Jag har världens bästa vänner

ibland bara hatar jag blogg.se, eller om det är datan det är fel på?

Idag har varit en seg och trött dag så  det gick inte så bra på träningen, hade verkligen ingen energi tyvärr.

Men nu ska jag dricka lite fruktsoppakolla och på film.Tror det blir Cow bells med Aly & AJ.

Vill bara inflika igen att jagälskar mina vänner! ♥

Godnatt på er!


Lite nytt i godishyllan

Sådär, då var det klart =)



Hittade på mitt skrivbord tidigare idag en "ansagstavla" eller en svart tavla
där jag kan skriva upp lite påminelser och sånt.
Funkar även bra som spegel ;)




Pyssel på gång

Imorse åkte jag med moster hem till mamma, så där är var jag befinner mig ikväll framför melodifestivalen drickandes fruktsopa (hur det nu stavas?).

Har städat mitt rum lite nu, som för övrigt är klart för ett antal veckor sedan. Ska bara sätta upp några hyllor över sängen och någon tavla för att fylla ut väggen.
Så nu ska jag börja pyssla lite, för jag har inget annat för mig. Datan blev stulen (alltså inte på riktigt, togs bara ifrån mig ;) ) så får fortsätta med mitt arbete senare.



Allting är förberett så det är bara å sätta igång ;D


Curling

Jaa, kvällen fick spenderas hemma. Skulle egentligen ut men mådde inte så bra efter maten och tandvärken sitter kvar än. Så jag sitter här som ett OS- freak och väntar på att curlingen ska börja.. om jag orkar hålla mig vaken till dess. Men det är ju final och bara 30 minuter kvar ;)

Så nu har jag tagit duntävke och kudde till soffan så ska jag bädda ner mig och fricka min fruktsoppa.

Idag var jag ute i snön och tog lite fina bilder innan vintern försvinner.


Djupt? Jo tack!




mitt nya godis = kladdkaka

Idag har jag vart hemma, hade ont i huvet och tänderna när jag vakna. Men huvudvärken är borta nu, så det känns bättre. Men jag fick ändå ta mig till skolan på eftermiddagen och hämta några skolbäcker jag behövde ha hem över lovet.
Jag är så himla godissugen, men eftersom jag knappt kan bita i godis så kom jag på att göra en kladdkaka. Den är det ju bara å trycka in i munnen ;)


Note: Ekologiska ägg ;)





Nya skor

Hejsan!

Två dagar kvar till matteprovet nu så jag måste börja plugga ordentligt så jag kan allting. Vi har alltid så himla mycket på varje prov så det känns lite smått omöjligt att komma ihåg allting. Men det är väl bara å försöka.

Idag gick jag in på HM på en kort håltimme och hittade dessa skor. Perfekta till våren och sommaren!



(Jag ska fixa bloggen nån dag när jag får tid, har råkat ställt in den på wide screen eller nått tydligen)


Jackass

Nu har jag suttit och pluggat i 2 ½timme i sträck, så jag tyckte att det räckte lite. Tog en paus vid datan och kollade lite bloggar och facebook bland annat.

En glad nyhet är att ett av mina problem är löst. Jag vet vad jags ka prata om i mitt i tal. Fick som alltid världens bästa idé av världens bästa kompis.
Meningen med talet är att man ska prata om något som man kanske redan vet lite om. Vad är då det om inte (förutom greveholm, harry potter och gymnastik) JACKASS?! Världens bästa idé ju! Tacktacktack lilla söt Elin!

Nu ska jag bara komma på vad jag ska säga om det. Kanske hur det startade och vilka om är med i det. Självklart måste jag prata om Johnny Knoxville.

Har haft denna halsduk på mig hela tiden sen jag kom hem. Det är nämligen svinkallt här, förutom i mitt rum som jag stängt in mig i nu.




