Mot Leksand

Imorgon ska jag dra iväg till Leksand med mamma och syster såå jag tänkte att jag skulle passa på att skriva det nu för imorgon hinner jag inte innan vi åker (vi åker 9..!!) Eftersom vi ska upp tidigt tänkte jag gå och lägga mig nu... inte för att det är annorlunda från andra dagar när jag får sova till 11... Men iaf.

Godnatt på er!


Leopardstövlar

Nu har jag fått i mig lite god kvällsmat och så har jag varit ute och plockat hallon, massor av hallon! Så nu ska jag göra mig en god smothie.

Självklart hade jag på mig mammas fina gummistävlar när jag var ute ;) Tummen upp för dem!


kaniner, donken, bio, film

Hej blogen, ja jag lever, hann bara aldrig sitta vid datan igår. Eller det gjorde jag ju men bloggen kom aldrig upp och sen fick jag lite panik att åka iväg. Fick åka med syster och hennes pojkvän och kolla lite på hälla. Vi passade också på att kolla på söta kaniner i djuraffären, så himla söta! Sen gick vi till donken och åt en riktig lunch. Kvällen bestod av bio med dem två: Trollkarlens lärling, den va grym. Tyvärr fick vi sitta längst fram i en ganska liten salong... Aldrig mer! Jag låg ner i stolen när filmen va slut för att jag skulle se nånting. Annars fick man ju nackspärr av att titta upp och höll man ner huvudet fick man ont i huvet av att kika upp. Meeeen annars va allting toppen! :) Efter det blev det mer filmkväll.

Idag är det chill. Har tills nu varit lite halvt bajsväder och jag har ingenting att göra i staden där inte min bästis bor... suck :P  När man pratar om trollen så loggar dem in på msn helt plötsligt xD haha

Ha det bra! ♥


Youtubes bästa kille just nu

Jag har inte så mycket att berätta om dagen, gick upp ganske sent och såg att det regnade, vilket det har gjort hela dagen så jag har inte haft humör eller vilja för att göra någonting som inkluderar att jag går utanför dörren. Istället har jag suttit bänkad framför tv:n och datan.

Har mest kollat på Shane Dawson på youtube. Den killen är seriöst sjuk - vilket jag älskar!! Alla filmer är ganska perversa och äckliga. Han går alltid liiite över gränsen...eller för mycke! Det bästa är också att han göra alla rollar själv i de flesta filmer.
Här får ni ett smakprov sen får ni kolla in resten på hans kanal ;) Shanedawsontv eller Shanedawsontv2

(Det tog ett tag attt hitta ett lite mer lämpligt klipp att lägga upp här, men jag ville ju ändå visa vad jag mena och JA detta är min humor!...) Vet dock inte om detta va så lämpligt... säg till annars


Läggdags

Jahapp, det kanske är dags att sova snart, jag känner mig väldigt trött iaf. Jag är hungrig också... Men jag orkar inte röra mig så jag får vänta till frukosten imorgon, haha. Men innan jag sover måste jag läsa vidare i New moon eller som dem så konstigt har översatt till 'När jag hör din röst' ... jag fattar inte, tror inte att nån gör det. Den är väldigt bra iaf, rekommenderas starkt! Jag läste den på tåget och när jag väntade på bussen idag, ni fattar ;)

Kan passa på att erkänna en sak. Det blir ibland när jag skriver att jag inte vet hur vissa ord stavas. Bra tips är att ta fram google och börja skriva ordet så som du tror det stavas, men så ser du hur det egentligen ska vara ;) Tips från coachen <<(va tvungen å slå upp för säkerhets skull...) Men iaf...

Godnatt på er!

(Jag kan ha bivit påverkad av blondaa.blogg.se som jag läste innan jag skrev det här, eller så är det tröttheten som visar sig)


slapp dag

Japp, idag har det varit en slapp dag, precis som de senaste dagarna. Tog tåget halv tolv idag för att lämna över mat till min kära syster, hade tydligen lovat henne detta inatt... Ska aldrig mer ta lite mer seriösa diskussioner oss mellan på sms. Missförstånd sker ofta, särskilt med T9 som ställer till med många stav fel (och en slö syster osm inte orkar ändra...) Men men nu sitter jag här. Har gäster på besök, inte för att jag är så social av mig.

Lyssnade nyss på Eric Saades låt Break av dawn, SÅ GRYM

Muffinsarna igår blev för övrigt en succé! ;)

Ha de!


