Söndag

Igår åkte jag hem till min kära vän Cecilia och tillbringade kvällen där med att bland annat lyssna på vinylskivor. Det ger en verkligen en rush och en kultur upplevelse. Det där sprakande ljudet i bakgrunden är ju så underbart också.

Idag ska jag plugga lite innan jag åker hem till mamma och så blire träning ikväll ;) en vecka kvar till vi har tävling, så det gäller att satsa ikväll och resten av träningarna.



bild från förra veckan. Tröjan från vera moda


Coldplay

Jag älskar den här tiden när Mtv kör World Stage. Ikväll är det Coldplay. Även om jag sett det förut är det lika bra! =)

Godnatt! ♥


HELG

Äntligen helg igen!

Slutade 12 idag, tänkte gå förbi stan men drog hem direkt istället för att undkomma kylan som bet sig fast. Jag förstår ine varför det måste vara så kallt. Jag vill ha sommar och värme nu. Man ska inte klaga, för när det väl är sommar vill jag ha vinter, men nu har jag börjat tröttna.

Sitter och kollat halvhjärtat på tv. Känner mig verkligen uttråkad, plus att jag har ont i magen.. 
Varför är man inte 18 :( 17 är verkligen ingen speciell ålder... går bara och längtar tills jag blir ett år äldre.


Söndag

Jag gillar inte söndagar!

Igår somnade jag bara vid typ ett men jag kunde knappt komma upp ur sängen imorse. Även om jag vaknade somnade jag om direkt igen men till slut fick jag tvinga mig upp, annars kommer jag aldrig kunna somna ikväll. Jag har tyävr inte sovmorgon på måndagar längre så då blir det att lägga sig i tid.

Nu måste jag börja plugga lite, har två prov i veckan som jag vill satsa fullt på ;)




Spöken

Hejhej!

Sitter just nu och gör klart ett skolarbete med kissekatten sovandes bredvid mig. Han verkar helt slut även fast han sovit halva dagen.

Han skrämde faktiskt upp mig förut. Så fort jag kom nära honom sprang han iväg, och så satt han och kollade oroligt omkring sig överallt. Så fort han tog ett steg stannade han och tittade bakom sig. Men sen vågade han sig nära mig igen och blev t.o.m lite kelig, men han tittade hela tiden mot hallen som att det stod någon där, vilket det inte gjorde. Man kunde ju nästan tro att han såg ett spöke. Så jag började själv titta dit hela tiden och blev lite orolig ett tag.

Men nu har vi båda två tagit oss i kragen och kommit fram till att det inte finns något spöke. Vad det nu var han såg eller oroade sig över får vi aldrig veta. Han var precis likadan när vi var i ett hus på Gotland för 2 ½ år sedan. Vissa delar i huset kunde han inte gå i och skulle hen igenom hallen sprang han eller nästan kröp längs väggen..

Men nu är han säker med mig och snarkar lite lätt ibalnd:)


Frukost någon?

Vet inte om jag har lagt upp den här filmen förut, men den är så sjukt rolig så jag måste bara visa den för den som inte redan sett den, och så att jag kan sitta och garva åt den. ;D




Godnatt

Har suttit och fixat bloggen nu ett tag så den är lite bredare och så har jag även en ny bild på sidan. Nu sitter jag och tittar på MTV World Stage med Tokio hotel. Har aldrig riktigt tagit mig tid att lyssna på dem ordentligt och jag har bara sett dom uppträda nån gång, typ på VMA. Men dem är faktiskt bra, dock inga favoriter.

Men nu ska jag se till att borsta gaddarna (vilket tar ett tag nu när jag har denna metallbit i munnen) så dem förblir rena och fina, sedan ska jag faktiskt sova. Jag är trött! Kanske somnar i engelskaboken om jag orkar läsa.

Godnatt! ♥

trööött..

.. är nog det rätta ordet för att beskriva hur jag känner mig just nu. Sitter eller halvligger i soffan och tittar på let's dance. Det börjar bli lite tjatigt att titta på kändisar dansa runt på golvet, men det underhåller många här i det långa landet falukorv.
Men jag måste bara säga att Gurdun verkligen livar upp programmet. Älskar den människan!
 Jag ska nog skriva klart ett arbete nu medan jag tittar lite halvhjärtat.

Kan passa på att lägga upp en bild på armbandet jag gjorde i helgen ;)




kort trip genom stan

Hallå bloggen!

