Sista September 2010

Så nu kommer det en uppdatering igen. Även denna gång ska jag försöka skriva lite snabbt för nu har jag dragit mig kvar framför datorn för länge, som vanligt... Skulle läsa kenzas blogg och jag har inte läst den på några dagar så då blev det två sidor med inlägg att läsa. Och jag måste ju läsa allting också ;)

Igår var det träning igen och det gick väl okej, gjorde saker jag kan och blablabla. Vi tränade inför söndagen. Då ska vi vara pausunderhållning i en innebandymatch i Stockholm. Ser framemot det väldigt mycket. Det var väldigt längesen vi hade tävling nu så nu gör vi äntligen någonting tillsammans med laget som är som en tävling. Nu behöver man kansk inte heller bli lika nervös för att man ska göra en tabbe, ingen som bryr sig då tror jag. Som jag sa "Det är väl bara coolt om nån ramlar" haha! Men inte om man gör illa sig så klart, för det vill vi ju inte!

Nu ska jag göra lite läxor och sen kanske det lir idol. Tycker inte det är så kul att kolla denna vecka. Vill bara se när dem sjunger och veta vem som går vidare. Väldigt frygt att sitta en hel timme och se introduktioner till varje person och tre reklampauser på det... Gör något vettigt av tiden istället!

Blev ganska långt ändå, hehe.


Hej...då

Okej, detta blir ett snabbt inlägg. Dagen har rullat på och nu ska jag plugga lite matte så jag kommer ikapp igen...lycka till madeleine. Sen blir det träning och vi får väl hoppas att det går lika bra som slutet på förra träningen. Jaa, det var det det.

Ha det! :D


Dagens outfit

För systers skull



Jag vet, jättefin bakgrund med badrummet... eller inte. Men det finns ingen annantans där jag kan ta en bra helbild :P

Heldag med tjejerna

Imorse gick jag upp för tidigt för att vara helg - 10.00... (kanske inte så tidig, men jag var såå trött, så det var för tidigt för mig!)  och lite innan 12 drog jag iväg till stan och träffade tjejerna. Det blev några timmar där med shopping och fika. Jag hittade äntligen ett par svarta jeansleggings så nu känner jag mig ganska nöjd för tillfället, hehe! ;)

Sedan blev det en, lugn kanske man inte kan kalla det... Men skön och jätterolig kväll tillsammans. Nu är jag hemma och kollar på Viva la Bam. Ska nog sova snart så jag får sova länge och inte är så trött imorgon. Jag har nog gått och gäspat hela dagen idag...

Godnatt! ♥

2010 09 24

Seriöst, är det redan helg? Veckorna går så himla fort nu och snart är det väl jullov, vilket skulle vara väldigt skönt men vilket också skulle ge mig lite panik.
Idag blev det en kort dag i skolan som vanligt och sedan blev det en kort tur på stan, det var så mycket folk överallt att man inte orkade anstränga sig för att gå in i någon affär. Ibland undrar jag vart kommer alla människor ifrån. 
Sedan kände jag mig väldigt duktig när jag satte mig på biblioteket och letade fakta till ett skolarbete. Jag hade egentligen redan faktan men ville kolla upp att den var sann. Internet är inte världens pålitligaste källa.. Fick fram mycket bra så imorgon ska jag sätta igång och gör klart allting och se till att det blir bra =)

Nu ska jag lägga mig och sova, eller först måste jag läsa min bok som jag har saknat i flera dagar nu! Nu fortsätter spänningen med Belle, Jacob och Edward. Hehe ;)

Godnatt!

Letar balklänning

Ååååhhh! jag sitter, eller ligger just nu på mage för jag har så himla ont i knät så det går inte att ha det på något sätt för det blir antingen för utsträckt eller för böjt... Men tillbaka till mitt Ååååhhh! Håller på att kolla på balklänningar på olika sidor och jag blir helt kär!! Har ännu inte sett någon som ser ut som den perfekta drömklänningen, men jag är något på spåren. Datumet är iallafall spikat nu och jag är väldigt glad för det! Jag hinner nämligen bli 18, tjohoo :D

Nu ska jag leta vidare och imorgon ska jag se om jag hinner gå på stan och kolla i den verkliga affären med verkliga klänningar som jag kommer vilja bada bland. Jag ÄLSKAR klänningar!! Det är ett faktum. Tyvärr stänger dem väldigt tidigt och den andra affären är helt stängd på lördagar :( Jag som hade planerat att gå med syrran nu när hon är hemma..