I skolan

Just nu sitter jag i datasalen i skolan. Jag har egentligen inte så mycket å göra, kanske ska åka hem istället. Ska göra en reklamannons men jag kommer inte på något bra. Kommer jag väl på nått har det redan blivit gjort. Suck.
Nej nu går jag till bussen så kommer jag hem och kan räkna lite matte i stället. HAr prov på fredag så jag får plugga varje dag nu.

peace out!

Ingen träning idag :(

igår fick jag lite utbrott på datan och internet. Jag hadeskrivit ett helt inlägg men sen försvann nästan allting och jag hade verkligen ingen lust att skriva om det. Men jag försökte lite grann, därav det konstiga inlägget sist.
Idag har inte blogg.se fungeratsärskilt bättre så därför har det inte blivit något inlägg.

Idag hade jag istället utbrott på sj som ställde in alla tågen till min mamma, och gjorde så jag inte kunde träna. Jag missar alltid söndagsträningarna som dessutom är dom bästa! Jaja, får se om det blir någon träning på tisdag eller om den är inställd.

Nu har jag sett på några avsnitt av Glamourama men ska ta och försöka somna av min svenskabok nu. Det blir båda nytta ch nöje - läsa och sova.

Godnatt på er!


Biltur i staden

Kvällen igår var skitkul! M tog ju körkort (YEY Grattis!) så jag blev upphämtad av "taxin" och sen åkte vi och hämtade S och hittade en gratisperkering på stan. Sen satt vi på Spicy hot i två och en halv timme tills dom stängde. Sen blev det en runda runt i den vackra och snöiga staden.

Det kändes ganska mysko att åka omkring själva utan någon vuxen, men det var superkul! Jag längtar tills jag får ta mitt körkort, vilken frihet!

Idag har jag bara tagit det lungt. Spelat lite piano, kollat på tv och pluggat lite engelska.

Nu ska jag äta!

Muse i mitt <3


Bästa sättet för att pigga upp mig är att skruva upp volymen till max och sätta på Muse

Favoritlåtarna = Supermassive Black Hole & Uprising






Nu ska vi fira

Nu är jag tillbaka igen efter en vecka i skolan. Har inte varit så jobbigt den här veckan med har vart tillbaka på träningen och kört på. Gick bra tills jag landade på huvudet och gjorde illa nacken och ryggen, men det känns bättre nu iaf :)

Ikväll ska jag ut och fira och ha kul, även om jag är sur nu. Men det går över när jag träffar M&S! Då ska vi va på toppenhumör!

I know you love me (va bara tvungen att härma Gossip girl ;) )


En nya konst?

Fick en länk med en skitcool film på youtube. En tjej som är med i Ukraine'sgot talent. Hon ritar en saga i sand. Hon är helt otrolig!



Nu ska jag sova
Godnatt!


Ett år har gått

Nu har jag ätit tvårätters middag. Fick baguettbröd med getost och honung på, sen blev det älgkött med potatis, riktigt gott!

Vill ni höra något otroligt? Jag har inte använt lypsyl (jag säger läppsyl) på hela dagen fast det har legat inne på mitt rum, typ fem meter från där jag sitter. Har inte känt något riktigt behov till det heller, det börjar bli varmare ute vilket betyder inga torra läppar ;)

Juste! Imorgon är det exakt ett år sedan jag startade den här bloggen! Jag har mina nåra med trogna läsare, mitt mål är inte direkt att bli en känd bloggara, skulle nog aldrig palla det. Men det är kul att få skriva av sig och berätta om det man gör för dom som är intresserade. :)

Nu ska jag lyssna på mer musik och sedan är det Melodifestivalen!

Ha det gött!


Lördag?

Är det verligen bara lördag idag? Det känns inte som det, jag vet faktiskt inte vad det känns som för dag. Men det är ju skönt att söndagen är kvar innan skolan börjar igen där jag inte vart sen i måndags.

Igår åkte jag iväg och träffade alla mina äldsta vänner, som jag forfarande håller väldig kärt och träffar ofta! Det var ett tag sen vi träffades allihopa men jag hade superkväll och längtar tills vi kan ses alla igen. Vissa träffar jag dagligen, men nu när inta alla går på samma skola, inte samma klass heller, så blir det ganska sällan. Vi har gått i samma klass sen lekis, en sen trean, och har alltid hållit ihop. Jag älskar vänskap och jag älskar alla er! ♥




rekord?