Äntligen är det fredag. Slutade vid 12 idag så jag passade på att ta en sväng förbi frisören och klippte topparna lite. Det va liite för länge sen sen jag klippte mig, men jag vill ju spara ut det så ;)
När jag ändå var i sigma gick jag in på vera moda och gjorde lite fynd på rean.

en lite längre tröja



rosa klännig, lite dålig bild men den är knallrosa




Torsdag

Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är att jag verkligen inte har haft någon lust. Dessutom känner jag att jag inte har haft riktigt med tid. Har haft massa plugg den här veckan plus träning.

Men nu är det äntligen snart helg, dessutom har jag bara tre lektioner imorgon på förmiddagen. Jag älskar de nya fredagarna! Funderar på om jag ska gå och klippa mig imorgon kanske. Egentligen vill jag inte men ändå vill jag. Låter det förvirrande? - Jag vill ha kvar mitt långa hår men dom kommer vilja klippa av det. Men så vill jag fixa frisyren lite så den blir snygg ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och somna i spanskaboken.

Vi ses och hörs! ♥


Gårdagens inhandling

Igår hade jag matteprov som gick ganska bra, kändes det som. Sen drog jag genom stan och shoppade lite. Handla present till pappa som fyllde år :D Sedan köpte jag en tunika som jag spanat på ett tag, och ett armbands- set från panduro. Man får göra fyra egna armband i olika färger med pärlor man ska sätta på. Får se när jag ska göra dem. Tror jag ska börja imorgon faktiskt :)

Tunika från JC




Lyckoarmband från Panduro



Så här ska de se ut när de är klara.




Fredag

Hej svejs!

Det är fredag kväll men jag stter och gör ett historia arbete som man fattar noll av. Ska analysera boken Utrota varenda jävel och skriva någon skittext om den. Förlåt, men det ä rverkligen inte kul! Jag somnar varje gång jag läser den. Men jag har ju valt att gå gymnasiet, då för jag göra det jag blir tillsagt..

För övrig hälsade jag på i köping idag hos tandläkaren. Fick en liten överraskning när jag kom dit. Dom satte in tandställning på mig! Så, så ser jag ut nu ;) Ingen bild kommer dock! No way, glöm det! ;P

Peace out!♥


Första träningen

Igår hade jag första träningen för i år och det märktes verkligen. Var ganska stel i kroppen och det gick hyffsat när jag körde.  Hoppet gick faktiskt bra, det var på tumblingen jag var lite ringrostig. Men jag får bättra mig ikväll istället, om det går att köra med träningsvärken jag har. Vi gick ut hårt direkt med styrkan så det känns idag kan jag säga. -Aj min rumpa!


Dagens

Inna jag åkte hem idag gick jag förbi Gina och kollade efter ett skärp, men det fanns tyvär inte där :( Får beställa det från internet istället om det inte kommer ut i butik snart.

Istället hittade jag denna söta väska med extra pris dessutom - det va klart jag slog till!




Så här såg jag ut idag också




Näcken

Idag slutade jag tidigt och åkte då hem (efter att ha missat två bussar) för att plugga det sista på svenskan. Har studerat romantiken nu och jag har kommit fram till att Näcken är min favoritdikt av alla dikter. Den är inte lika oförståelig som alla andra dikter vi får läsa, och jag tycker verkligen inte om när man inte förstår någonting direkt, även om näcken är lite så. Men här får ni den av mig.

Kvällens gullmoln fästet kransa.
Älvorna på ängen dansa,
och den bladbekrönta näcken
gigan rör i silverbäcken.
Liten pilt bland strandens pilar
i violens ånga vilar,
klangen hör från källans vatten,
ropar i den stilla natten:
"Arma gubbe! Varför spela?
Kan det smärtorna fördela?
Fritt du skog och mark må liva,
skall Guds barn dock aldrig bliva!
Paradisets månskensnätter,
Edens blomsterkrönta slätter,
ljusets änglar i det höga -
aldrig skådar dem ditt öga."
Tårar gubbens anlet skölja
ned han dyker i sin bölja.
Gigan tystnar. Aldrig näcken
spelar mer i silverbäcken.


Sveriges snyggaste kille

Sitter och kollar på Johan Falk och Sveriges snyggaste man som är med - Joel kinnaman.
Bra anledning till att titta på svensk polisserie. Men den här filmen va faktiskt riktigt bra!

va bara de jag ville skriva ;)
Godnatt!