Livet leker

Nu är jag tillbaka. Har haft det lite fullt upp senaste dagarna så därför har bloggen fått lida. Men idag hade jag sista provet på nån vecka så nu kan jag andas ut igen. Igår blev det en lite tur på stan och jag fick med mig ett par skor hem då. Behövdes verkligen då mina vita skor är sönder och inte längre vita... Kan lägga upp en bild på dem på..söndag blir det ;)

Igår var jag hos tandläkaren också. Fick nya snoddar som just nu spänner som tusan i tänderna. Men jag vill ju ha resultat! ;)

Nu ska jag hitta på något roligt att göra. Det var inget kul på tv så kanske tv4 play har något att erbjuda. Har sovmorgon i morgon och börjar 11.10, ibland leker livet!

Jag tänker på dig

Hej!

Idag hände väl inget särskilt i skolan, inte för att det brukar det heller, förutom att jag fick lyssna på en jätteintressant föreläsning, om man kan kalla det för det. En kvinna berättade om en tid som hon gick igenom som ung och jag blev väldigt tagen av hennes historia. Någonting som påverkade mig ganska starkt då jag haft anhörig som gått igenom samma sak, men som tyvärr inte nådde samma resultat.

Så detta inlägg går till en väldigt speciell person som betydde mycket för mig under min uppväxt. Jag tänker på dig väldigt ofta. ♥

Äntligen!

Yeeeeeees! Jag lyckades!!
Med att få allting i samma bredd på bloggen alltså! :D Konstigt att jag kan bli så glad över en sådan liten sak. Nu kan jag slappna av i en liten del av kroppen och sinnet.

Godnatt!

Bröllopet



Syster och jag med vår vackra kusin som gifte sig.


Första körlektionen

Ja som sagt så hade jag min första körlektion idag på bilskolan och det gick väl ganska bra. Fick köra runt lite i staden, mest i centrum och sen på lite annat håll. Nästa vecka är det dags igen, utan mamma ibaksätet :S Haha, men det kommer gå bra, märkte ändå inte direkt av att hon var där, jag var för nervös för att kunna tänka på någonting annat än att göra rätt.

Kollade för en stund sen på fredagens idolavsnitt då jag missade det. Ska väl fortsätta att läsa lite religion nu innan jag somnar, vilket kommer bli snart för jag är sååå trött!plus att min nacke är helt ****** up (förlåt, men hellre att jag skriver så än själva ordet, el hur?) så jag längtar tills jag slipper känna av den mer.


Hemma efter en lång dag

Nu är det dags att gå och lägga sig. Jag är helt slut efter dagen. Några (men långa) pluggtimmar, full fart på kalas och träning + nån pluggtimme till. Men nu tror jag att jag är klar, hoppas jag och så är det bara att hålla tummarna imorgon för att jag slipper redovisa och får nått tillfälle till på mig att fixa till det som inte känns så bra just nu. Jag har ju inte ens hunnit träna in någonting av det jag ska säga :S Kan lite, men jag kommer väl prata så snabbt som vanligt så ingen kommer höra vad jag säger ändå :P

Nej, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen och läsa lite och hoppas på att jag hinner släcka lampan innan jag somnar ikväll ;)

Godnatt!


Godmorgon

Eller typ god förmiddag?
Sista dagen på helgen och idag blev det en lite tidigare morgon än igår. Märkte när jag vaknade nån gång tidigt i morse att jag hade somnat med lampan tänd och boken liggandes bredvid mig igen. Eller annars brukar boken hamna på golvet men nu klarade den sig ;)

Idag ska vi bort på kalas och fira så nu ska jag göra klart alla läxor innan det. Har redan skickat in ett arbete nu på morgonen ;) Göra klart ett arbete som vi kanske ska ha redovisning på imorgon, räkna matte och läsa lite filosofi är vad jag ska göra.

Vinterjackan jag fick




Jag hade lite tråkigt så jag passade på att göra en liten fin bild med vinterlandskap. Fick även bli en seriös, med ett avkapat huvud..

Slappdag

Det regnar.. Men det är bra då slipper jag gå ut ;) Hehe.
Idag ska jag ändå bara ägna mig åt läxor och ta det lungt. Nu ska jag se efter om det är någonting bra på teve och sedan blir det ostkaka!

Godmorgon!

Igår kväll blev en jättehärlig kväll! Fick god mat och hade trevligt sällskap och så blev det lite sång och gitarrspel.

