Fredag

Goddag goddag, eller gokväll gokväll!

Just nu gömmer jag mig på mitt rum undan från lillsyrran som skriker som en galning. Kyros kom ockå upp till mitt rum och hoppade in i garderoben för att komma undan från skriket.
Innan utbrottet åt vi i alla fall en god middag som bestod av kinamat och sen var jag ut och fyllde på spolarvätska i bilen. Håller nämligen på att göra mig i ordning för kvällen för att snart åka och hämta bästis och sen ska vi ha en toppenkväll! Var himla lämgesen vi träffades så nu ska vi ta igen allting och se vart kvällen tar oss :D

Lyssnar på härlig musik också medan jag gör mig i ordning, det är som ett måste!

Va och klippte mig idag också, senast jag gjorde det var i augusti.. Hehe.. Det hade blivit ganska långt och slitet så jag tog bort en decimeter och nu känns det jättelätt och fräscht!

Hoppas ni får en underbar fredagskväll!


Uppdatering av veckan som gått

Tänkte ta en liten paus i pluggandet och skriva lite om veckan. Har varit sjuk hela veckan, jättekul! Not! Men nu är jag frisk, lite hosta kvar bara men det är inte så farligt. Även fast jag vart lite dålig har jag firat i veckan. I torsdags var det 100 dagar kvar till studenten och det firades med 100 dagarsfesten. Hade en helt underbar kväll och det var hur kul som helst!
Sedan blev det fredag och hela dagen låg jag i sängen och kollade på teve och lite film och bara tog det lungt för att på kvällen gå ut och kolla på Petter som kom till staden. Det var riktigt bra det också, väldigt trångt bara och man höll på att bli mosad så efter några låtar backade vi bak. Fick se han iaf och fick några kort så jag var nöjd. Sedan lyssnade vi ett tag till innan vi åkte hem.

Igår körde jag och syrran hem till mamma för att fira henne tillsammans med släkten och idag har jag tagit det lite lungt framför teven och har suttit och pluggat samhäll nu ett tag. Ska ta och fortsätta med det innan det blir mat och så får jag se om det blir träning ikväll. Det skulle vara kul för det var ganska längesen jag tränade nu, men samtidigt känner jag mig så trött och sliten..

Anyway anyhow. Ha det!


Studenten närmar sig

Och så kom förskylningen... Men det är inte lika hemskt som förra gången. Nu är jag ganska pigg och kan röra på mig och till och med köra bil ;) Men knappast i form för att träna så ikväll är jag hemma och det blir jag imorgon också.

Har precis gått igenom mailen och visat mamma några potentiella studentklänningar jag hittade igår. Skulle vilja beställa en men tänk om jag hittar någon annan senare, det är fortfarande ganska tidigt och det lär nog komma fler klänningar till våren. Vi får se, vi får se.. Måste hitta bra skor också som passar..

Tänk att det bara är tre månader kvar nu, jag börjar få panik! Men idag började jag gå igenom kataloger från olika högskolor och kolla igenom olika program för att se vad som verkar intressant. Som sagt vet jag inte vad jag vill bli eller göra, så jag är helt öppen för förslag.

Nu ska jag fortsätta med ett arbete och surfa runt på olika sidor. Vet dock vart jag kommer sluta... -Facebook. Sidan man alltid lyckas komma till även fast man inte har någonting att göra där.


RSS 2.0