En kort dag med många tankar

Och så var det bara en dag kvar i skolan innan helgen. Den här veckan har gått väldigt fort, kanske för att det bara blev tre skoldagar och det har ju vart himla skönt! Idag blev det bara en lektion dessutom, hade redovisningen och det gick ganska bra tror jag. Var dock inte riktigt en redovisning utan mer att jag skulle presentera vad jag har jobbat om för etiskt problem och sedan fick man disskutera lite med de andra.

Efter denna enda lektion träffade jag M och S och så satte vi oss på en filt i botaniska trädgården och hade det trevligt. Sedan

Shit, kan knappt fatta att det fortfarande är ljust ute, det är så himla underbart! Sommaren närmar sig verkligen med STORA steg och om sex veckor tar jag studenten!! Idag köpte jag också en biljett till en av studentfesterna som är ute på Elba. Hade egentligen inte tänkt gå på den men det var så många som skulle åka dit och alla sa att det skulle bli jättekul, såå då bestämde jag mig för att åka med ;)

Nu ska jag mixa lite musik och kolla på teve och bara ta det lungt. Jag får spendera hela helgen till att plugga i stället.


Tillbaks till skolan

Orkar ej med den här bloggen... Hade skrivit ett långt inlägg men så försvann allting. Hade tydligen varit borta från datan för länge så bara det som jag skrivit först i inlägget var kvar och hade sparats som ett utkast. Tusan (älskar mina fina svärord, men jag väljer att vara lite fin i munnen), nu passar det inte ens att skriva vad jag hade tänkt skriva i ett nytt inläggMen okej, måånga timmar senare än vad jag tänkt mig så kommer då detta inlägg. Varsågoda!

Eftersom det verkar ligga någon förbannelse över mig så blev jag såklart sjuk på detta lov också, som tur var var det i slutet av lovet. I söndags bröt helvetet ut men nu är det påväg bort i alla fall. Kände mig så bra att jag kunde gå till skolan, dock så försvann rösten ibland när jag pratade och så gick jag runt med en snorig näsa hela dagen... Härligt!

Det blev ändå inte en sådan lång dag i skolan och när jag kom hem fortsatte jag lite på ett arbete som jag har redovisning om imorgon. Är lite nervös för det då jag inte riktigt vet vad man ska göra eller säga men förhoppningsvis är jag inte först och då är det bara att kolla hur de andra gör, smart tjej! Sedan blev det såklart till att titta på project runway och sedan tog jag en tupplur någon timme, kanske inte var så smart av mig då jag inte kan somna nu... Smart tjej, NOT! Som tur är har jag sovmorgon imorgon och bara två lektioner på eftermiddagen.

Nu ska jag försöka sova och vi får väl se hur det går. Har väldigt ont i magen just nu, tror det är för att jag har ätit för mycket godis, inte bra... Men eftersom jag inte är så trött funderar jag på att antingen förtsätta med redovisningen eller spela lite spel för att bli trött, hmm svårt val. Jag gör lite på arbetet och sedan spelar jag spel ;)

Godnatt!


Påskäggsjakt

Gokväll!

Idag har det vart en ganska seg men ändå händelsufull dag. Självklart var min kära syster tvungen att väcka mig imorse bara för att hon tycker det är kul... jättekul...! Men jag sov i någon timme till innan jag gick upp och jag kunde gärna ha sovit i några timmar till för att jag var så trött.
     På eftermiddagen åkte vi hem till mamma och där hade jag lite påskäggsjakt för alla i huset, så de fick gå och leta i trädgården efter sina påskägg. Dock var inte alla påskägg utan de låg en chips- och en ostbågspåse på något ställe, dessutom innehöll inget påskägg godis.

Sedan har jag varit ute i solen och så hade vi middagspremiär ute på altanen för i år. Efter maten gick mamma och jag på en liten promenad och här sitter jag nu efter att ha nördat runt på facebook. Får se vad jag hittar på nu. Tror jag ska titta på big brother som jag har blivit fast för nu. När nya säsongen började tänkte jag att jag absolut inte skulle titta men för några dagar sedan kollade jag på det på tv och nu är jag fast. Brukar kolla på internet då jag missar det när det går på teve. Jag måste verkligen säga att det är såå roligt! Jo, jag lovar, det är det!

