Året som gått

Jaa, så var julen över för i år. Nu förbereder vi oss för nyårsafton i stället och välkomnar det nya året. Hoppas på att det blir ett awsome år, inte för att detta år inte har varit det. Det har hänt massa roligheter, mycket av det har haft samband med sista året på gymnasiet; studentfester, utklädnadsshow och självklart studenten! Även om sommaren kanske inte var den bästa så hade jag i alla fall mitt första sommarjobb och sen så flyttade jag till Skövde. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå att jag, Madeleine, helt plötsligt bestämde mig för att flytta till en annan stad, det känns nämligen inte riktigt som någontingt jag skulle göra. Men nu är det gjort och jag ångrar mig inte en sekund!

Det kommer nog dröja ett tag innan jag skriver igen så jag kan väl passa på att berätta vad som hänt och vad som händer.

Julafton firades hemma hos mamma. Och i måndags skulle syrran ha kommit hem och hälsat på men på grund av stormen gick inga tåg så hon kom i tisdags i stället och då firade vi jul tillsammans hemma hos pappa. Så igår åkte vi hem till mamma och firade jul tillsammans. Och idag åkte jag tillbaka till Västerås och umgicks lite med M och S. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag vet att jag ska plugga, sen funderar jag på att kanske åka ner på stan, vi får se hur det blir med den saken. Sen är det nyårsafton och då får jag äntligen träffa hela tjejgänget igen. Det var ett tag sedan vi sågs nu så jag längtar! :D

Gott nytt år!


Dan före dopparedan

Bara en dag kvar till julafton!

Igår kom jag äntligen tillbaka till Västerås. När vi kom hem blev det lite fika och så fick jag födelsedagspresenter :D Sedan lekte jag med lillsyrran i någon timme och gick med henne, det var inte så skönt för ryggen... men kul var det! Jag lärde henne även att säga fot och vad en fot var och sen satt hon och peka på min fot och sa "fot" hela tiden, haha duktig tjej. Sen blev det en lugn kväll, jag somnade redan kvart i nio framför teven och så sov jag fram till tio imorse. Dock så vaknade jag även tidigare på morgonen av att någon var pigg och glad, gissa vem.

Idag blir det julfirande. Mamma kommer snart och hämtar mig och då åker vi först hem till morfar och sedan hem till moster. Sen åker vi hem till mamma och förbereder inför imorgon.

Jag längtar verkligen efter att få äta julmat!!

Årets sista föreläsning

Idag var det sista föreläsningen för i år och sista föreläsningen innan tentan. Nu är det bara att plugga på över jul och nyår, jippi. Inga lediga juldagar här inte.

Nu ska jag ner på stan och kolla runt lite och när jag kommer hem blir det stortädning av lägenheten och så ska jag packa. Imorgon åker jag äntligen hem igen!

Juste, jag klarade första tentan!! :D Tjohoo!


19 år!

Så har min födelsedag lidit mot sitt slut och det har verkligen varit en toppendag!

Gick hem till C vid tvåtiden och visste inte riktigt vad vi skulle hitta på men när jag kom dit blev jag överraskad av hela tjejgänget som var där. Så fick jag klä på mig och det enda jag fick veta var att vi skulle gå ut och hitta på någonting. Vi började promenera och kom tillslut fram till bowlinghallen där vi skulle bowla ;) Efter två timmars spelande fick jag sedan bestämma vart vi skulle gå och äta och så gick vi in till centrum och åt en riktigt god middag och efterrätt. Jag kan säga att jag är fortfarande mätt!

Det kändes lite konsitgt att inte fira hemma med familjen. Men man växer upp, så är det när man flyttat hemifrån. Jag hade i alla fall en underbar dag här nere i Skövde med mina fina vänner!

Jahapp bara ett år kvar tills jag blir 20, tänkt vad tiden går fort! Kan knappt fatta det själv, haha.


Full fart hela dagen

Dagen: Hämtade syrran, åkte och handlade lite, hem till morfar och fikade, iväg och kollade på gymnastiktävling, hem på ett-årskalas, iväg på bio och avslutningsvis hemmamys. En riktig heldag med storasyster! ♥

Nu: sova!


RSS 2.0