Dagens

Idag har jag haft lite olika saker för mig. Började dagen med film (High school musical :P) Sen har jag kört till centrum handlat lite för att kunna muffins som jag ska bjuda på ikväll till efterrätt. Jag provade att göra dem lite annorlunda, får se hur det blir sen.

Har även tagit ut fotbollsspelarn i trädgården med koppel. Han är inte så van vid det, förra sommaren var han mest ute i sin utebur.




Tjejkväll snart?


Bild från i våras på en 17/18 års fest.
Hade världens bästa kväll.
Hoppas på att få träffa alla mina underbara vänner snart igen. ♥


lov + bajsväder = tråk

Måndag och skitväder..Vad ska man göra??

Egentligen spelar det ingen roll vad det är för dag men när det är såmt här väder och man inte orkar hitta på någonting känns skolan bara ännu närmare.

Nu ska jag ta och titta på en film och moffa i mig resten av min marabou. Hoppas nu får en trevlig dag!


. . .



Nu ska jag säga godnatt till den här söta saken och stänga av datan och gå och lägga mig och läsa lite. Eller förhoppningsvis kan jag hålla mig vaken ett tag och inte somna efter tio sidor som jag gjort de senaste kvällarna

Godnatt! ♥


Gårdagen

Igår när jag kom hem till mamma blev jag bortbjuden på en jättegod lunch med familjen. Hade det supertrevligt där och fick bland annat göra kullerbyttor på gräset med syster, mamma och lilla fröken fialotta ;D

Efter en liten vilostund hemma åkte jag ut och övningskörde. Det blev E18 direkt mot Stockholm. Vi stannade i Kungsängen och köpte godis och sedan hem igen genom Bro. Där blev det lite problem för golfen hade precis slutet och jag skulle göra en vänstersväng, lycka till... Det kom bilar i en lång kö, efter ett tag blev det en liiiten lucka och mamma skrev åt mig att köra. Det vara bara att ha gasen i botten å köra. Som ni ser överlevde jag ;)

På kvällen iaf åkte jag som sagt iväg för att fira. Det blev en jättemysig kväll ute i regnet ute på altan. Fast vi satt under tak ;) Sen kan man ju verkligen snacka om att vi proppa i oss godis, haha.



Tyvärr, men jag hade inte finaste minen på den bilden.. :P


tiiidig träning...

Just nu är min sommar halvt fullgjord. Idag tittade jag nämligen på bröllopet som mamma hade spelat in åt mig, eftersom jag olyckligt nog åkte bort just den dagen! Men va lycklig jag blev när jag såg det! Nära att en tår kom där faktiskt. Jag råkade bara somna lite när dom åkte genom staden och i båten, meen de kändes inte lika kul att kolla på..

Nu, för att fylla den andra halvan ska jag bara bada utomhus här hemma i sverige så är jag nöjd ;D

Idag har det för övrigt bara varit en slapp dag...Efter att jag kom hem från träningen som va mellan 9-12.
Jag fattar inte själv att jag gick med på att gå upp så tidigt på sommarlovet. Dock visade det sig att det faktiskt var lov för jag orkade inte göra någonting :p haha men nu vill jag npg vänta tills de riktiga träningarna väntar så knät och handen får vila lite. Plus så brukar det vara roligare att börja igen när man har fått sakna det lite.

Från idag, blev mest slappa spagathandvolter


Ha det gött, till kvällsmat blir det kött!


Yes jag är hemma..

..och jag ska börja uppdatera här igen!

Nästan tre veckor i Italien avklarade + veckan med laget. Men nu är jag äntligen hemma ett tag iaf.

Igår var jag hemma hos bästis som ju har blivit 18!! Har saknat henne grymt mycke.

Ikväll blir det utgång.. Nej inte på krogen...tyvärr :p Men ska fira en härlig 16 åring.

Uppdateringen slut för iag ;)

Ha det!


Vart är jag?

Eh juste.... jag är i italien nu! :D Hehe, glömde väl skriva det. Åkte i torsdags så snart har det gått en vecka redan. Sitter på stranden just nu och åt glass för nån timme sedan. Jag antar att vi ska gå hem nu för mamma kom upp till baren med alla våra saker. Vi hoppas på en god kvällsmat (skulle det inte kunna bli det?!)

Vi får väl se om det blir något med inlägg här under resan, datan kanske hänger med någon mer dag, vi hoppas på det ;) Annars får ni ha det så bra. Hälsa Sverige från mig!

Juste! Grattis bästa vän som idag blir 18 feta år!!!!! När jag kommer hem då jäklar!!! ;D höhöhöhö!

Ciao ciao!


RSS 2.0