Ellen Degeneres skrämmer Taylor Swift

Herregud vad jag höll på att skratta ihjäl mig!!

Hittade detta klipp på youtubes framsida och bara titeln fick mig såklart att vilja titta.
Jag älskar nämligen å se när folk blir skrämda ;D


Halloween

Jaha, man kanske skulle uppdatera igen då.
Har haft lite mycket å göra..typ. Men har helt glömt bort bloggen faktiskt.

Igår hade jag en kanonkväll hemma hos min kära Cissi. Vi samlades ett antal människor och hade halloween-kväll.
Själv hade jag klätt ut mig till djävul ;) Det enda kanske inte så jätteroliga igår var väl när vi tittade på skräckfilm =(
Jag hatar skräckfilmer!! Ush, jag satt med en kudde framför ansiktet hela tiden och tittade fram mellan fingrarna ibland. Jag märkte ju när det blev lite läskigt också, helt plötsligt skriker Andrish så man blir döv xD Men så dum som jag är så tittade jag fram då för att se vad som hände, och så blev jag skiträdd.

Det var ju inte så jättekul att cykla hem sen. Men jag hade ju sällskap av Elin som jag tillbringade natten hos =) ♥



Comida con mi mami y hermana

Hejsan!
Nu har jag precis gjort rent Zlatans bur och gett han ny och fräsh och god mat. Så har jag myst lite med han också. Just nu ligger han under kudden och gömmer sig, eller jag ser han inte, ser bara en kudde på högkant som rör sig lite ibland men han är där bakom/under ;)

Nu ska jag göra mig i ordning för mamma och jag ska åka in till västerås och träffa johi så ska vi luncha ihop på Pizza hut. Får se om jag kanske går en liten sväng till på stan sen. Jag hann inte göra det så mycket igår innan tåget gick, för jag missade bussen. Men jag har ju imorgon på mig också. Nää de får bli imorgon! Jag måste göra massa läxor sen..
Vi har höstlov men lika mycket skolarbete att göra! Och det går inte så bra eftersom jag inte fått något uppgiftspapper av min lärare.. Han tog mitt en lektion sen fick jag aldrig tillbaka det fast jag tjatade, och nu har jag mailat han också men fortfarande inte fått det... suck!

Iaf, Ha det!


Lentamente

Åååh vad tiden går långsamt!
Det känns som klockan är typ 8 men den är bara kvart i 6. Jag är för tröt för att träna, men jag måste väl nu när jag har åkt hit. Hoppas jag bli piggare när jag kommer dit bara och att vi gör något roligt.

Jag måste hitta något att ha på mig på fredag. Ska på halloween fest då och ska vara en hjävul. Jag har ett par blinkande horn ;) nu ska jag bara hitta något rött (eller svart) att ha på mig. Vi får väl se vad jag rotar fram.

Nu ska jag fördriva tiden med att kanske göra lite läxa.. eller så letar jag efter kläder nu ;) så gör vi!

Ha det!



Hallå

Idag har jag hittills kollat på Shrek 2. Jag älskar verkligen tecknade filmer. Igår tittade jag på Madagaskar 2 också, den va jättebra!

Kyros verkar vara helt slut idag. Han ligger bara och sover den tråkmånsen,
så jag gav han ett täcke för att det skulle bli lite mysigare.




Nu ska jag ner på stan och kolla efter present till syster som fyller år på lördag :D
Sen tar jag tåget hem till mamma.


0 9 1 0 2 7

HEJ!
Idag vet jag inte vad jag ska skriva om??
Får räcka med att säga att jag är glad! :D



Dagens låt

Dagens låt är Micheal Jackson's They don't care about us




091026

Hejsan. Igår blev det verkligen en slappkväll framför tv:n. Jag somnade där vid nio och vaknade en halvtimme senare och gick å la mig. Det kanske inte va så bra för jag vaknade vid halv 7 imorse, men jag tvingade mig själv att somna om.

Idag vet jag inte vad soom händer. Ska börja klippa ihop reklamfilmen lite om det går. Det gick inte förut då fil formaten va fel, men nu är dom ändrade så det ska gå ;)

Hörs och ses!