Detta måste nog vara ett rekord. Jag har stått vid spisen två gånger idag och lagat mat till mig själv. Till frukost gjorde jag lite mannagrynsgröt och nu till lunch stekte jag hamburgare och bröd.

Jag gjorde hamburgaren precis som jag alltid gör - bröd, dressing, hamburgare, ketchup, ost, gurka och bröd. Den såg perfekt ut, men när jag skulle sätta tänderna i den gick det inte! Jag har sån tandvärk så jag kan knappt äta en macka. Så jag fick ta fram kniv och gaffel, men det gick ju lika bra de.




11 februari

Detta blev sista dagen jag var hemma. Känner mig mycket bättre, bara näsan som är lite jobbig. Men det blir ändå ingen skolan imorgon eftersom vi har studiedag. Skönt! Ännu en sovmorgon och mer tid till att plugga... om det nu är nått positivt?

Idag har jag rockat loss med musiken. Har haft högsta ljudet på med dunkadunka. Vet inte om det uppskattades av katten, men han brukar gilla musik ;)

Nu ska jag stänga ner datan, mamma är påväg. Ska åka hem till henne nu med syrran och äta kinamat. Gott!

ses och hörs :)


Sång livar upp dagen

Förkylningen sitter kvar än idag, så jag stannade hemma från skolan idag också. Inte så kul att gå omkring i skolan och snora direkt..
Men jag har kvar mina bilar iaf ;) Nej vänta dom är slut! Jag råkade äta upp alla nyss :( Får hitta något annat jag kan smaska på istället. Jag livar iaf upp dagen med lite musik och sång. Halsen gör inte ont så nåra toner kan man få ur sig även om det inte låter så fint.

Nu ska jag lära mig spela en låt på piano tror jag, var ganska länge sen jag lärde mg en ny sång. Det får bli Love Song med Sara Bareilles. Kunde den förut, men vissa saker trillar ju ur minnet ibland.

Vi ses och hörs!


Godissugen

Just nu sitter jag å kollar på That 70's show.
Näsan är densamma så pappa är iväg och handlar nässpray till mig just nu. Jag är väldigt godissugen så jag bad han köpa en påse ahlgrens bilar till mig också ;)

Ska börja skriva min labbrapport nu också så jag får den understökad. Mitt nyårslöfte var att göra läxorna i tid, så jag får försöka hålla på det :)


Hemma

...från skolan idag. Vaknade med en tjock näsa och svårt att andas, så det var inte aktuellt att gå till skolan idag. Ligger i sängen nu och har precis tittat på Jenifers Body. Ganska bra faktiskt, men den var knappast som jag trodde den skulle vara.

Magen kurrar så ska gå ner och göra lite frukost nu ;)

Make it work!


Måndag

Tjena tjena!

Har precis kollat på Thats 70's show. Det är verkligen den bästa serien som finns. Så sjukt rolig.

Måndagar är ganska sega. Flera håltimmar och långa lektioner, sista lektionen vill man bara hem occh sova. Men idag blir det nog ingentupplur. Ska göra klart min bokredovisning nu, sen blir det att plugga matte och läsa svenskabok.

Låter det som att skolan tar över mitt liv? Så är det! Kanske inte helt riktigt, men ibland känns det så dock.

(...Shit vilken träningsvärk jag har i armen efter tennisen igår!...)



Oj oj oj...

... vad trtt jag är. Är helt slut i armen. Kom precis hem efter att ha spelat tennis med mamma. första gången jag gick på en riktig lektion. Har bara spelat hemma och i Italien med familjen innan. Men det var riktigt kul och konditionen fick sig en sväng också.

Nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning. Ska fira kusinen ;)


Fredagen

Igår kväll var jag och firade M som blev 18 för snart tre veckor sedan ;D Hade en jättetrevlig kväll med härliga brudar. Historier, utmaningar, musik och god mat bjöds det på.

