska nationella och sen fick vi gå hem efter det, typ kvart över 11 för vår spanska lärare var snäll och lät oss gå. Så nu har jag typ hela dagen framför mig. Ja hade tänkt gå på stan men mina näsa rann över (TMI kanske?) så jag ville bara åka hem.

Men nu får jag massa tid till att göra läxor och jag lovar att jag ska göra dom nu så jag blir klar ;)

Ikväll blir jag kvar hos pappa också så det blir tåget till mamma imorgon bitti för att hinna till tävlingen.


Hade lite tråkigt så ja lekte lite i bildprogrammet.

Trevlig dag på er!


Cha cha bloggen!

Nej jag skämtar bara!! :P

Hej svejs!
Idag gick jag till skolan och jag klarade mig hela dagen tänka sig. Jag slapp idrotten men jag fick ta en låång promenad fram och tillbaka till lögarängen. Tack för den, hoppas jag inte blev mer sjuk nu. Men jag måste faktiskt erkänna att det var ganska skönt på vägen dit iaf, solen lyste och fåglarna kvittrade. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Våren är här! :D

Fina utsikten över Löga


Nu är jag riktigt trött och ska faktiskt gå och lägga mig och läsa. Kände bara ett behov av att läsa en blogg först och kolla på facebook en sista gång. Internet alltså...

Godnatt på er! ♥


Dagen lider mot sitt slut

Nej nu ska jag ta och ta en dush så man är lite fräsh i skolan imrgon. Vet inte om jag stannar hela dagen man jag får väl se hur länge jag orkar. Just nu dunkar huvet och näsan rinner. Tävling blir det iaf på lördag det lovade jag min tränare ikväll.

Sedan får det bli lite läxa, har fortfarande inte kommit igång så bra med den men det är ingen panik. Kanske kollar jag på Greys anatomy lite om jag hinner.

En liten fin bild får ni på sjuklingen ;)



Trevlig kväll och Godnatt!

Tävling

Hejsan alla läsare!

Jag är med i en tävling på www.kenzas.se för att vinna en iPod touch 3G från www.NordicAppleParts.com

Här kommer rimmet jag ska skriva
För att jag en vinnare ska bliva:

Jag är snygg, singel och galen
och nästa år vill jag ha en man till balen
Ska jag gå ensam blir det inte roligt
att min iPod blir min kavaljer är mycket troligt
Detta om jag nu vinner en vill säga
annars kan du på mig i hörnet heja
Där kommer jag stå hela kvällen lång
För jag fick ingen kille, en sån med en fjång

Andra dagen hemma

Snart måste detta gå över! Jag hatar förskylningar. Jag låter kanske galen men jag vill faktiskt tillbaka till skolan nu. Det är inte kul att missa massa som man måste ta igen senare, vi har tillräckligt med plugg så det räcker. Men jag missar ändå inte så mycket denna vecka. En lärare är borta så all svenska och text kommunikation är inställd.
Dagen blir väl ägnad till läxa om det går för sig, brukar inte alltid bli som jag säger eller tänker. Men idag ska jag ta tag i en redovisning jag har nästa vecka.

Hittills har jag hunnit storstäda pluttens bur, kolla på tv och gjort ett armband, eller två stycken.
Så här blev dem. Blev lite annorlunda färg på bilden, men dem är grå/silver.


Nu ska jag se om jag kan hitta lite mat jag kan laga, eller om det finns något färdigt i frysen.

Ha det!


Det blev en hemma dag idag

Har fortfarande ont i halsen och näsan är täppt så det var lika bra att vara hemma och försöka bli frisk. Det blir ingen träning ikväll men jag vill gå imorgon så frisk ska jag bli!

Jag har gjort lite färsk apelsinjuice för att få i mig lite C-vitaminer. Det smakade faktiskt nästan bättre än köpt, va lite surare bara.

Idag ska jag hålla mig igång och inte bara slappa framföt tv:n. Jag har flera läxor att göra och träna inför prov.


Gokväll alla nattugglor!

Jag ska sova nu snart men jag är inte riktigt så trött, jag har dessutom lite ont i magen så jag känner att lyckan inte kommer vara så stor.
På toppen av allt har jag börjat bli förkyld. Imorse hade jag ont i halsen, men jag trodde att det bara va lite ont som jag kan ha på morgonen ibland men det blev bara värre och värre under dagen, sedan blev jag snorig när jag kom hem också - detta är inte bra!
Det är tävling på lördag som jag verkligen vill och måste vara med på. Jag var superlycklig igår på träningen för att jag började hoppa trampett igen. Det var ju flera månader sen jag gjorde en frivolt på hård/låg landning. Gaah vad skönt att det släppte!! Hoppas bara att det håller i sig nu, det måste det. Jag får ha viljan varje gång ;)

Nej nu ska jag väl stänga ner här, kände bara för att skriva lite :)

Godnatt! ♥

1a Maj 2010

Tänka sig, idag har jag hunnit med lite saker. Tog tåget till mamma klockan 12 idag typ en timmer efter att jag gick upp och åt frukost. Men jag fick med mig allting jag skulle ha och det blev en stor och tung väska jag fick släpa med mig. Dessutom kom jag precis när tåget rullade in så jag kom på sist... Det var fullt! Men jag lyckades hitta en liten nedfällbar stol i en trång gång - tummen upp för det! Dock tycker jag inte man ska behöva betala helpris för det.

Sedan blev jag bjuden på fika av lilla Elina och så fick jag leka lite ;D Tur att det finns vissa man kan vara ett barn med, i dagens samhälle är ju alla så "vuxna". 

Jag har även räknat lite matte och bakat chokladbollar tills imorgon.



Nu ska jag kolla på tv och få lite massage innan mamma somnar i soffan.


Valborgskvällen

Äntligen är det maj och nu kan man börja tro att sommaren är på väg. Nästan bara en månad kvar i skolan och sen är man fri!

Igår var jag som sagt ute på valborg och det blev en trevlig kväll med mycket skratt och dans.  

Outfiten blev så här


(dålig upplösning det blev här?)


RSS 2.0