Blev en 4:e plats

Nu har jag vilat upp mig efter tävlingen. Det gick ganska bra, vi kom på en fjärde plats.
Det är ganska surt att missa tredjeplatsen med nåra tiondelar.. men men, så går det ibland.
Tyvär var det här den enda tävlingen den här terminen :( det är kul att tävla även om man är nervös. Fast jag brukar bara bli nervös precis när jag kommer fram sen går det över när man väl står på golvet.
Fast idag gjorde jag en tabbe på friståendet.. :/ glömde någon snurr och kom lite efter, men det är bara att fortsätt le falskt och låtsas som ingenting ;)

Nu ska jag ta tåget hem till pappa och så får vi se vad som händer ikväll. Det blir nog en hemmakväll framför tv:n. Det är många bra program ikväll ;)



Drar iväg på tävling

Hej alla nattugglor! .. (även om klockan inte är så mycket.)

Imorgon åker jag på tävling i Södertälje med dom bästa tjejorna. Vi blir borta halva (hela dagen för oss typ)
så jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. Vi ska nämligen samlas 6.30 så det blir en tidig morgon i morgon! Men vi får ju faktiskt en extra timmes sömn eftersom vi ställer om klockorna inatt ;)


Gammal bild från nån tävling i våras

Önska oss lycka till!
Godnatt! ♥


Rytmisk gymnastik

Hej!
Egentligen skulle jag gjort det här inlägget för en timme sen men när jag gick in på blogg.se fastnade jag i alla andra bloggar. Så kan det gå ibland, men jag älskar att läsa bloggar så det gör inget ;)

Vad jag skulle skriva iaf var om rytmisk gymnastik. Jag satt och kollade igenom alla filmer jag lagt upp på youtube på mig och min trupp och så kom jag så vanligt in på sidospår. Denna gång till rytmisk gymnastik.
Alltså det är nog den mest otroliga sporten som finns. All teknik, vighet och kontroll på redskapen de använder sig av, jag förstår inte hur dom kan ha sån kontroll på allting dom gör, samtidigt?
Jag vågar nog också säga att dom har bättre kontroll på en boll än vad fotbollsspelare har..även om den är lite mindre och annorlunda. Men när dom kastar upp allting så högt i luften, så gör dom någon piruett eller kullerbytta samtidigt och kommer på precis rätt plats för att fånga det. Detta måste nog kräva mycket övning!
Jag önskar att jag gick i rytmisk gymnastik. Jag tycker det är så vackert. Inte bara sporten, utan musiken dom har och deras dräkter, hela konceptet egentligen.

Vet inte om någon håller med mig? Men detta är en sport jag tycker borde uppmärksammas mera!

här får ni ett smakprov av det som finns på youtube




091024

Godmorgon!
Igår han jag inte skriva någonting. Efter skolan gick jag på stan för att fördriva tiden innan mamma kom och hämtade mig så åkte vi direkt till min träning. Vi taggde på det sista inför tävlingen och såg till att alla varven plus friståendet satt. Det känns väl hyffsat bra, men igår var jag så trött så det gick väl inte kanonbra..

Nu ska jag iväg och kolla på färg till mitt rum.
Ses senare kanske ;)



Project runway

hallåhallå!
nu är jag hemma från skolan och ska börja plugga matte.
Men nu har ju project runway börjat igen så jag måste se på det ;) Även om jag sett denna säsong (3) förut så är det kul att titta igen. Jag väntar bara på att fjärde säsongen ska börja sända igen, då är nämligen min favorit Christian Siriano med, och jag bara älskar när han hela tiden säger "that's fierce". Allting är fierce enligt honom verkar det som.

Här har ni en bild på Christian, nu går jag gör mig ett mellanmål och kollar på detta braiga mode programmet.


(lägger in en outfit bild senare när batterierna är laddade ;) )



Yes!

