GRATTIS!

Till min älskade storasyster som idag fyller 20 år :D

Direkt när jag kom hem från tävlingen tog jag första tåget hem till pappa för att överraska syrran. Klart jag var tvungen att träffa henne och fira hennes födelsedag. Missade dock kalaset men jag fick en trevlig middag med hela familjen och så fick jag ge min present, eller en del av presenten. Resten kommer hon få i veckan ;)

Jag kan inte fatta att hon redan är 20 år?! SHIT! Och själv blir man arton. Var vi inte nyss två små skitungar som försökte dra runt varandra i en liten röd pulka i en meter hög snö? Vi är väl fortfarande två skitungar och vi gör väl fortfarande samma saker, men vi har blivit stora.
Aja, nu är hon hemma hela veckan när det är lov så jag ska försöka tillbringa massa tid med henne nu när jag har henne här :D


Jag hoppas du haft en underbar dag.
Jag älskar dig ♥ GRATTIS!


Ett brons



Yes! Vi fick med oss ett brons hem i fristående och jag är jätteglad för det :D Tycker det gick super i alla grenar. Det känns som det var väldigt längesen vi tävlade (någon gång i våras) men nu är vi på gång igen. Vet inte om det blir fler tävlingar denna termin förutom en friståendetävling jag tror vi ska va med på nästa söndag. Men tack för idag alla underbara tjejer! Lägger denna medalj i prishyllan och är känner mig nu stolt resten av veckan ;)


Taco taco taco taco

Nu är det dags att gå och lägga sig. Ska upp vid 6 imorgon bitti. Har redan lagt fram allting jag ska ha med mig, ska bara packa ner det i väskan nu. Imorgon kör vi! ;D

Ikväll blev det tacos till mat. Jag har lyckats äta det fyra gånger på en vecka om man räknar förra lördagen också. I torsdags fick jag det i skolan, dock ingen höjdare men sen fick jag tacopizza samma kväll, den va jättegod!

Nog för idag. Godnatt!

Gott med kakor

Så där ja! Då var bakstugan stängd för idag och alla får gå hem från jobbet. Dock fick jag stanna kvar och ta hand om all disk :( Men de gjorde jag för syrran eftersom hon blir 20 IMORGON!!

Vi fick ihop chokladmuffins, syltkakor och lite fina specialkakorsom som hon designade själv ;)

Nu ska jag börja packa ihop allting för snart ska jag ta tåget hem till mamma. Kanske hinner ksirva lite loggbok först.

Kanske skriver mer ikväll, om inte så imorgon när jag kommit hem från tävlingen.

Ha det!

Lite sömn

Nu ska jag nog ta och sova lite. Idag har det vart en lång dag. Blev en tur på stan med syster efter skolan och sen hem och kolla på tv hela efermiddagen och bara tog det lungt. Jag somnade lite i fotöljen också. 

Imorgon är det bakdag :D



Godnatt!

Framtiden

När jag var liten villa jag bli prinsessa. Lite problem där då jag måste gifta sig med en prins men det visste jag ju inte då.
Sen ville jag bli bagare, jag trodde att man kunde äta hur mycket bakverk som helst då.
Frisör var något jag drömde om att bli när jag blev lite äldre. Det var jättekul att göra olika frisyrer och låtsas att klippa hår.
När jag var äldre än så ville jag bli stuntkvinna. Tänk att få göra massa häftiga stunttrick och alltid ha roligt på jobbet.
För ett tag sen blev jag väldigt intresserad av lag och rätt och rättvisa i samhäller. Jag ville bli jurist och det är kanske det jag fortfarande vill, men jag är inte säker.
För någon dag sedan kom jag nämligen på att jag är väldigt intresserad av konst och arkitektur. Gammalt som nytt. Det är coolt att veta varför allting har byggts och hur de olika stilarna varit genom århundradena. Jag gillar nog byggnader mest, tavlor är inte lika kul.
Så nu ska jag försöka hitta någon utbildning inom arkitekturvetenskap och kolla om jag hittar någonting på sacomässan i Stockholm.

Skolan närmar sig sitt slut. Det är inte lång tid kvar nu och tiden går fort. Jag måste förbereda en plan för mitt liv. Jag har alltid varit rädd för framtiden, men man får väl ta den som den kommer och passa på att njuta under vägen.


Nu kan man andas ut

Äntligen är proven över! Nu är det bara en dag kvar och sen är det LOV! Imorgon bka jag försöka ta en tur på stan med syrran som kom hem idag. Får se vad vi hittar på. På lördag ska vi baka till hennes kalas och sen åker jag hem till mamma för att gå upp jättetidigt på söndag, yey.

Nu ska jag fortsätta kolla på SOS västkust, sedan läsa lite läxa och förhoppningsvis orkar jag läsa min bok, det var väldigt längesen nu.

snabbis inlägg

kom inte på någon annan överskrift, misstolka ej, det kunde varit värre.