Anyway anyhow, kanske lägger upp en bild på hur jag såg ut igår sedan ;)

Ha det!


Långfredag

Godmorgon!

Igår blev det en väldigt lugn och skön dag. Åkte med mamma till centrum och tittade efter lite kläder till min Lady Gaga outfit jag ska ha på mig ikväll. Hittade en del men det var ju svindyrt! Så det blev ett par strumpbyxor och så hade mamma ett linne hemma och så ska jag ta en jacka som jag har, sedan blir det rosettfrisyr ;)

Nu ska jag nog ta en duch och sedan packa ihop allting för att bege mig hem till pappa där det blir påskmat. Ska proppa i mig lite halstabletter också, har haft ont i halsen sen i förrigårkväll... Hoppas att det inte är en förkylning på gång!

Nej nu ska jag dra mig. Glad påsk!


20e april 2011

Hallå, hallå!

Nu är jag utvilad efter resan. Det kändes som att jag var utvilad redan när jag kom hem igår. Konstigt nog var ja inte trött så jag satt uppe ett tag och kollade på tv. Och i morse vaknade jag så tidigt som vid tio, fast jag hade väl sovit i elva timmar då så det räckte väl för mig. Däremot var jag jättehungrig när jag kom hem igår så jag slängde i mig massa mat. Jag hade nämligen inte ätit sen tvåtiden och det var knappt en och en halv pizzabit. Innan det hade jag inte ätit någon frukost heller då vi inte hade beställt någon på båten.

Halva dagen idag har jag tittat på tv och bara tagit det lungt. Kollat efter studentklänning har jag gjort också och skissat lite själv hur jag hur jag vill att den ska se ut. Hittar jag inte den perfekta klänningen kanske man kan sy en själv, eller ja, kanske mamma kan sy en :p  I alla fall så vid fyratiden åkte jag hem till mamma för att träna men så blev det inställd... Jaja, då kunde man ta det lungt med maten för en gångs skull och sedan ta ett varmt och skönt bad.

Nu ska jag göra mg i ordning och sedan krypa ner i sängen och läsa min bok tills jag somnar =)

Godnatt på er!


Kryssningen

Ja, jag tänkte att jag kanske skulle berätta lite om kryssningen som jag va på. Måste bara säga att det var helt AWESOME!
Va kanske inte så jätteladdad innan men när man väl kom på båten så kom så ändrades stämningen helt och man var taggad.
     Det började med en god middag. Jag, såklart, missade att det fanns varm mat så det blev bara kall mat på min tallrik. Lite makaroner, lite potatissallad, lite gurka och tomat, lite lax och nån skinkbit. Men sedan fick jag nått kycklingspett som var väldigt gott. Självklart blev det efterrätt också, man sparade ju lite plats i magen så man kunde få i sig lite sånt också ;) Efter middagen gjorde vi oss i ordning för kvällen och sedan var det en lååång natt, och morgon... Vid sjutiden somnade jag och så blev det några timmars sömn, vaknade några gånger under de där timmarna också, och vid elva vaknade jag och kunde inte somna om. Så jag låg vaken och stirrade upp i taken i en och en halv timme i väntan på att de andra skulle vakna. När vi var klara för att möta dagen blev det en liten lunch innan vi slog oss ner och tittade på karaoketävlingen, vilket nog var bland det roligaste. Hela dagen var det fest på båten iaf och ett tag innan det var sags att gå till hytten och packa ihop allting var det fullt drag med ett band som på scenen.
     Det var lite träkigt när det var dags att åka hem. Det var första kryssningen någonsin för mig och jag skulle gärna göra om det! Det var hur kul som helst, speciellt då det bara var studenter.


Studentkryssning!

Äntligen är det dags!

Om en liten stund tar jag bussen för att hoppa in i bussen som ska ta oss till båten i Stockholm. Det ska bli superkul! Har laddat upp i några timmar med att spela musik och prova ut vilka kläder jag ska ha på mig och med mig. Hade en liten klädkris där ett tag men det löste sig några 100 plagg senare ;)

Nu ska jag stoppa i mig lite mellis och sedan packa väskan. Måste hitta strumpor också... och fylla på med smink i necessären! Damn, kom på massa saker jag har att göra nu så jag måste skynda mig!