Måste ju berätta vad som hände på gympan igår!
Flickisen gick åt pipsvängen..blev ingen alls.. :( så jag blev så klart på skitdåligt humör. Men det var bara att ruska av sig och ta nya tag. Istället satsade jag på att klara en handvolt-frivolt, och det gick! :D Halleluja!
Jag kanske inte landade perfekt stående men det är sak samma. Jag vågade köra och kom runt i frivolten.
Så nu är det bara att nöta, sen får vi väl se när jag får använda den i någon tävling. Det blir nog inte nu på söndag iaf.

:D



Dagens om gått

Burr vad kallt det är! alltså här inne. Sitter med fingervantar på mig och skriver.
Men glädjen jag känner inom mig gör mig varm ändå :) (va tvungen att vara lite poetisk)

Idag slutade jag direkt efter provet som gick ganska bra. Kände att jag kunde alla frågor utom en som var liite klurigare! Men vi får väl se hur det gick sen.

Oj va snabbt tiden har gått sen jag kom hem :O redan halv 4... måste ta ett mellanmål så jag överlever. Det var hyffsat god mat i skolan idag men lite klent...det var vegitarisk dag idag vilket betyder No meat! Hur kan dom göra så mot oss? vill dom att vis ka klara skolan borde vi få ordentlig mat så vi får lite  energi!
Idag resulterade detta iaf till Mackaroner n' cheese. Så nu ska jag ta lite rostade mackor med något gott pålägg ;)

Ska bara få bort katten som sitter och spinner i knät :)


Två månader till min födelsedag!

Just nu sitter jag och pluggar narutkunskap, celler, som vi har prov på imorgon. Känns som att jag kan det mesta, får gå igenom alla frågorna igen bara för att vara säker ;)

Snart ska jag iväg på träningen också. Blir sista eller näst sista träningen innan tävlingen för min del..imorgon kan jag nog inte gå.. :( Men jag kan mina varv så det känns lungt ändå.

Blir lite glest med inlägg den här veckan, ha överseende med det (: Jag har två prov och läxor denna vecka, men jag ska försöka bättre mig på lovet där jag har lite emr energi också.
Så vi ses när vi ses!


nu åker jag hem

Nu ska jag äntligen dra hem från skolan efter att ha haft två lektioner.. sitter faktiskt just nu på övertid
- OMG jag vet!
Men nu är jag hungrig och trött och irriterad på denna textkommunikations lektion så jag åker nu.
Bara jag inte missar bussen.. :/

tack och hej leverpastej



Busring.se

Nu på morgonen har jag varit iväg med mamma och tittat på tapet till mitt rum. Men jag hittade  ingen fin. Vi skulle kolla på en jag såg i torsdags i v-äs men den fanns såklart inte...
what ever..

Nu har jag iaf skit kul och är inne på busring.se och lyssnar på olika busrigningar xD fan va roligt alltså, jag måste göra det på nån jag känner!
Jag älskar nämligen busrigningar..får väl erkänna att jag har gjort en del såna själv.. hahaha!
Man kanske ska söka jobb där i framtiden ;)




Dagen

spanska provet idag gick väl sådär... Kunde iaf alla glosorna ;)
Sedan fick jag ta tåget hem till mamma efter att fått reda på idaga tt vi har extra friståendeträning ikväll.
Liiite synd!!! ***, blää, oh¤%)%"R#"#=¤%BV)#¤CR).. nått sånt vill jag bara skrika... suck!
Bara en människa som förstår vad jag menar så...

Nu ska jag... em vet inte vad jag ska göra...

Måste bara passa på att lägga in den här länken för de som missade Robins.
Parodi på hollywoodfruarna
http://svtplay.se/t/102961/robins

Vi ses och hörs!




prov, prov och åter prov

Hejsan. är lite trögt med uppdateringar här, men det är som sagt vääldigt mycket att göra i skolan!
Jag skrev precis klart och skickade in min artikel. Så nu är en sak ut världen.
Nu är det "bara" spanskaprov, matteprov och NK prov kvar innan höstlovet (som är om en vecka!)
Spanskaprovet har jag imorgon så jag ska gå och plugga klart till det nu. Sedan får jag se om jag hinner lite matte..tveksamt! Det är så svårt dessutom så jag pallar inte!