Idag har det varit en lång dag i skolan. Jag satt kvar till kvart i fem trots att det jag slutade 10 över 3. Ambitiös? Nej. Jag gjorde inte mycket. Stirrade bara tomt på böckerna och satt vid en dator och roade mig tills jag blev hämtad.

Men väl hemma började jag plugga direkt, sen kollade jag på Chuck och har precis jag lagt in några nya låtar i mediaspelaren och nu ska jag försöka hitta en halstablett och sedan lägga mig och sova, eller rättare sagt somna i filosofiboken..

Godnatt!

Städning och plugg

Ush nu är det sista dagen på helgen och sent illbaka till skolan igen :( vill inte. Anledningen till det är väl för att jag inte ser fram emot proven som kommer denna vecka, MATTE C!! Hjälp! Ska bläddra igenom boken idag och se vad det handlar om och sen är det väl bara att börja räkna, det har gått lite bättre nu på sista tiden iaf.

Igår var jag hemma hos bästis hela kvällen och vi flumma runt som vanligt. Har saknat dig massor!!! ♥

Idag har jag pluggat lite och nu har jag väl min dagslånga paus, hehe ;) Men jag har också städat mitt rum och torkar bort massa damm och rensat lite. Ska försöka möblera om lite i min hylla nu så allting får plats.


Tillbaka

Nu har jag haft ett riktigt uppehåll här på bloggen vilket jag har behövt. Får se om jag kommer igång nu igen.

Nu ska jag nog ta och göra klart lite läxa och plugga lite till filosofiprovet och sen kanske börja göra mig i ordning lite. Ska träffa bästis idag och sedan bär det av hem till mamma.

Mot Stockholm och lite streetdance

Så vare lördag och idag har jag bara tagt det lungt, kollat på teve och räknat lite matte. Blev lite sent igår, hade klassfest och det var en höjdare!

Nu ska jag göra mig klar och sen drar jag till huvudstaden med syster och kollar på lite streetdance. Kommer bli Awsome!!! Hoppas ni får en bra fortsatt dag och kväll.

Dagarna som gått

Bloggen har fått lida lite de senaste dagarna men jag har varit så himla trött och haft massa annat att göra så..

Här kommer vad jag gjort de senaste dagarna

I lördags var jag iväg och firade min kompis som blev 18! Hade en jätterolig kväll med trevlig folk och massa skratt.

I söndags tåg jag tåget till mamma på morgonen. Sedan vid lunch drog jag iväg med laget till Täby där vi var pausunderhållning i matchen mellan Täby och Varberg. Blev väldgt lyckat och uppskattat tror jag faktiskt. Lyckades dock få en lätt stukning på foten när jag trampade snett, men det är nästan över nu så imorgon kan jag träna igen.

Igår var det en lång dag i skolan och sedan blev det till att läsa läxor och så klart kolla på tv. Lyckades även somna på en lektion...oops. Men det var tidigt på morgonen och vi skulle läsa. Ögonlocken åkte då sakta ner så jag la mig istället på bänken och tog en blund.

Idag var det också en lång dag i skolan och jag nickade till några gånger under en sen lektion, men idag höll ja mig vaken. Hoppas ingen såg när jag ryckte till bara... eller att läraren såg att jag halvblunda... jag somnade nu här hemma också när jag försökte läsa ur en bok. Vet inte om det har med förkylningen (ja jag är förkyld igen, vet inte om det är något fel på mitt imunförsvar) att göra, eller så är jag bara allmänt trött för att det är så mycket hela tiden. Nu ska jag börja plugga till provet. Senare börjar ju de desperata hemmafruarna ;)


Kvällen

Nu är det kväll och jag sticker iväg för att träffa vännerna :D

Snygg tunika, lite målade naglar och sotade ögon. Enkelt men snyggt.






Ont

Ooops, det blev visst lite fel på överskriften igår, menade ju sista september så klart ;)

Inatt blev det inte mycket sömn för mig men ändå känner jag mig ganska pigg. Somnade inte förns halv ett kanske med ett dunkande huvud, och så vaknade jag fler gånger under natten och kunde inte somna om för att det gjorde så ont. Imorse skulle jag gått upp vid 7 men vaknade en timme tidigare och kunde även då inte somna om, så jag slog på teven och kollade lite innan jag gick upp och åt frukost.

Idag hade hade jag bara en lektion där jag hade en redovisning, och sen slutade jag. Men jag var ändå på skolan på förmiddagen och jobbade med vårt projektarbete. Tror vi har kommit på en riktigt bra idé som även kan bli väldigt rolig att genomföra. Innan jag åkte hem var jag och tittade på balklänningar. Har inte hittat någon ännu, för ingen har sådana klänningar som jag är ute efter... Syrrans är fortfarande topp.

Efter att ha vart ute med katten (som var väldigt tråkig och bara la sig i en buske och stirrade på någonting som inte ens fanns där?) i en haltimme ska jag dricka varm oboy för att lindra halsen (vill inte bli sjuk!!) och kolla på en film. Ha det!

RSS 2.0