Kommer hem imorgon kväll. Ha det gött!


Ute i solen

Åt lite lunch med mamma för en liten stund sedan, det blev rester från igår - kinamat. Jag undrar hur mycket man kan skratta åt mat egentligen bara genom att titta på den. Igår åkte vi nämligen till restaurangen och beställde mat, så bad vi om att få några räkchips till också. Vi fick en hel påse FULL med chips! Vi bad om några chips... några! Sedan varje gång vi skulle ta och tittade ner i påsen började vi asgarva... Dem tar ju aldrig slut! Men de är goda att gå och små-äta på *tummen upp*.

Efter maten låg vi och solade en liten stund, det är så himla skönt nu när solen är framme och värmen har kommit. Något jag inte gillar eller förstår däremot är hur jag lyckades få fräknar på den korta stunden...


Söndag

Sista dagen på veckan idag, men det gör inte mig någonting för jag har påsklov. Det känns i kropp och sinne att detta lov är välbehövligt. Dock så måste jag plugga ganska mycket, har nämligen prov första dagen efter lovet och sedan två inlämningsuppgifter som ska in samma vecka. Kul... Not!

Nu ska jag dammsuga hela övervåningen här hemma och sedan får vi se vad som händer med dagen.
Juste, vad sägs om frisyren?




Fredagen

I fredags blev det en liten tur på stan i väntan på att bion skulle öppna så att jag skulle kunna hämta ut biljetterna till mig och bästis. Vi såg I am number four, jag har velat se den ganska länge nu och äntligen blev det av. Den va grym dessutom! 
     Dessa byxor fick jag med mig hem iaf. De var på rea och kostade endast 49 kr, inte illa! Perfekta till sommaren.




14e April

Torsdag idag och jag har vart ledig hela dagen. Det har vart jätteskönt, välbehövligt nu sähär två dagar innan lovet ;) Dock fick jag gå upp tidigt för att åka från ett hus till ett annat men väl framme kollade jag på några Glamourama avsnitt innan jag somnade och sov i några timmar. 

Idag har jag även tittat och letat efter olika utbildningar. Jag hittade några som verkade roliga och intressanta men när jag väl skulle söka till dem fattade jag ingenting av hur man skulle göra... Så det blir väl att jag får gå till studievägledaren imorgon och få lite hjälp eftersom det är sista dagen att söka imorgon.

Men en glad nyhet jag fick veta igår kväll är att jag har fått sommarjobb!:D Yey! Det är precis i slutet av sommaren så förhoppningsvis kanske man hittar någonting till början av sommaren också.

Nu ska jag sova, så godnatt!


En månad senare så var jag tillbaka

Hojhoj!

Nu är jag tillbaka, en månad senare. Jag har haft fullt upp och har verklighen behövt ta en rejäl bloggpaus. Har inte heller känt något direkt sug efter att skriva men gör jag det igen. Eller vi får väl se hur det går. Hade i alla fall tänkt börja skriva mer om resan mot studenten. Igår var det två månader kvar och jag längtar så mycket men har samtidigt lite panik. Om fyra dagar ska jag ha sökt in tillhögskolan/-skolor och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra... Jag är rädd!

Resan mot studenten har redan börjat. För ett tag sedan var det 100 dagarsfesten, alltså 100 dagar kvar till studenten (känns som att ordet studenten används och kommer att användas väldigt mycket...Men så får det bli! :D ) och jag hade det superkul! Det var en undebar kväll med mycket skratt och dans.

Om en vecka befinner jag mig på en stor båt då det är dags för studentkryssningen, det blir första gången jag åker på en kryssning. Jag tror det kommer bli hur kul som helst, men man ska kanske inte ha för höga förhoppningat så att det inte lever upp till ens förväntningar. Men jag går in med en positiv inställning och då blir det inte annat är kul!

Nu ska jag lägga mig och läsa i min twilightbok tills jag somnar. Nej, jag har fortfarande inte läst ut den eftersom jag hinner läsa ungefär fem sidor varje gång innan jag somnar... Känns inte som att jag har sammanhängande läsning direkt.

Godnatt!


RSS 2.0