Plugga plugga!

hej bloggen.

Söndag idag och sista heldagen till att plugga. Sitter i sängen med svenskaböckerna i högsta högg och läser och antcknar. Litteraturhistoria har vi  prov på. Något som inte var ett dugg intressant eller kul i början. Men ju mer jag läser och förstår ju mer börjar jag faktiskt tycka att det är intressant och kul. Vi fick väl inte någon bra intruduktion på ämnet så jag förstod inte meningen eller syftet med hela ämnet. Men nu gör jag det 
En vecka innan provet insåg jag meningen.


dator, böcker och paradisask runt omkring mig


Chill dag

Tjena bloggen!

Sitter vid födelsedagsdatan framför tv:n och kollar på The Hills maraton. Ska börja plugga svenska också som jag har prov i på tisdag. Blir bara ett litet kort inlägg nu bara för att jag ska skriva något.

Idag blir det bara slappdag hemma med läxor och tv - Skönt. Känner mig lite hängig idag också så.. Var hemma från skolan igår med världens huvudvärk som tack gode gud är borta nu.

peace out! ♥


The city

The city

På söndag börjar den nya säsongen av The city och jag ser verkligen fram emot det. Det har börjar blivit lite tjatit att få se samma avsnitt av första säsongen hela tiden på Mtv.
Men vad jag har tänkt på att reklamen för nya säsongen är väldigt mysko. Och tråkig. Det är helt tyst förutom nått brusande ljud hela tiden och sen står tjejerna i serien bara där och posar ?

The Hills
reklam för den nya säsongen är däremot lite roligare. Då får man iaf se vad som kommer att hända. Men det kanske är just det som är poängen med The city's reklam - att dem inte vill visa vad som ska hända? Dem kanske vill hålla lite på det. Vem vet.


Glee

Nu är jag hemma från första dagen i skolan sen 2 timmar tillbaka. Har ätit mellis och kollat på tv ;)
Ska försöka skriva lite naturkunskap nu medan jag tittar på Glee. Har missat några avsnitt och det verkar vara lite marathon idag, tur för mig. Detta är min nya favoritserie - defenitivt!

No! När jag kollar på bloggen på den här datorn är headern helt fel! suck...

peace out!



sista dagen av lovet

Hej svejs bloggen!
Idag har jag fixat lite grejs. Bland annat en ny header, kände att det var dags. Sen kanske dey syns att jag fixat lite nytt bakom rubriken som inte syns så bra just nu. Men jag jobbar på det! Försöker hitta vart man ändrar färgen på det. Jag är inget expert på koder och sånt så jag tar alltid hjäl av designadinblogg.se, superbra blogg. Men just nu hittar jag ingenting på den sida, just därför det inte går så bra med rubriken.


Imorse nockade min kanin mig med sin rumpa så jag började blöda lite näsblod.. typiskt! Ska snart in och ta ett bad som jag har längtat efter hela dagen. Måste värma vatten på spisen å hälla i badkaret för att all värme i huset inte ska försvinna. Fast bara lite grann inte allting som tur är! ;)


här har ni en bild på lilla Zlatan (aka. klumpedunsen)

Ses! ♥



Övningskört lite

Nytt år, nya möjligheter... Äh skit samma. Jag fortsätter leva mitt liv som vanligt, precis som jag vill alltså.
2010 - ett nytt decenium. Vad innebär detta? Ingenting särskilt väl, eller? Som sagt livet rullar på och jag njuter av de sista dagarna av jullovet innan skolstressen börjar igen. Jag har egentligen en del saker jag måste göra och borde känna mig stressad, men konstigt nog gör jag inte det. Jag brukar inte känna mig stressad med saker och ting, jag är alltid lugn - konstigt nog. Jag förstår inte hur det kan vara så? Men det känns bra, att inte gå omkring stressad hela tiden.

Efter att fått ut mig lite skit kan jag skriva vad jag har gjort de två senaste dagarna. Igår och idag har jag varit ute å övningskört med mamma. Har kört en del gånger ute i snön och halkan nu, så det känns bra =)
Övad på att parkera och idag fick jag köra på lite nya vägar mot Stockholm ;) mohahaha! (ska läsas med en Rico-ton från hannah montana (;  )

Jag älskar dig Elin! ♥




RSS 2.0