Så här såg lilla jag ut


Tunika : JC
Skärp : syrrans ;)
Strumpbyxor : H&M

Nu ska jag nog dra mig mot sängen och få en skön sömn. Är helt slut i kroppen så jag kommer nog somna ganska lätt, förmodligen med lampan tänd och boken i ansiktet.

Godnatt! ♥


Tre medaljer

Tävlingen idag gick riktigt bra :)
Fick silver på fristående och hopp. Brons på matta.

Det blev tyvär inget hopp för mig men jag körde handvolt frivolt på tumblingen, även om jag råkade sätta mig på rumpan lite snabbt. Men det var första gången jag gjorde det på en tävling och det är alltid väldigt nervöst då. Men tjejerna var jätteduktiga på hopp och friståendet var bra :)

Nu taggar vi till nästa tävling, som jag inte vet när den är?

Medaljerna ;)



Tävling

Okej nu äre dags! :D

Åker iväg och samlas med gänget nu så drar vi till Lidingö och kör gärnet. Vi ska äga idag!
Hoppas handvolt frivolten sitter.

Hörs bloggen!


5/2 10

Hemma från skolan. Slutade efter spanskaprovet idag och det gick ganska bra kändes det som. Sen drog jag förbi stan och köpte ett par strumpbyxor som jag behöver så väl. Jag har faktiskt inga strumpbyxor... bara leggings, men nu har jag ett par ;)

Ska ta en dusch nu och bli lite fräsh sen blir det rostade mackor med choklad på. Det är helg, då får man äta det! Även om jag gör det annars också ;D

Dagens outfit har ni här






Ta det som ni vill

Just nu känner jag i hela kroppen : Blaa.

På lördag har vi tävling med gympan på Lidingö och jag har börjat tagga redan. Men efter veckans träning har jag ont i hela kroppen. Så nu vill jag bara vila och ta det lungt, men det varar bara tills imorgon kväll.

För att vara en riktig klag-människa, men också för att få ut lite blää-känsla, har ni här en lista på det onda: nacken
axlarna
knät
foten
käken
huvudet

Tack! och nu ska jag återgå till en glad blogg =)


Torsdag

Hej bloggen!

Sitter och pluggar lite spanska just nu, har prov imorgon. Det känns ganska bra faktiskt men senvet man ju aldrig hur det går.

Har precis kollat på Glee och nu börjar Made in Sweden. Det är inte bra att ha prov på fredagar,alla bra program är ju på torsdagar. Jag kanske låter som en tv nörd nu, men jag erkänner att jag är det. ;) Ibland är man bara så trött att man inte orkar göra nånting annat än att titta på tv, och då är det så skönt att bara få göra det.

Kanske hörs imorgon när jag kommer hem från skolan.


Jag klara det!

Jag måste berätta en STOR nyhet.

Igår på träningen körde vi tumbling (min favoritgren) och jag var taggad!
Så körde jag handvolt frivolt (ni som inte vet vad det är, sök på youtube) och helt plötsligt landade jag stående :O YES! Halleluja! Äntligen satt den. Jag blev så överlycklig så jag hoppade upp och ner och gjorde segertecken och skrek. Kanske lite överdrivet enligt vissa, men är man stolt och glad så är man. ;D Detta passade i alla fall bra då det är tävling nu i helgen. Jag får se till att slipa lite på den imorgon bara så jag får göra den på tävlingen.

Make it work!


Måndag

Måndag igen och den här dagen har känts ganska lång. Hade en lång skoldag, men ändå satt jag kvar nästan en timme efter att vi slutat och skrev klart ett arbete. Sedan besökte jag stan med S och hittade lite spännande saker ;)

Nu ska jag göra klart en läxa tills imorgon så ingen i min grupp blir arg på mig :S Det vill vi ju inte.
Men vi varvar såklart med lite tv så vi inte blir överansträngda.


RSS 2.0