Ikväll är det i alla fall SOS Gute, någon annan än jag som sitter bänkad framför tv:n?

Ha det gött!



jag vill sova

Onsdag morgon
Jag är för trött för att orka lektionen!!!



091013

Hallå. Denna dag har varit ganska seg. Hade engelska prov på morgonen vilket jag hade glömt bort, men det gick väldigt bra ändå. Vi skulle bara skriva en uppsats med skräcktema.
Sen hade vi hål.... och mera hål, men vad gör man då om inte.. Spelar kort!
En svenska laktion man inte fattade så mycket av, men försökte prata ändå... ;D
Sen kommunikation, och vi ska göra en reklamfilm. Vi kom på vad vi skulle göra, men när jag pratade med mamma nyss sa hon direkt det som vi alltid har velat göra. Men det är en hemlis ;) Säger bara att den är bra!

Nu ska jag iväg på träning, ska köra dit också. Det går skitbra nu för tiden. Fick bara två motorstop mitt å vägen i söndags ;P Tur att det inte kom någon bil bakom.
Idag ska vi snacka om lite saker vi ska sälja för att tjäna in lite pengar till resan.

Ha det tills vidare!



Träffa bästis idag

Idag har jag haft storstädning i mitt rum... Eller nästan iallafall ;) Rensade på och i skrivbordet så jag fick bort massa skit. Så tömde jag papperskorgen.. Det var mins torstädning xP
Sedan pratade jag i telefon med Elin ganska länga också. Vi bestämde oss för att träffas ikväll och gå på bio. Det var bara en vecka sen vi träffades men det känns långt! Är van att träfa henne varje dag! Syster följer mid ikväll också.

Sedan gjorde jag lite matteläxa också för att vara duktig ;) Jag förstår verkligen inte meningen med varför man ska med räta linjens ekvationer till??

Det här får bli kvällens outfit. Med ett par svarta konverse





Say what?!

Seriöst, jag var bara tvungen att starta datorn för att skriva det här.
-Hur kunde Karolina åka ut ur IDOL??
Jag förstår inte? Hon var ju lungt en av de bättre bland idolerna, så åker hon ur först?
Hon borde inte ens ha varit bland dom två sista... Inte Eddie heller för den delen.
Rabih och Camilla borde ha varit i duellen. Min åsikt.

Sen var mina favoriter på topp som vanligt ;D
Erik och Nicklas!!!


lånade bilden från http://honhannah.blogg.se

Och självklart måste jag nämna Darin. Han va skitgrym som vanligt! Jag älskade hans framförande av Coldplays låt Viva la vida


mot träningen

nu ska jag oväg på träning.. inte så jätte taggad direkt, men hoppas att jag blir det när jag kommer dit. Tar med mig engelskaboken för sökerhets skull. (vi skulle typ bara köra hopp idag, man vet aldrig vad som händer!)
Usch, nu känner jag bara för att lägga mig och kolla på en film. Men jag måste träna!
Jaja. Ses nästa gång vi ses ;)



godmorgon? Godnatt tack!

Ush för onsdagasmorgnar! Jag känner mig inte för skola idag.. Och nu på morgonen förvänta dem sig att vi ska skriva artiklar?? Jag kan inte ens tänka!
Snart har vi historiaprov också... jags att hela kvällen igår med mamam och pluggade på massa frågor vi hade fått, så jag fick skippa träningen - INTE BRA! Jag hade verkligen sett fram emot att träna igår, jag var taggad.

Jag får göra ett nytt försök ikväll, den enda nackdelen är att en annan trupp tränar samtidigt som oss ikväll... får se vad vi ska göra...