Idag har jag hunnit vara på loopis och i centrum med mamma. Jag fick även övningsköra lite då. På måndag har jag min fösta körlektion på bilskolan :S Är liite nerväs bara! Men hoppas på att det går bra. Känner mig ganska säker på att köra, bara dragläget som spökar lite ibland.

Fredag

så var det äntligen fredag igen. Ingen skola, bara en härlig helg att se fram emot.

Idag var det en lite onödig dag i skolan. Gjorde klart ett arbete men sen kunde jag lika gärna ha åkt hem. Jag stannade dock kvar eftersom jag skulle träffa en kompis på stan och leta present. Blev en härlig runda och jag fick även med mig en jättemysig och snygg grå munkjacka hem. Sen tog vi tåget hem tillsammans och nu har jag gjort mig i ordning inför kvällen. ska dra iväg nu.

Hoppas ni får en trevlig kväll! =)

så här ser jag ut ikväll.

Taaack! :D

I tisdags när jag kom hem låg det ett fint paket på mitt skrivbord. Jag kunde ana lite grann vad det var men när jag öppnade och såg den blev jag jätteglad! Jag fick en jättefin vinterjacka av mamma. :D Blev så himla glad!

Tack så mycket! Jag älskar dig ♥


16e augusti 2010

Hade halv studiedag idag vilket innebar två lektioner vilka bara bestod av film, jag höll seriöst på att somna. Tur att det va en kort tag för jag höll på att tappa byxorna hela tiden. Haha! :P Resåren har gått sönder, så imorgon ska jag nog leta efter ett par nya. Vill hitta ett par likadana för dem är mina favoritbyxor. 

Sen blev det iaf äntligen en cykeltur hem, de va riktigt skönt! Hemma har jag bara tagit det lungt framför teven och dunkat hög musik. Nu ska jag göra mig lite mellan mål och ta å fortsätta med ett skolarbete så jag blir klar, helst till imorgon.


Tåg

Imorse hade jag ingen aning om vad jag skulle ha på mig för min planerad vita tröja va bortaa.. men som sagt blev det svarta jeans och den blommiga tröja jag köpte i början av sommaren, vanligt smink, inga smycken och lite uppsatt hår, sådär ja! Det var avklarat väldigt snabbt och nu längtar man bara till att korten ska komma hem så man får se hur man ser ut.

Idag blev det lite plugg i efter skolan i skolan och sedan en promenad för att ta tåget hem. Det är smidigare att ta tåget ibland när man har mycket läxor som man behäver göra. Dock var det väldigt skakigt idag så allt jag skrev går väl med näppe å nöd att läsa, okej inte riktigt men de blev inte så snyggt som jag brukar vilja ha det :P

Snart blir det mat och sedan träning!



Skolkort

Imorgon ska jag ta årets skolfoto, det sista för min del. Många brukar kklä upp sig extra då för att vara så fina. Jag brukar också göra det eller gjorde tills jag började på gymnasiet tror jag de senaste två åren har inte innefattat några bra klädval...
Men borde man inte bara vara sig själv? Skolkortet ska väl visa klassen och hur den var, hur man själv var den tiden. Då borde man bara vara sig själv. Så imorgon tror jag inte att jag ska ha några speciella kläder på mig. Ett par svarta jeans och kanske en vit t-shirt eller liknande, sen kan man väl hänga på ett halsband och pigga upp ansiktet så man ser lite levande ut och markera ögonen lite mer.

Slutsats. Var dig själv, eller va så som du mår bra av. Om det nu innebär att du mår bra av att klä upp och fixa till dig så gör det! Alla ska få vara som de vill och det ska alla respektera. Jag menar bara att man inte behöver anstränga sig om man inte vill. =)

PLUGG

Ja jag vet, headern är för stor och sticker ut men jag orkar inte bry mig för jag vet inte hur man fixar det. Men vad tyckts om det rosa? ;) Ville ha någonting som piggar upp nu när den mörka hösten kommer.

Idag blev det en riktigt lång dag i skolan, slutade lite innan fem och åkte sedan hem och började plugga direkt. Men jag somnade sittandes vid skrivbordet med huvudet halvvägs nere i boken... Så jag la mig för att sova i sängen i ställer - mycket mer bekvämt! Tyvärr var det mat nästan direkt men jag blev pigg efter det och nu ska jag göra klart det sista av etiken och plugga lite mer på den och sedan blir det IDOL :D Det var ju inge idol idag! :(


Nu header på gång

Haha, jag måste bara skratta lite åt mitt senaste inlägg, men jag kunde faktiskt inte sova och jag hade inget annat att göra än att slå på datan.