Nu ska jag väl avsluta den här lektionen med att skriva en sista mening...


onödig skoldag...

eller man kanske inte kan säga att skoldagar är onödiga? Men denna dag har hittills varit ganska seg..
Hade engelska på morgonen i 90 minuter sen går vi till nästa lektionen men ser att läraren är sjuk... Hallå, åkte vi till skolan för att ha en lektion? suck. Sen fick malin och jag vänta i en timme tills matsalen öppnade för att få lite mat innan vi åkte hem ;) Och nu sitter jag här.. Eller jag har väl suttit här ett tag nu och gjort lite random saker som att fixa min farmville ;D hahaha!
Och nu pluggar jag till historiaprovet vi har imorgon. - Kalla kriget. Hoppas det går bra.

Ses kanske senare. Har träning ikväll också ;) hoppas det går bättre idag! Vi ska iaf få köra fristående, det gillar jag!

känner mig ändå glad idag :)



satans labbrapport...!

Ojoj, dags att skriva igen kanske? ;)

Igår satt jag HELA dagen och skrev min labbrapport, men den blev ändå inte klar. Så hade jag glömt mina pappa här hos pappa också så det blev lite svårt att göra det sista.
Har precis ätit mat och sitter nu med mina rosa mystofflor på och avslutar labbrapporten. Går väl inte så jättebra. Ska bara skriva om tre saker till som jag inte fattar någonting av!!

Men jag kan glädja mig åt att chuck börjar ikväll, äntligen! :D

Nu måste jag fortsätta, ha det bra.


Grattis! :D

Igår var det en jätterolig kväll! Hade trevligt med allt gammalt och nytt folk, och det bästa var ju att få träffa alla mina närmaste vänner. Jag saknar dom så mycket nu när vi inte går i samma klass längre ( förutom Cissi ;D ). Så det är alltid kul när vi träffas igen ♥ Fatta att vi gick i samma klass från lekis till nian..!
Imorse fick jag dock reda på att det hände det lite tråkigheter igår kväll som alltid förstör.. :(
Så jäkla tråkigt när det händer. Va glada för att ni fick komma och uppför er, säger jag bara!!

Grattis på 17 årsdagen Johi!! ♥
Hoppas du haft en bra dag ändå :D

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. pallar inte läxa nu, får bli imorgon. Inget kul är det på tv heller... och jag får säkert inte tv:n här uppe för att kolla på film.. :/




dagen som gått

Nu är jag hemma från skolan och har tagit en dusch. Slutade egentligen vid 14.15 men sen gick jag på stan med suss och malin och kolla efter present. Samtidigt hittade jag dom här hypersöta och mysiga tofflorna på Kappahal. Hade presenkort där så det var perfekt! ;D



Sedan mötte jag syster innan jag åkte hem. Ska träffa henne ikväll också på stan innan jag drar vidare till min kompis (som jag känt i 11 år) som har fest. Hon fyller år imorgon så ;) Det ser jag verkligen fram emot.
Nu måste jag göra mig i ordning så jag är klar när pappa kommer hem med mat till mig. Ska försöka hinna göra lite läxa också innan jag åker. Man måste passa på när man kan! ;D

Första oktober

Dags å skriva igen kanske ;)
Idag hade jag bara två lektioner... SKÖNT!
Den första var kommunikation, den kursen är skitrolig! Vi får inte bara sitta vid bänken och lyssna på tråkiga genomgångar, utan vi får göra mycket mer. Vara aktiva på lektionerna, prova på "experiment" och mer.
Idag fick vi para ihop oss och gå med ögonbindel genom skolan. HAHAHA säger jag bara. Råkade skrika några gånger av skräck för att gå in i någonting, men det gick bra, hade ju bästa partnern! ;D Som tur var var det väldigt tomt på folk i skolan då också.
Sedan hade vi idrott och det var bara en ren plåga...
Kope-test eller var det heter. Springa några kilometer på tid, UTE. Det var svinkallt!
Min näsa frös sönder och min hals täpptes igen så man inte kunde andas.
Aldrig mer säger jag bara. Aldrig mer.
Sedan blev det mat och bussen hem för att göra alla läxor och kolla på True blood. Bästa serien ever!

Nu ska jag fortsätta på labbrapporten som ska in på måndag.

Simma lungt!



RSS 2.0