Igår var det ju träning och det gick super! Hallen vi var i är väldigt bra för den har två gropmattor vilket ger en möjlighet att träna på svårare saker. Jag gjorde bland annat sträckt med halv skruv på trampett och rondat salto på tumblinggolvet! :D Jag är stolt över mig själv.

Vet inte om det blir någon träning idag, tror inte det för jag har såå mycket läxor och prov att träna till. Dessutom har jag väldgit lätt för att distraheras av saker runt mig vilket gör att jag lätt tappar bort mig i saker och ting och det tar längre tid att få saker klart.. inte så stolt över det :P Men det är någonting jag får träna bort, det har faktiskt blivit bättre med åren.

Nu ska jag försöka lägga upp min nya header och sedan återvända till skrivbordet och böckerna.

Hur svårt kan det vara att sova?!

Det går inte! Jag är inte trött... Och nu är jag hungrig också för att det var så längesen jag åt. Jag provade att kolla på teve men jag blev nog bara piggare av det, sen läste jag en tidning men den tog slut och nu har jag ingenting att göra som kan göra mig trött. Försöker jag sova ligger jag bara och tänker dessutom vilket gör det ännu svårare.

Jag behöver sömn så att jag är pigg imorgon. Nu fick jag ont i magen också för att jag druckit för mycket vatten, vilken toppenkväll/natt.

100910

Och så var det äntligen helg igen. Det blev en hemmakväll med mys framför idol ikväll och nu tittar jag på pirates of the caribbean. Men så ska ju nyheterna såklart komma mitt i och förlänga pausen ännu mera.

Idag var en bra dag i skolan också. Kom dit tidigare idag för att jobba lite, men det visade sig att vi inte behövde göra någonting så det blev bara en chill stund vilket var väldigt skönt och trevlig. Tack för idag! ♥

Imorgon kanske jag inte hinner in och skriva för jag ska hem till mamma och sedan drar jag till huvudstaden på träningsläger med laget, eller typ en extra lång träning. Ser fram emot det mycket!

Bjuder på en bild på moi från idag, bara för att jag gillar min fläta :D


what to do what to do

Ojoj tre dagar sedan jag skrev men jag har nog bara inte hunnit. Träning igår och tisdagen ööh....vad gjorde jag då?! Glömde nog bara bort det helt enkelt tror jag och gjorde lite läxa. 

Skolan har rullat på och ja läxorna byggs på mer och mer och flera prov är iskrivna nu så det gäller att ligga på nu i några veckor. Har redann börjat plugga till provet på onsdag, annars blir det som det alltid brukar bli :P Jag är en riktig tidsoptimist! 

Imorgon hoppas jag på att det blir fint väder så jag kan ta cykeln till skolan och hem.

Tyvär är min inspiration på noll och jag är jättetrött så jag kom inte på någonting mer att skriva. Så tack för mig.

Aaaadjö!

Rosa himmel

Kan bjuda på en härlig mobilbild som jag tog när vi var och fiskade kräftor.


Sjukdag

Jahapp, förkylningen sitter i sig idag också så jag blev hemma från skolan. Gjorde inte mig något direkt, vi skulle suttit på en tre timmar lång föreläsning och det hade inte varit så kul att sitta där och snora eller behöva springa ut var tredje minut. Lite nässpray har iaf hjälpt och jag hoppas jag kan gå till skolan imorgonm händer lite roliga saker då, förutom att vi ska gå typ 6 kilomter...

Jag vaknade 6.10 i morse för att se om jag skulle vara hemma och efter det kunde jag inte somna om, så jag har spenderat hela morgonen och förmiddagen framför teven. Tror dock att jag somnade i någon halvtimme. Jag har även vart duktig och ränkat klart all matte, eller det som jag kunde och förstod iaf, får fråga läraren om resten på torsdag. Nu blir det mellis och mer tevetittande. Jag älskar att ha alla kanaler! :D Finns alltid nånting att kolla på, typ.


Ush fy och blä..

.. för snorig och rinnig näsa! Kan det inte ta slut snart?! Okej förlåt, kanske lite to much information.

Jag ska avsluta kvällen nu med att titta på filmen Valentine's day. Den verkar så himla bra! Hoppas på en friskare dag imorgon, tror dock att jag kommer vara hemma från skolan. Det är inte särskilt kul att springa ut från lektionen var femte minur för att snyta sig... Bättre att va hemma och krya, hehe ;P

Nu ska jag snyta mig om ni ville veta. Godnatt på er.

Kyros

Här kommer de vackra bilderna från i fredags på lilla söta katten Kyros.
Han har alltså kastat sig in i en påse och ligger med halva kroppen i den.




Han är konstig men rolig och busig och jag älskar honom grymt mycket! ♥

Söndag

Sådär, då var jag hemma igen med en förskylning på köpet. Fast jag kände av det redan igår mårse, jag hatar att vara förskyld.

Igår var jag på bröllop och det var jättefint! Hade en jättebra dag med trevligt folk och god mat och tårta. Brudparet var jättevackra! ♥

Idag har jag redan gjort två läxor och nu är det bara matten kvar. Senare idag får vi lite besök och då ska vi äta tårta. Sen kanske jag hinner kolla på tv lite också, vi har fått fler kanaler nu, så någonting roligt måste det väl gå att hitta. Jag tror inte det blir någon träning ikväll, tränaren kastar väl ut mig om jag säger att jag är förskyld :P bättre att jag vilar till på tisdag, då händer det lite fler roliga saker också ;) haha!


Galen katt

Ikväll har jag busat en hel del med kyros. Han kröp in i en påse hela tiden som gick sönder mer och mer efter att han kastade sig in i den. Jag fick en del rivsår på armen, men han är ju så söt! Eftersom han är min bästa kompis delade vi på ett glas vatten efter lekstunden. Fick  lite roliga bilder på han på mobilen men eftersom jag inte har någon mobilsladd här kan jag inte lägga upp bilderna just nu. Jag får göra det en annan dag om jag kommer ihåg =)

Kvällen spenderas med...

Eftersom jag inte är 18 får jag inte gå ut på krogen vilket är stället där de flesta hänger ikväll. Så istället sitter jag här, i sängen och försöker bestämma mig för vilken serie jag ska kolla på. Ska jag kolla på The hard times of RJ Berger eftersom jag kommer missa det varje söndag, eller ska jag fortsätte på danska paradise hoteö (ja jag vet, "nämen madeleine tittar du på sånt?! :O" -Ja det gör jag, för det är halvt beroendeframkallande och faktiskt underhållande.)

Sen kom tanken upp att jag kanske borde ge vampire diaries ett försök eftersom jag inte har sett ett enda avsnitt, men det var för att det gick något bättre program samma tid, vilket det var kommer jag dock inte ihåg.

En sista tanke dök också upp i mitt huvud... Ska jag göra läxa? -:O En fredagkväll?! Njaa varför inte, den är väl inte så farlig egentligen. Jag ska analysera vilken låttext jag vill och självklart valde jag en Muse låt (Vilka för övrigt visade sin konsert på Mtv ikväll :D Tyvär hann jag bara se sista låten eftersom jag inte visste att det skulle vara ):  )  Det enda som blir tråkigt med läxan är att jag måste tänka och hålla på med massa konstiga ord och ja tänka för mycket helt enkelt!

Beslut: Nu ska jag kolla på The hard times of RJ Berger och sedan sova, kanske läsa lite om jag orkar. Imorgon ska jag gå upp tidigt för jag ska iväg :D

Godnatt! ♥

Hösten har kommit

Hela veckan har det varit kallt och blåsigt ute. Idag tog jag till slut fram halsduken och tumvantarna för att slippa frysa. Jag blev lite chockad och kände mig väldigt konstig och vintrig när jag kom hem och såg grannen ligga ute och sola... i bikini! Visst att det var soligt men det är kallt! Det är väl bara att inse att sommaren tyvär har sett sina bästa dagar för i år.. :( Kan vi inte ha sommar året om, jag hatar när det är kallt och är känslig mot kylan. Jag får väl flytta till ett sydligare och varmare land senare i livet.


Igång med träningen igen

Hejsan! Jag är egentligen liite stressad men jag kände ändå att jag ville skriva någonting i bloggen.
Igår var det dags för träning igen och det gick riktigt bra! Jag var väldigt taggad och körde på tills jag landade lite på huvudet. Blev väldigt rädd för ögonblicket men ingen skada skedd, dock undvek jag att fortsätta (tur att det var i slutet på träningen).

Idag körde jag för övrigt hem från skolan hela vägen till mamma. Blev en liten tur runt centrum också, andra gången typ som jag fick prova på lite i stadstrafiken.

Nu måste jag skynda mig, ska snart jag iväg på träning men innan dess ska jag göra mig i ordning och äta, jag ska dessutom försöka hinna med att räkna lite matte, som jag känner att jag redan ligger lite efter med.

Ha det!

RSS 2.0